najbolja mesta za "prave" izlaske...;)

ja sam tako na religiji iz zezanja usla ko klon jer smo se isto ovako zezali i omandali mi ga odma
fora je samo ako ti je nick banovan mozes ko klon...ne u isto vreme ...mogu ti ga skembaju...i ako se samo zezas...dusmni mi ubise vevericu nikad im necu oprostiti :evil:
jos par njih se zezalo i svakog su skembali
+ c1

Poslednja izmena:
Medju gomilom tema,nikako da vidim neke koje bi stvarno pripomogle,olaksale i poboljsale u necemu,znaci bile stvarno edukativne...;) Vise je pitanje da li se voli ono ili ovo,onako ili ovako...
Recimo,a to i inace na netu nigde nisam video,nesto sto bi mozda moglo biti zanimljivo-najbolji kafici ili mesta u gradu za intiman susret,sastanak ili izlazak. Kad kazem intiman,ne mislim samo na seks,vec i na prijatno provedeno vreme,mozda odlicnu uvertiru za nesto vise kasnije,naravno i za razne "igre" i predigre koje tada,rekao bih,uvek budu i bolje nego inace u nekoj drugoj situaciji,pa mozda i za pravi seks... Znaci kafic,klub ili neko mesto koje je dobro,ima atmosferu,pruza privatnost i udobnost (ili komfornost) za "prave" izlaske i susrete intimne vrste,za odlicno provedeno vreme,pa i razne igre koje bi u takvom ambijentu bile moguce ili spontano krenule..
Dobra stvar ovakve teme jos je i upoznavanje sa raznim drugim gradovima i mestima (pa mozda i upravo svoga),a svakako i pomoc kad se u takvoj situaciji bude u tom mestu... Buduci da sam iz NS,mogao bih mozda da pomenem neka mesta (naravno i ostala misljenja i iskustva su dobrodosla) odavde,a mozda cak i neka mesta iz Bg,o cemu bih svakako hteo cujem nesto vise...;)

evo ja resila da pocnem da izdajem gajbu za "popodnevni odmor", dva sata po paru. povoljno, udobno, diskretno.
javite se na pp :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

ps. jes da imam skrivenu kameru koju posle motam sa deckom al zaradim pare:P

ja sam uvodni al ovaj drugi post kilometarski ne mogu brate...dodjoh se relaksiram ne mogu se zamaram dosta mi toga za danas :lol:

kolko ukopcah ti bi da ti otkrijemo dobra mesta za vatanje
snezana u knez mihajlovoj ima wc dole u podrumu izlovan je ima dobre kabine mozes da probas
trijangl kafic kod saborne mracan je moze se vatate kad nema guzve (na spratu, donji nivo je svetao i prometan) tu da ebes ne moze al moze vatanje

uf seticu se jos neki
ovo je bg
Joj koliko ti znas mesta:per:

Back