Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Aj rest maj kejsnajblje je kutji po mogutjstvu njenoj - da je wlasnik
zatworeni prozori,spushtene rolentne ugasheno svetlo prekriveno tjebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj rest maj kejsnajblje je kutji po mogutjstvu njenoj - da je wlasnik
zatworeni prozori,spushtene rolentne ugasheno svetlo prekriveno tjebe
ko ti kriw kad si siromashna![]()
И у вези с тим и сексуални живот се побољшава...I više se posvećujemo ličnoj higijeni![]()
A je l zna ona da si pod njenim ćebetom, u njenom krevetu, i to...?
ja prvo siđem s ovog, pa se konektujem na onaj...i to ne preko Krste...zna dilajt za to...![]()
Е лепо разрадимо тему, удубимо сеOkud sad ovaj![]()
Ал реално, Јуне има сва права да пише на овој теми.Me na bre ti, June. A i tebi poraste na brzaka.
June, večiti spamer![]()
Ал реално, Јуне има сва права да пише на овој теми.
За разлику од нас две.![]()
Medju gomilom tema,nikako da vidim neke koje bi stvarno pripomogle,olaksale i poboljsale u necemu,znaci bile stvarno edukativne...Vise je pitanje da li se voli ono ili ovo,onako ili ovako...
Recimo,a to i inace na netu nigde nisam video,nesto sto bi mozda moglo biti zanimljivo-najbolji kafici ili mesta u gradu za intiman susret,sastanak ili izlazak. Kad kazem intiman,ne mislim samo na seks,vec i na prijatno provedeno vreme,mozda odlicnu uvertiru za nesto vise kasnije,naravno i za razne "igre" i predigre koje tada,rekao bih,uvek budu i bolje nego inace u nekoj drugoj situaciji,pa mozda i za pravi seks... Znaci kafic,klub ili neko mesto koje je dobro,ima atmosferu,pruza privatnost i udobnost (ili komfornost) za "prave" izlaske i susrete intimne vrste,za odlicno provedeno vreme,pa i razne igre koje bi u takvom ambijentu bile moguce ili spontano krenule..
Dobra stvar ovakve teme jos je i upoznavanje sa raznim drugim gradovima i mestima (pa mozda i upravo svoga),a svakako i pomoc kad se u takvoj situaciji bude u tom mestu... Buduci da sam iz NS,mogao bih mozda da pomenem neka mesta (naravno i ostala misljenja i iskustva su dobrodosla) odavde,a mozda cak i neka mesta iz Bg,o cemu bih svakako hteo cujem nesto vise...![]()
ima ona urbana legenda: tip je izdavao stan (spavacu sobu sa velikim ogledalom) parovima, a drugu sobu - voajerima. svi srecni i zadovoljni a gazdi duple pare![]()
Joj koliko ti znas mestaja sam uvodni al ovaj drugi post kilometarski ne mogu brate...dodjoh se relaksiram ne mogu se zamaram dosta mi toga za danas
kolko ukopcah ti bi da ti otkrijemo dobra mesta za vatanje
snezana u knez mihajlovoj ima wc dole u podrumu izlovan je ima dobre kabine mozes da probas
trijangl kafic kod saborne mracan je moze se vatate kad nema guzve (na spratu, donji nivo je svetao i prometan) tu da ebes ne moze al moze vatanje
uf seticu se jos neki
ovo je bg