Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
O ooo
Mnogo lepa)))
Lutka moja je ona.

Inace, moja slabost su crne macke i tvoja je bas draga sa tim velikim ocima.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O ooo
Mnogo lepa)))
Lutka moja je ona.
Inace, moja slabost su crne macke i tvoja je bas draga sa tim velikim ocima.![]()
Volim crne m
U nekoj regiji italije u noći 31 oktobra na 1 novembar love i ubijaju isključivo crne macke
Volim crne mace jer nemaju lak život na ovom svijetu smatraju ih zloslutnim
U nekoj regiji italije u noći 31 oktobra na 1 novembar love i ubijaju isključivo crne macke
Ovde definitivno ima mačaka na tone, pa reko da se organizuje takmičenje - Najbolja(najlepša) mačka foruma
Da budem precizniji, u pitanju su prave mačke sa brkovima, repom, kandžama i ostalim mrnjaooo forama
Pa izvolite, dajte slike vaših maca, da vidimo koja je najlepša
glasanje ide sistemom jedna mačka-jedan glas ...spamovanje dozvoljeno
ne bi bilo loše da uz svaki glas ide i obrazloženje zbog čega ste glasali onako kako jeste,
naravno nije obavezno, samo opciono![]()
Rok za postavljanje fotografija eto neka bude 22.12.2014. do u podne znači 12h
p.s.
kučići idu u drugu turu![]()
biće, biće i tih "maca" ,na takmičenju u nekom kolu dont worry![]()
a ebiga lady, mrka kapa
glasanje je bilo ovde pa ti vidi dal se stekli uslovi za proglašenje
http://forum.krstarica.com/showthread.php/712778-Glasanje-za-najbolju-macu-foruma
Dobro bre brate, pa jel treba da te podmicujem da pobedi nasa maca... hocu reci Zabicina maca...![]()
![]()
Tako brate, u uzi, nego sta.Pazi, ako njena maca ne bude bar prva ili druga pratilja moj macor ce klonuti duhom i tuzno ce mjaukati, nece hteti da se mazi, nece presti...
![]()
![]()
Glasanje bilo ali nisu izbrojani glasovi, jel to? E brate tako je to kad se komisija plasi mackica![]()