Najbolja i najskuplja žena..

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Neno hajde da malo produbimo ovaj tvoj dečiji bazen.

Šta ako imaš ženu A kojoj jedan muškarac pokloni stan u centru Banja Luke.A drugi joj završi otkup gradskog poslovnog prostora po izuzetno povoljnim uslovima i onda ga otkupi za svoju lovu i prepiše na nju.To su dva koji su najviše uložila u nju.Sitnice kroz nakit lovu satove ne računa pa ćemo to zanemariti.I onda se ona uda za nekog xxxxxxxxxxyyyy. tipa koji ništa nije uložio u nju i ima manje love od nje.
Da li je ona skupa ili jeftina tom xxxxxxxxxxxyyyy tipu da li je ona skupa ili jeftina posmatraču sa strane?Samoj sebi?
Tebi?
I šta si ti uopšte hteo jednom ovakvom temom da kažeš ili bar pokušaš.
Nije on to promislio ništa

a šta će mi ako me voli samo zbog para? ili bilo to zbog stana,posla ili automobila kako god.. ako treba da platim pre ću platiti noćnu damu nego da budem sa nekom u saznanju da je samnom samo iz nekog razloga a ne zbog mene prvenstveno kao osobe

i nema tu skupa jeftina žena nije roba da bi se kupovala ili prodavala ili plaćala na ovaj ili onaj način

prostitutke su zasebna kategorija
Jedna prostitutka je rekla: "Ne razumem zašto me vi mladići angažujete. Pa za ovih istih 50 evra ste mogli da izvedete civila a.k.a. ne-prostitutku."

To nam govori da zaista postoji overlap između Banana Splita koji se zahteva na dejtu, i red light distrikta Amsterdama

bukvalno. činiti lepe stvari za žene je tako lep osećaj, čak i meni kao ženi da činim stvari za žene stvara osećaj ponosa, zadovoljstva i samopouzdanja. pa nikako ne razumem kako muškarcima to nije stimulativan osećaj, kako ih ne puca na testosteron. možda i jer se radi o pritajenim pičketinama kojima je neprijatno u koži u kojoj žive

inače svaki dobrostojeći muškarac koga sam pitala da li bi voleo da ne plaća ništa ili još gore - da žena plaća, je rekao da bi se pre obesio (varijacija na temu ali isti odgovor u suštini). oni to vide kao odraz slike o sebi i svom statusu, a ne kao potencijalnu eksploataciju. o iskorišćavanju najčešće brinu oni koji, pa sve i da imaju pare, zapravo imaju um vrednosti 0.00001 bitkoina
Ona plaća samo kad je sama i sa drugaricama. Šta ima ona da plaća sa mnom?

Sećam se jednom bili smo srednja škola i otisli negde na ekskurziju kod nas. Seo sam sa drugaricom u neki kafić. Nismo imali mnogo vremena do polaska. Ja sam pre polaska otisao do toaleta, pa da platim da idemo sto sam joj rekao. Kad se vracam ona kaze idemo placeno. Ja onako zbunjen kako zasto samo do toaleta, pa bih ja. Dosao konobar i naplatio morala sam. Ja pa sto nisi rekla sad ce drug. Verovatno je bio neki debil koji je video klince, pa hteo da nam uzme lovu za kafu i sok sto pre. Dao sam joj lovu iako nije htela da uzme u to vreme smo se družili. Drugi primer kad me zove neka drugarica da casti za rodj ili sl. pa plati. To su izuzeci kad devojka plaća.

Ona plaća samo kad je sama i sa drugaricama. Šta ima ona da plaća sa mnom?

Sećam se jednom bili smo srednja škola i otisli negde na ekskurziju kod nas. Seo sam sa drugaricom u neki kafić. Nismo imali mnogo vremena do polaska. Ja sam pre polaska otisao do toaleta, pa da platim da idemo sto sam joj rekao. Kad se vracam ona kaze idemo placeno. Ja onako zbunjen kako zasto samo do toaleta, pa bih ja. Dosao konobar i naplatio morala sam. Ja pa sto nisi rekla sad ce drug. Verovatno je bio neki debil koji je video klince, pa hteo da nam uzme lovu za kafu i sok sto pre. Dao sam joj lovu iako nije htela da uzme u to vreme smo se družili. Drugi primer kad me zove neka drugarica da casti za rodj ili sl. pa plati. To su izuzeci kad devojka plaća.

da, naravno, to su normalne stvari. da sam u vezi sa ženom, bio bi mi gušt i zadovoljstvo da plaćam. ili ona meni, ako sam ja passenger princess :rumenko:
ako muškarac u odnosu nema problem da troši na sebe, ali mu je problem da troši na ženu i zajedničko vreme, tu nešto debelo nije u redu. isto sa likovima koji imaju porodicu i koji konstantno kukaju što moraju da troše na nju. wtf, pa šta ti je drugo važnije u životu.
muškarci kad nešto vole oni u to ulivaju pare i to je tako. ne samo romantični partneri, nego i porodica.

Zanimljivo da skoro niko nije pogodio pravi srž i smisao teme.. novac jeste bitan ali nije sve u parama.
Nije,.. i novac se najlakše i najbrže prežali.
Danas na žalost važi ona da se od ljubavi ne živi.
Nikada se nije ni živelo, ali bez nje se umire :)
A gdje je tu onda da ljubav sve pobjedjuje?
Pa, na kratko će pobediti,.. najčešće u ranijoj dobi života. "Ljubav je pijanstvo mladosti" - ali koja ljubav?
Spolna (seksualna) da,... ali postoje i drugačije ljubavi vezano za partnerstvo: Ljubav za čoveka,.. prijatelja, druga,.. sapatnika,
Da li je ljubav danas izgubila bitku sa novcem?
Mislim da nije,.. radim sa tinejdžirama ( 95% muškićima) i vidim da ih ima,.. puno iskrenih u ljubavi, jer oni još puno očekuju od života. Skoro sve i ljubav i novac i sva zadovoljstva.
Da li je luksuzan život kompenzacija za leptiriće u stomaku i za nedostatak toplog zagrljaja?
Delimično jeste,.. ni tu nisu stvari crno-bele.
Danas je ljubav proračunata.. izmedju ljubavi i novcca bira se ovo drugo. Odnosi su postali čista računica.. kao i u svemu, čast izuzecima.
Većina je danas siromašna,.. a sve je više zadovostava koja se nude,..
Svaka ljubav (spolna) vremenom slabi, a moć novca sa godinama jača ( jer nudi kompenzaciju zadovoljstva, iako se ta zadovoljstva ne trebaju brkati,.. ali to je stvar percepcije i ličnih afiniteta)..

Poslednja izmena:
Jedna prostitutka je rekla: "Ne razumem zašto me vi mladići angažujete. Pa za ovih istih 50 evra ste mogli da izvedete civila a.k.a. ne-prostitutku."

To nam govori da zaista postoji overlap između Banana Splita koji se zahteva na dejtu, i red light distrikta Amsterdama

pa da ali kad civilke pojedine izvode nešto ne znaju šta hoće i odu kasnije za neke bezveznjakoviće i onda se pitaju ''a zašto sam se udala za ovog mog gde mi je pamet bila'' ali ostanu za njega do kraja života sa različitim izgovorima..

A zašto bi neko morao sve da da a neko ništa? Po ovom vidim zašto je mnogo mladih ljudi samo. Ovamo se ganja neki feminizam a ovamo nismo ravopravni kod plaćanja računa. Nije u redu da se od muškarca očekuje da mora uvijek sve sam da plaća.

to bi bilo tako kad bi muškarac i žena donosili iste stvari u vezu, ali nije tako, muškarac crpi status iz pukog bivanja sa nekom ženom dok obrnuto naprosto ne važi. drugo, kako će muškarac biti 50/50 sa tobom u trudnoći? žene su uspešnije u školi, ali ranije izlaze sa tržišta rada zbog majčinskih obaveza, što je oportunitetni trošak (sve što je mogla biti i zaraditi da nije imala tu vrstu obaveza). zamisli muškaraca koji želi da preneseš njegove gene, čega ćeš teret potpuno podneti ti, i onda još na to traži da resurse obezbedite pola pola :lol: kako će muškarac biti 50/50 sa tobom u eventualnoj postporođajnoj depresiji? nikako osim novcem, a i to je ponekad nedovoljna kompenzacija. ta 50/50 glupost je odmerena prema muškarcu i u principu daleko više njima koristi, isto kao i brak. normalni muškarci razumeju tu suštinsku nejednakost i zato im nije problem da obezbede, jer znaju da je sve to u suštini kompenzacija za tu suštinsku nejednakost.

da, naravno, to su normalne stvari. da sam u vezi sa ženom, bio bi mi gušt i zadovoljstvo da plaćam. ili ona meni, ako sam ja passenger princess :rumenko:
ako muškarac u odnosu nema problem da troši na sebe, ali mu je problem da troši na ženu i zajedničko vreme, tu nešto debelo nije u redu. isto sa likovima koji imaju porodicu i koji konstantno kukaju što moraju da troše na nju. wtf, pa šta ti je drugo važnije u životu.
muškarci kad nešto vole oni u to ulivaju pare i to je tako. ne samo romantični partneri, nego i porodica.
Da ali u drugoj jednoj raspravi si rekla: "Naravno da Hasan Pajker ne bi ništa morao da plati."

Time, foidi kreiraju 2 klase: jedna koja ne mora da plaća, i druga koja mora.

I sad ti očekuješ da moidi budu oduševljeni što postoje takve "Česme za obojene" i da to oduševljeno prihvate.

Zakačim neki naslov juče, tipa: "Kevin kostner će morati plaćati 225 hiljada evra mesečno alimentaciju.

"Njegova žena smatra da je to malo."

Eto, čemu vodi dozvoljavanje roastiejima da "uzmu prst" (dobiju besplatnu kiselu u kafani)

Da ali u drugoj jednoj raspravi si rekla: "Naravno da Hasan Pajker ne bi ništa morao da plati."

Time, foidi kreiraju 2 klase: jedna koja ne mora da plaća, i druga koja mora.

I sad ti očekuješ da moidi budu oduševljeni što postoje takve "Česme za obojene" i da to oduševljeno prihvate.

to je verovatno bio figure of speech. naravno da mora da se 'plati', ovim ili onim kvalitetima, specifičnim za pol

samo nije fer da ne krijete da ženu hoćete zbog izgleda, a zauzvrat očekujete da vas one hoće zbog karaktera (pritom, kog karaktera 🤮). to nisu ekvivalentni statusni simboli.

mora da se 'plati', ovim ili onim
Ali konkretno smo pričali o kešu. Pričala si da ženi Mora da se plati vermut.

Ali sad vidimo da to ne misliš stvarno, nego kažeš može da se "plati" i figurativnim kešom.

Nego ja ću priznati da postoji jedna druga nelogičnost. Meni je okej da platim izlazak 2/10 GILF-u, zato što je smatram da je Busted Trash.

A kad želim real love, onda je moj test da joj ne platim ništa. Međutim: ako ona prođe test, i dalje ne osvaja ništa, pošto je sad logika: "Real love ne iziskuje virmansko plaćanje."

Tu je onda nelogično kako Real Love ispade da dobija manje para nego 2/10 GILF.

Da se osvrnem na još 2 koncepta:

1.1 Patrijaršija

Ako prihvatimo navode da su žene potlačene i muškarci poseduju kapital
onda plaćanje banana-splita predstavlja samo uvredljivo vraćanje sitniša na kašičicu.

1.2 Nezahvalnost

Mislim da su žene nezahvalne, u smislu prošlih dešavanja. Ako bi Džef Bezos rezonovao: "Svojoj nevesti sam skoro deceniju obezbeđivao dobar život! Kad bih večeras izgubio sav imetak, sigurno bi ostala sa mnom još bar 9 meseci na ime stare zahvalnosti."

Ona bi u realnosti otišla iste večeri

Najbolja a time i najskuplja žena je ona na koju niste morali potrošiti ni "dinar" da bi je impresionirali?
Pogledajte prilog 1365112
Pročitah na jednoj objavi Instagrama. :)
Da li je time, takva žena jeftina ili što je žena "jeftinija" mora više trošiti?
Da li muškarcu više vrijedi žena na koju je više potrošio, nego na koju nije ništa?:D

Ne znam.
Nema smisla biti sa muskarcem zbog novca ali nema smisla ni biti sa zenom jer je jeftina za odrzavanje.

Iskreno, kada sam bila mladja radije bih platila sama sve nego kojim slucajem jedan dinar bila duzna momku. Poklon sam uvek jurila da bude skuplji. Vaspitana sam da smo svi mi ucenici i studenti, da se racun deli na jednom ti a drugi put ja.

Kada sam stasala, malo sam se zapitala...cemu toliki stres da kojim slucajem niko ne potrosi na mene dinar? Ja nisam kao te devojke!
Ko mi je to nabio? Kao koje devojke, uostalom?

Kasnije sam dodirnula tridesete i shvatila da je sasvim okej imati uspesnog momka, muza, sta god. I da je sasvim okej da on plati.
I da je sasvim okej da ja platim. I da je nebitno i nepotrebno vagati odnos kroz bilo ciji novcanik i da necu biti moralnija ako je on manje uspesan, bogat, lep...zasto me toliko plasi sta ce neko kazati...

Proslo je jos par godina tokom kojih sam jos nesto shvatila. Muskarcu obicno treba motiv. Razlog zasto zeli da gura napred. Neretko su taj razlog zena koju voli i deca koju je napravio.

Tako da...iz mog pozamasnog iskustva sa muskim rodom, apsolutno ima smisla zaraditi za taj neki parfem, kupiti ga i biti srecan. Parfem i nije vazan vec osecaj da se za nekog boris jer zelis da ga usrecis.

Najbolja a time i najskuplja žena je ona na koju niste morali potrošiti ni "dinar" da bi je impresionirali?
Da li je time, takva žena jeftina ili što je žena "jeftinija" mora više trošiti?
Da li muškarcu više vrijedi žena na koju je više potrošio, nego na koju nije ništa?:D
Ništa ja tebe ne razumem. Il' instagram, kakogod.

Najbolja je ona zbog koje te ne interesuju druge, a najskuplja je ona koju ni za koju cenu ne bi dao.

Al ima i onih koje nisu ni najbolje , ni najskuplje al su perfect 👌

Pogledajte prilog 1365112
verovatno je pod "najskuplja" mislio na njenu vrednost kao osobu, a ne kao onu na koju bi trošio puno para da bi je zadržao pored sebe (sponzoruša)
na koju nije ništa potrošio najviše vredi

Back