Najbolja grupa svih vremena...

Uh veoma tesko pitanje koje vecina ne razume.....
Trazi se najbolji bend - grupa svih vremena.....
E sad nije se naglasilo u kom smislu najbolja
Da li da je grupa

1)NAJPOPULARNIJA
2)MUZICKI NAJBOLJA tj da je njihova muzika kao muzika najkvalitetnija u pogledu da neki doktor nauka muzicke akademije u njoj vidi muzicku vrednost
3)NAJBOLJA U SMISLU DA JE PRODALA NAJVISE ALBUMA - Pa ta prodaja albuma je "kvazi-dokaz" zasto je najbolja
4)KULTNA - Nije muzicki najbolja imaju prosecne svirace - ali su pokrenuli citavi pravac i izmenili poimanje muzike (npr Nirvana - Kurt Kobejn nit dobar gitarista nit dobar vokal - a kamoli najbolji)
5)NAJBOLJA U SMISLU da tu grupu scinjavaju muzicari koji su pojedinacno najbolji sviraci/muzicari svoga instrumenta
6)NAJBOLJA U SMISLU da ima najkvalitetniju muziku a muzicari pojedinacno u tom bendu i nisu neki muzicari tj nisu bas najbolji
7)NAJBOLJA U SMISLU da je vlasnik posta pristrasan i da navodi svoju OMILJENU GRUPU A NE ISTINSKI MUZICKI NAJBOLJU sto uopste nije nuzno i ne mora biti tacno da je nasa omiljena grupa objektivno najbolja

Ali ako se u obzir uzmu sve ove komponente koje sam naveo,takva grupa verovatno postoji

Ali ako bi opet pogledali muziku kao umetnost onda najveci domet umetnosti ima

PINK FLOYD

I to ne zato jer ja tako mislim vec zato jer verujem da je to objetivna istina,a ja se samo slazem

Samo cu reci :

WALL
THE DARK SIDE OF MOON
WISH YOU WERE HERE

Mislim da je ovo najbolji bend svih vremena bas zato sto i mnooogi ne razumeju zasto i cude se a uvek je bilo da za pravu umetnost (u ovom slucaju muzicku) samo mali broj ljudi zna i razume je STA JE TU LEPO I DOBRO......Muziku Pink Floyda i njenu vrednost ne moze bas svako tako lako ukapirati........A svi misle da znaju Pink Floyd po pesmi Another brick in the wall part 2

Back