Nexus 6
Iskusan
- Poruka
- 5.246
ne, ne...taj lik je rekao da su preterali i da je Zivkovic u pravu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nexus 6:ne, ne...taj lik je rekao da su preterali i da je Zivkovic u pravu...
mrJack:Sve epizode sa Dacicem.
"Na mene je jednom pao plafon. Da, da! sa 120 ljudi na njemu!" Ili parodija na "Star Wars". Ili kad se tripuje da je pilot. Non stop spominje partizansku eskadrilu.
dare_987:Koji su vasi komentari na ovaj naslov iz Kurira:
Željko Mitrović ukinuo emisiju "Nikad izvini" pošto je u njoj ministar policije Jočić, uz aplauze Koštunice, "uhapsio" mrtvog Đinđića
Seka N.:Da, deluje neverovatno. Mogu vam reci da gradom jos uvek odjekuje vest da se Nikad izvni ukida.Mada ko zna. Nije ni malo naivno. Gledala sam epizodu i ostala sam sledjena.
Nevezano za politiku, mislim da nije trebalo “dirati” Djindjica, tek je godinu dana proslo.
A i onaj Mitrovic me nervira. Vazno da se izvinio Vladi Srbije, a pitam ja vas ko ce da se izvini porodici Djindjic, a pogotovu njegovom sinu i cerci koji su ovo gledali?!!
Bistra reka:Ljudi, otkud vam ideja da je Zeljko skinuo sa repertoara Nikad izvini.
Ja sam bas izmedju dva filma video epizodu Hamlet III. Samo ovoga puta se ne pojavljuje Djindjic.
Je li vam palo na pamet da su samo te scene izbacene?