NAJBOLJA EPIZODA "NIKAD IZVINI" ?

WAUUUU... Ostao sam bez texta!

POTRAGA ZA NAJBOLJOM EPIZODOM "NIKAD IZVINI" MOZE DA STANE !!!!!

Danas sam cuo da se prvi put u seriji pojavio i Djindjic, kao duh... Cekao sam reprizu- posle 12 je nije bilo, i tek sada sam je docekao. Epizoda se zove:

"HAMLET I DEO"

U publici su standardni likovi serije,a na pozorisnoj sceni takodje oni. Voja Kostunica kao kralj, Tadic kao Hamlet, Vuk kao pripovedac, luda, a tu su i mladja- ofelija koja guta svece, Labus-kao kraljica.

Radnja predstave pocinje, svi iz publike pljeskaju. Vuk uvodi u pricu,i dolazi deo sa Djindjicem.
- A sada ce Duh da kaze mladom Hamletu ko ga je ubio...
Voja u ulozi kralja ce: "A jel u predstavi"...

Kako odmice predstava, kralj nalaze dvorskoj strazi ( JOCIC ) DA DUHA PRIVEDU ISTRAZNOM SUDIJI I DA TAMO KAZE AKO NESTO IMA. (A Djikijev duh ce - Nema problema, mogu ja i pred sudijom da ponovim)

Na taj deo opet aplauz iz publike - ali ovaj put aplaudira samo Voja Kostunica,- a ostali se okrecu i onako ga gledaju !!...I na kraju predstave u publici pored Voje se pojavi opet duh, da samo vidite izraz Vojine lutke, i oci kojima se sklapaju kapci...

JEZIVO !!!!
:shock: :shock: :shock:

Sutra ce verovatno da bude drugi deo "Hamleta", gledajte obavezno!

Da cuo sam za vest da se Nikad Izvini ukida zbog epizode u kojoj se pojavljuje pokojni premijer Djindjic. Ukratko, smatram da bi ukidanje ove serije bilo udar na slobodu govora i demokratiju. Dobro, mozda je reditelj malo i preterao, ali ukidanje nije dobro. Cuo sam da ovu seriju dnevno gleda 2 miliona ljudi i meni se licno jako dopada.
Nadam se da cu i dalje imati priliku da je gledam i da komentarisem komicne treuntke sa nase politicke scene.

A ovo je iz novog broja Kurira:

BEOGRAD - Humoristički lutkarski serijal "Nikad izvini", koji je odlukom vlasnika TV Pink Željka Mitrovića prekjuče skinut sa programa, iznenada je ponovo vraćen u programsku šemu.

:shock: :shock: :shock:

izgleda da cemo ih gledati ponovo :)

Da, deluje neverovatno. Mogu vam reci da gradom jos uvek odjekuje vest da se Nikad izvni ukida.Mada ko zna. Nije ni malo naivno. Gledala sam epizodu i ostala sam sledjena.
Nevezano za politiku, mislim da nije trebalo “dirati” Djindjica, tek je godinu dana proslo.
A i onaj Mitrovic me nervira. Vazno da se izvinio Vladi Srbije, a pitam ja vas ko ce da se izvini porodici Djindjic, a pogotovu njegovom sinu i cerci koji su ovo gledali?!!

Seka N.:
Da, deluje neverovatno. Mogu vam reci da gradom jos uvek odjekuje vest da se Nikad izvni ukida.Mada ko zna. Nije ni malo naivno. Gledala sam epizodu i ostala sam sledjena.
Nevezano za politiku, mislim da nije trebalo “dirati” Djindjica, tek je godinu dana proslo.
A i onaj Mitrovic me nervira. Vazno da se izvinio Vladi Srbije, a pitam ja vas ko ce da se izvini porodici Djindjic, a pogotovu njegovom sinu i cerci koji su ovo gledali?!!

Sta je veca sramota?

Da njegova deca gledaju Legiju kako pise ljubavne romane i novinske clanke u Kuriru, i Kostunjavog koji je podrzavao crvene beretke kao premijera,

ili da gledaju epizodu "nikad izvini" u kojoj se Kostunjavi u ulozi kralja uzurpatora znoji... (pitam se zbog cega)

Bistra reka:
Ljudi, otkud vam ideja da je Zeljko skinuo sa repertoara Nikad izvini.
Ja sam bas izmedju dva filma video epizodu Hamlet III. Samo ovoga puta se ne pojavljuje Djindjic.
Je li vam palo na pamet da su samo te scene izbacene?

Ma nije ni to, to je treca epizoda, Djiki je u prvoj bio... Nista nije ni izbaceno ni zabranjeno. :wink:

Doduse nije iskljuceno da duha vise nece biti u prici, samo nije mi jasno kako bi onda pratili radnju knjige?
:?

Back