Најбоља друштвена мрежа

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Тикток, инстаграм, фејсбук, твитер, гугл плус...? Која је по вама најбоља друштвена мрежа?

И још битније, зашто? Ево, мени је крстарица, јер доста ствари можеш да прочиташ, расправиш, постављаш слике, комуницираш са људима. Просто Крстарица нуди више услуга него Тикток.

Forum pa fejs. Ja sam zavolela fejs zato sto mi baca sadrzaje slicne onima koje sam prethodno lajkovala. Od doba korone svi prodaju nesto tamo tako da mogu da kupim tamo sve od igle do kuce...Uopste me ne zanima drustveni deo i cak mi ne ubacuje uopste sadrzaje "mojih prijatelja".
По мени је фејс по 10 пута бољи од инстаграма. Ај баш да не преувеличавам али је бољи. Свакако да нуди више опција и садржаја.

По мени је фејс по 10 пута бољи од инстаграма. Ај баш да не преувеличавам али је бољи. Свакако да нуди више опција и садржаја.
Ne znam. Meni se Instagram ne dopada kako je napravljen, nije mi nekako pregledan i pun mi je glupih, beskorisnih sadrzaja.
Fejs ipak ima grupe u kojima se pise, nesto da se procita, nesto da se vidi, nesto da se kupi...

Ne znam. Meni se Instagram ne dopada kako je napravljen, nije mi nekako pregledan i pun mi je glupih, beskorisnih sadrzaja.
Fejs ipak ima grupe u kojima se pise, nesto da se procita, nesto da se vidi, nesto da se kupi...
Да, управо то. А замисли тек тикток у односу на инстаграм? Само листаш.

Youtube i Tik Tok. Puno sadrzaja za nauciti...
Не знам да ли си и колико ироничан, али јутјуб што се тиче стандардних не-кратких видеа има много својих предности и разних добрих могућности да се нешто паметно погледа послуша нађе од музике до сваке категорије. Тикток није ни 2% тога.

Back