Da dodam još :
Bebo mučitelju . Poštenih radoznalih žaba.
Joj žabice da te ne gotivim ovoliko ne bih ali evo jedna dogodovština (nemojte osuđivati, mladost-ludost) Drugaricu ću nazvati A zbog lakšeg pisanja.
Poslali nas da joj čuvamo nanu preko noći (dementna žena pa neko stalno mora biti uz nju) i naravno đavo je lukav pa vuče te za rukav itd mi odlučimo da tu noć jer imamo praznu kuću jelte probamo travu

Da pojasnim ja sam sa Alipašina ako ko zna kakvo je to naselje (čisto da ne bude pitanja kako ste vas dvije tako mlade nabavile i kupile) pa smo obavile kupovinu, uglavnom pala noć mi smjestile nanu na spavanje, zapalile i nastao haos u glavi

Kaže A ja nisam zaključala kuću (mi smo na srednjem spratu koji je jedini useljiv, prizemlje i potkrovlje nije renovirano a unutrašnje stepenište tako da je podijeljeno u zasebne stanove) kontamo ma nema veze zaključaćemo na našem spratu i ćao do jutra. Ali ne lezi vraže čujemo zvukove, nešto kucka, lupka, škripi

Obiđemo nanu u sobi a nje nema

Nakon pola sata paničarenja se spremimo i izađemo da je tražimo, obišle cijelo naselje, smrzle se ko gomno, piškile pored puta, plakale, dozivale je, ja izgubila patiku (ne pitajte kako jer nemam pojma) konačno malo došle sebi i vratile se kući da zovemo njene roditelje i policiju jbg šta sad

A otišla do telefona ( fiksni telefon nije tada bilo mobitela) i čuje hrkanje

Uđemo u kuhinju a nana spava na dvosjedu

Niko nam nije rekao da zna tako otići do toaleta i zaspati bilo gdje a mi bile previše naduvane da provjerimo svaku sobu u kući