Najbolja drugarica

Zasto pojedine cure u vezama, imaju vise poverenja u drugarice nego u frajere i vise se iskreno ispovedaju drugaricama nego svojim momcima ?
Takve veze su bezveze i ne traju dugo.

nisam cura al ajd da odgovorim...imam drugaricu vec 20 godina a tipa (MUZA sam gajila 10 god a u ostalim vezama sam izdrzala najduze do 3 god)...i zar tu treba nesto da se doda????...uostalom teme se razlikuju u vecoj meri...drugarica mi ispunjava jednu sferu zivota a frajer (da se taklo duhovito izrazim :hahaha:) sasvim drugu...nema tu mnogo dodirnih tacaka....

tako nekako i kod mene...nema dodirnih tacaka.
sa drugaricom pricam jedno, sa frajerima drugo.
ne znaci da nemam poverenja...jednostavno price se razlikuju...
a bliski prijatelji su nam potrebni i kad smo u vezi, braku...
ne moze frajer (partner, muz) da ti zameni najbolju drugaricu.

tako nekako i kod mene...nema dodirnih tacaka.
sa drugaricom pricam jedno, sa frajerima drugo.
ne znaci da nemam poverenja...jednostavno price se razlikuju...
a bliski prijatelji su nam potrebni i kad smo u vezi, braku...
ne moze frajer (partner, muz) da ti zameni najbolju drugaricu.

mukarac sa kojim zivis npr 10 godina, ne moze da ti zameni drugaricu??...onda je problem u tebi

mukarac sa kojim zivis npr 10 godina, ne moze da ti zameni drugaricu??...onda je problem u tebi

ne problem je u tebi...on i ne treba da ti zameni drugaricu koju znas skoro ceo zivot
mada uvek mozes da je zakljucas u podrum, da ne vidi bela dana niti bilo koje bice, sem tebe i da ti se :worth: klanja po ceo dan
hebeni kontrol frikovi
to sto ti je partner, nije ti ni pop ni psihijatar...ti odlucujes sa kime ces sta i kako podeliti iz svog zivota, i nista nije pod morati

:) malko brkas pojmove...kakva zamena????....pa to su delovi slagalice koji ti se popunjavaju...isto bi bilo kao kad bi rekao da ti dete moze zameniti potrebu za ljubavlju prema muskarcu....nema tu zamena niti poredjenja...i drugarice i muskarac su potrebni jednoj zeni....:whistling:

ne problem je u tebi...on i ne treba da ti zameni drugaricu koju znas skoro ceo zivot
mada uvek mozes da je zakljucas u podrum, da ne vidi bela dana niti bilo koje bice, sem tebe i da ti se :worth: klanja po ceo dan
hebeni kontrol frikovi
to sto ti je partner, nije ti ni pop ni psihijatar...ti odlucujes sa kime ces sta i kako podeliti iz svog zivota, i nista nije pod morati

o kakvom ti zatvoru pricas i zakljucavanju...????....znaci, to sto si sa nekim 10 godina, ne znaci da treba da budes iskrena 100% prema njemu...gnusam se takvih cura, koje se ispovedaju drugaricama, a partnerima ( pricam o dugim vezama i brakovima ) pricaju razn razne price, samo ne istinite..
i ne pricam da zena ne sme da ima drugaricu, to je nenormalno....vec da ako sam sa nekim intiman i u dugo u vezi, sa njim cu i biti iskreniji nego prema prijateljima...
to je isto, imam curu, a nista joj ne pricam ono sto bi trebalo ali zato pricam drugarima...

o kakvom ti zatvoru pricas i zakljucavanju...????....znaci, to sto si sa nekim 10 godina, ne znaci da treba da budes iskrena 100% prema njemu...gnusam se takvih cura, koje se ispovedaju drugaricama, a partnerima ( pricam o dugim vezama i brakovima ) pricaju razn razne price, samo ne istinite..
i ne pricam da zena ne sme da ima drugaricu, to je nenormalno....vec da ako sam sa nekim intiman i u dugo u vezi, sa njim cu i biti iskreniji nego prema prijateljima...
to je isto, imam curu, a nista joj ne pricam ono sto bi trebalo ali zato pricam drugarima...

aman ako si vec postavio temu uzmi i stvarno procitaj sta ti ljudi napisu..
po cemu bi ti bre trebao da budes vrhovna osoba u njenom zivotu....nema nista gluplje sto zena moze da uradi od toga da stavi muskarca na prvo mesto...eto ti sad nebitno dal prica drugarici, ili kevi, ili popu ili psihijatru...po cemu ona MORA da tebi uvek sve ispoveda...kakve to veze ima sa iskrenoscu....to nema veze sa laz/iskrenost svaka ziva osoba je prvo individua pa onda deo para....partner ne sijamski blizanac...i samim tim ima pravo da odluci da li ce se uopste ispovedati nekome, a onda i kome sta
a ako ti vec prica razne price, e ondak je problem prijatelju izmedju vas i mnogo ozbiljniji od toga da li se ispovedala drugarici..onda se zapitas sta to nije u redu pa nije tebi, vec morala da te slaze

aman ako si vec postavio temu uzmi i stvarno procitaj sta ti ljudi napisu..
po cemu bi ti bre trebao da budes vrhovna osoba u njenom zivotu....nema nista gluplje sto zena moze da uradi od toga da stavi muskarca na prvo mesto...eto ti sad nebitno dal prica drugarici, ili kevi, ili popu ili psihijatru...po cemu ona MORA da tebi uvek sve ispoveda...kakve to veze ima sa iskrenoscu....to nema veze sa laz/iskrenost svaka ziva osoba je prvo individua pa onda deo para....partner ne sijamski blizanac...i samim tim ima pravo da odluci da li ce se uopste ispovedati nekome, a onda i kome sta
a ako ti vec prica razne price, e ondak je problem prijatelju izmedju vas i mnogo ozbiljniji od toga da li se ispovedala drugarici..onda se zapitas sta to nije u redu pa nije tebi, vec morala da te slaze

sudaramo se slicnim misljenjima, gde sam to napisao da sam ja vrhovni poglavar njenog zivota...ako sam joj partner, zelim da je iskrena prema meni...kod mene je problem sto sam ja iskren, samo sto iskrenija nije svaka cura, a na takve sam retko nailazio...vise na ove izopacene licnosti, pune staha i predrasuda....pa sam sa takvim lose prolazio i ako sam sam Ja bio 100 % iskren prema njima...
no, 100 ljudi, 100 cudi...i ne moze se ugoditi svakom

idi...pa sta npr taj brak, veza, sta li vec...
zavrsi se posle 10 godina?
mozes stvari da gledas iz tog ugla...

ali, nisam to htela da kazem, vec jednostavno
da ti muz, partner, decko ne moze i ne treba da bude najbolja drugarica.
ja te dve stvari ne mesam.

mislim da ti brkas neke pojmove. ko je rekao da ne treba da budes iskren
prema svom partneru? zasto bi neko bio uopste s' nekim, ako ne postoji iskrenost
i prisnost?
to je valjda normalna stvar.
ali je isto tako normalno i da imas bliske prijatelje sa kojima pricam o intimnim stvarima.
ako ti takve prijatelje nemas, onda je problem u tebi, ;)

Prijatelj ti je neko u koga imas poverenja,a danas je to veoma retko,a decko moze biti i "muz za citav zivot",zavisi od godina,ozbiljnosti veze,garancija ne postoji,ali...veoma diskutabilno je sve to...

Back