(Најбоља) Другарица за секс...

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
...то је она другарица са којом, званично, нисмо у вези, али нам дозвољавају да повремено са њима уђемо у интимне односе. Такве врсте "веза" су честе у тинејџерским, школским и факултетским годинама.

Звучи слатко, имаш другарицу са којом све иде "редовно", али ти дозволи да се међусобно каткад по'ватате и посексате. И многи у томе уживају чак и више него у везама.

То је нешто као необавезна или отворена веза, али опет, то није баш тако. Ипак, однос остаје само на другарству.

Да ли сте ви имали неку "другарицу за секс"... И какво је ваше мишљење о томе?

Pa ne da dozvoljavaju, nego sam puno imao takvih koje nisam hteo da kresnem ,jer se bas zbog toga naloze preterano a ne dopadaju mi se,nikakvo to nije prijateljstvo koje ne bih narusio, nego mi se prosto ne svidjaju a to ih lozi jos vise sto necu
Тако ја нисам могао... Но та са којом нисам могао у том моменту ми је била риба. Но, није ми се свиђала више. Ипак никада нисам имао другарицу за секс, али било је флерта.

Имам и зове се Јасмина а надимак Мина, ебе се ко змај. Додуше не зна да пуши, ставила мученица и пирсинг на језик ал' џаба. Уосталом боли ме пиша, онон њеном одговара. Ко сам ја да им срећичицу кварим. Поууууу (:

Имам и зове се Јасмина а надимак Мина, ебе се ко змај. Додуше не зна да пуши, ставила мученица и пирсинг на језик ал' џаба. Уосталом боли ме пиша, онон њеном одговара. Ко сам ја да им срећичицу кварим. Поууууу (:
Хахахахахаха. Ти и Мина сте иначе другари или само шема? Каква је то њихова веза кад њеном не смета, нека отворена или нешто пето?¿🤔😉

Хахахахахаха. Ти и Мина сте иначе другари или само шема? Каква је то њихова веза кад њеном не смета, нека отворена или нешто пето?¿🤔😉
Ма решавала једно време вутру од мене па од тад остадосмо добри, ма другарица, не зна овај да је прцам повремено.

Ма решавала једно време вутру од мене па од тад остадосмо добри, ма другарица, не зна овај да је прцам повремено.
Не знам, не би волео да не знам да ми неко прца рибу. Још не би волео ни да је вутрашица...

Back