Najbolja drugarica 2011. :)

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Je l ste primetile da postoje tako neke devojke/žene/babe koje svake godine nađu po jednu novu super drugaricu, a one stare stave u neku kovertu da stoje za ne daj bože, ali im se više na javljaju? Da niste vi takve? Svašta, pa naravno da niste :lol:

Elem, jako vas "vole", intenziviraju druženje do nivoa koji vama uopšte ne prija jer imate i druge prijatelje ili nedajbože neke obaveze..... u životu. Nema mnogo veze ni sa godinama, ima ih u svim dobima, ali interesantno je da samo za žene znam... dječaka takvog jednostavno nisam srela.

Je l vas uhvatila kad takva u mašinu? Je l primećujete neku takvu oko sebe? :)

ja mislim da sam bas takva :rumenko:
za ovu godinu imam jednu ridju punk patuljcicu(mislim ona sam kaze kako je patuljcica),stavila sam je u paket na 3 omiljena broja,mozemo da pricamo preko fona do besvesti i tako...mada to izmedju nas je cist interes (obostrani)
prosle godine je bila smedjokosa dugonoga karin
ne znam,mozda nabavim jednu samo za leto :think:
mislis da je to stvarno tako grozno?

Je l ste primetile da postoje tako neke devojke/žene/babe koje svake godine nađu po jednu novu super drugaricu, a one stare stave u neku kovertu da stoje za ne daj bože, ali im se više na javljaju? Da niste vi takve? Svašta, pa naravno da niste :lol:

Elem, jako vas "vole", intenziviraju druženje do nivoa koji vama uopšte ne prija jer imate i druge prijatelje ili nedajbože neke obaveze..... u životu. Nema mnogo veze ni sa godinama, ima ih u svim dobima, ali interesantno je da samo za žene znam... dječaka takvog jednostavno nisam srela.

Jeste me uvatila jedna u mašinu (odličan izraz), jedva sam joj utekla.

pa..druzim se samo ako kliknem sa nekim ali onda to odrzavam...
a kad s nekim kliknes, ne moras da se cujes sa njim svaki dan, to je tu stalno i isto je kad se vidite....to se ne forsira...

a imala sam jednu bas skoro, isto me tako forsirala jedno godnu dana i onda je nasla novu drugaricu, raskinula sa mnom i ja za nju vise ne postojim :lol:
dobro je sto mi nije bila bas super od samog pocetka, nego sam se trudila da mi bude simpaticna kad se vec toliko gura da budemo bff...
ali da vidis price, pogotovo pred drugima, ljubav do groba, druzenje, cudo...a povrsna do daske osoba...
na kraju sam se osetila iskorisceno...bezveze...jer sam se trudila da vidim dobru osobu iza tih gluposti i na kraju se ispostavio da je bas onakva kakva sam mislila da jeste od prvog momenta...

Imam jednu takvu u svom okruzenju..i to me strasno nervira :dash:
Naravno, i ja sam bila jedno vreme njena najbolja drugarica ali izgleda da mi je rok istekao :lol:

Pi, nemam najbolju drugaricu vec godinama.
Imam 10 velicanstvenih....jednakih po rangu...
Imam dugogodisnje drugarice bez kojih se ne moze :)
Bokicu - koja je covek za sve cak i kada se ne vidimo i ne cujemo po 3 godine od silnog zauzeca :)
Sandrinu- koja je mozak kada sam ja telo i telo kad sam ja mozak i bez koje neke akcije ne bi bile nikad osmisljene a neke nikad u delo sprovedene...
Imam Jelenu...zajedno smo od 1985. cudo smo stvari preko ledja preturile ...i nema dileme ostajemo takve do kraja...
Mirku...koja zna kako izgledam kad sam krmeljiva, kad sam besna, kad mrzim i volim...koju ne mrzi da dodje da umuti činke u po noći il da iz dana u dan bulji u soc od kafe jer se meni ne uci Teorija knjizevnosti pa je sve bolje...
Pozerku Anu koja me voli na neki svoj nacin nespretno ...toliko da mi zabode noz u ledja i posle se godinama pere i koju volim na jedan stroga majka nacin...sve u stilu kad porastes kasce ti se samo...

To je mojih 5 prstiju desne ruke...

U poslednje dve godine dobila sam novih 4....namerno kazem dobila jer ih bukvalno nisam birala vec dobila na tacni sve 4 odjednom ...suvise kompleksno da bih objasnjavala al zbog specificnosti vredno pomena...One su Sneza, Sanja, Jeca i Mina ...moje drugarice za suze i smeh, za najstroze cuvane tajne, za najstrasnije sakrivane istine, ma za sve....

Da bi spisak bio potpun treba pomenuti Ivana....ubedljivo najvecu alapacu od svih mojih drugarica, moju idealnu drugu polovinu, coveka koji je bolje od mene znao sta zelim i sta mi treba.
Ivan danas nije deo mog zivota, al je deo mene na isti nacin kao i kada je svakoga dana bio tu.

Nisam ti uopste odgovorila na temu kako si je postavila izabrala sam da napisem nesto lepo o onima koje volim ....a pravi odgovor bi se sveo na jednu rec a to je NE.

Mene vala nisu hvatale u mašinu..
(mislim, bilo je nametanja, ali to je više iz koristi, da im gledam u karte, horoskop, itd.. al to presecam po kratkom postupku, i takva jednosmerna nametanja i ne smatram pokušajem prijateljstva).

A što se tiče postojanosti.. pa eto, za neke drugarice/drugare za koje sam mislila da "ćemo trajati" - nekako, udaljili smo se, otišli svako na svoju stranu....vrlo malo njih je ostalo postojano prisutno...a evo, baš ove godine mi je u život ušlo troje važnih ljudi.. kad sam se najmanje nadala :heart: ... dakle, nema pravila. Prijateljstva su ko voda, nekad teku brzo, ruše sve pred sobom, nekad postojano krivudaju dolinom, a... nekad jednostavno presuše. I sve je to život, i ne može drugačije ni biti, jer svi se mi menjamo, pa ponekad posledice toga budu da svako ode na svoju stranu...a nekad se ljudi i zajedno menjaju, pa nastave da "teku" u istom smeru :).

uglavnom traju od 4-6 godina, ne po jednu... to bi vec bilo malko cudno
jednostavno,
toliko je manje/vise vremena potrebno da se zavrsi jedan zivotni ciklus/ steknu neka nova iskustva
i onda u zavisnosti od toga koliko je koga sto promjenilo
da li idemo slicnim smjerovima ili ne vise
razidju se putevi... ili ne

a nove ljude upoznajes stalno, ne vidim zbog cega bi to sto vec imas naj druga/drugaricu znacilo da ne smijes da dodas jos nekog na spisak

Imam jednu drugaricu koja svake godine ima novu hit drugaricu... ali nijednu od nas ne stavlja ad acta. Ja sam bila hit devojka davne 1987, i još uvek se družimo.
Imam dosta godina i veoma malo vremena, održavam prijateljstva koja imam i ne iniciram nova druženja - a svejedno su mi se desile čak 3 nove drugarice (prave drugarice, razumemo se do koske) u poslednjih nekoliko godina. To je ravno čudu.

uglavnom traju od 4-6 godina, ne po jednu... to bi vec bilo malko cudno
jednostavno,
toliko je manje/vise vremena potrebno da se zavrsi jedan zivotni ciklus/ steknu neka nova iskustva
i onda u zavisnosti od toga koliko je koga sto promjenilo
da li idemo slicnim smjerovima ili ne vise
razidju se putevi... ili ne

a nove ljude upoznajes stalno, ne vidim zbog cega bi to sto vec imas naj druga/drugaricu znacilo da ne smijes da dodas jos nekog na spisak

Pa prosto si izmakla od teme. Odnosno promašila tip ljudi.

Back