Tina
Ističe se
- Poruka
- 2.151
Ovo mi je omiljena ali iz principa je neću kupiti sve i da sam Rok Feler.
Volim i ovu :

Od naših volela sam Simkinu Đanduju, ali ne znam ima li ih.
Volim najlepše želje Kapri:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што се мене тиче - ово је поента.Svaka prava čokolada koja nema u sebi keksove, jogurte, pudinge, mleko, vazduh, ekstrudirani pirinač i druge filere koji služe da smanje cenu proizvodnje.
Nijedna nije dovoljno loša. Sve ti je sad jasno,
Pikac, Švaba je.Nijedna nije dovoljno loša. Sve ti je sad jasno,
Ponašaj se ...Pikac, Švaba je.
Koji Vlada?![]()
Aha, tako se dopingujes na turniru ,moram probati,mozda nekog i pobedim
Probao sam neke male ruske coko-rolate, kad se nisam otrovao od hemije...!Pa ima li bre neka ruska cokolada da vam se svidja ili ste svi natoustasija![]()
Nema da se kupi u Bosni, tj.nisam nasao, a volio bih da probam..jednom se zivi pa jel?Probao sam neke male ruske coko-rolate, kad se nisam otrovao od hemije...!
Mamicu im suplju, kako mogu da jedu ono njesra, ko da je imalin stavljen umesto cokolade...!![]()
![]()
Eto, idi u UniverEksport, ima ih sigurno u bilo kom njihovom supermarketu...Reci da ti ih nisam preporucio!Nema da se kupi u Bosni, tj.nisam nasao, a volio bih da probam..jednom se zivi pa jel?
Kru' te 'ranio, da potegnem do Srbije zbog lose ruske cokolade..kako bi rekli moji zemljaci iz Beograda idi BRE u neku stvar nisi normalanEto, idi u UniverEksport, ima ih sigurno u bilo kom njihovom supermarketu...Reci da ti ih nisam preporucio!![]()