Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Vara li ona njega sa konjem?
Ne bi' rek'o !
Ona njemu toleriše kobilu,
on njoj komšiju !
Jel' pošteno ...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vara li ona njega sa konjem?
изгледаш веома обавештена по овом питању.
![]()
ma dobro, ja samo hoću da kažem da ako je normalno da muškarac stavlja penis u bulju drugog muškarca
ne bi trebalo oko ovoga da dižemo neku galamu
naravno da ne odobravam silovanje životinja, al ako životinja oće, a najnormalnije se dešava da oće...molim lepo!
Pa ja sam Borac za prava životinja.![]()
Ovo je, u stvari, vrlo dobra poenta... Ako smo dopustili jednom seksualnom poremecaju da se deklarise kao normalan, zasto drugi poremecaji ne bi trazili to isto?
Zoofilija je vrsta parafilije (= patološka seksualna sklonost). Reč je o slučajevima u kojima životinje imaju afrodizijačko dejstvo na ljude dovodeći ih do fetišizma. Koren zoofilne erotike leži u fetišizmu čiji je predmet koža životinje. Posrednik takvog fetišizma bila bi - najčešće - idiosinkrazija (specifično stanje) taktilnih nerava.
Јел то значи да је и Бог зоофилан? Јер је начинио човека по свом обличју...![]()
Ovo, u stvari, nije dobra poenta.
Jer: jedno je kada odrasle, zrele osobe dobrovoljno stupe u odnos, a drugo je kada osoba manipuliše drugim živim bićem koje nije u stanju da donosi odluke o tom odnosu. Onda je takav odnos zlostavljanje.
Ovde neki nikako da razluče razlike između ljudi, životinja i stvari.
Pa evo kratkog kursa za neupućene:
Zoofilija je vrsta parafilije (= patološka seksualna sklonost). Reč je o slučajevima u kojima životinje imaju afrodizijačko dejstvo na ljude dovodeći ih do fetišizma. Koren zoofilne erotike leži u fetišizmu čiji je predmet koža životinje. Posrednik takvog fetišizma bila bi - najčešće - idiosinkrazija (specifično stanje) taktilnih nerava.