NAJBOLESNIJA ISPOVEST KOJU STE IKAD PROČITALI: Imam seks sa konjima, moja žena me pod

ma dobro, ja samo hoću da kažem da ako je normalno da muškarac stavlja penis u bulju drugog muškarca
ne bi trebalo oko ovoga da dižemo neku galamu

naravno da ne odobravam silovanje životinja, al ako životinja oće, a najnormalnije se dešava da oće...molim lepo!

Ovo je, u stvari, vrlo dobra poenta... Ako smo dopustili jednom seksualnom poremecaju da se deklarise kao normalan, zasto drugi poremecaji ne bi trazili to isto?

Ovo je, u stvari, vrlo dobra poenta... Ako smo dopustili jednom seksualnom poremecaju da se deklarise kao normalan, zasto drugi poremecaji ne bi trazili to isto?

Ovo, u stvari, nije dobra poenta.
Jer: jedno je kada odrasle, zrele osobe dobrovoljno stupe u odnos, a drugo je kada osoba manipuliše drugim živim bićem koje nije u stanju da donosi odluke o tom odnosu. Onda je takav odnos zlostavljanje.
Ovde neki nikako da razluče razlike između ljudi, životinja i stvari.
Pa evo kratkog kursa za neupućene:
Zoofilija je vrsta parafilije (= patološka seksualna sklonost). Reč je o slučajevima u kojima životinje imaju afrodizijačko dejstvo na ljude dovodeći ih do fetišizma. Koren zoofilne erotike leži u fetišizmu čiji je predmet koža životinje. Posrednik takvog fetišizma bila bi - najčešće - idiosinkrazija (specifično stanje) taktilnih nerava.

Zoofilija je vrsta parafilije (= patološka seksualna sklonost). Reč je o slučajevima u kojima životinje imaju afrodizijačko dejstvo na ljude dovodeći ih do fetišizma. Koren zoofilne erotike leži u fetišizmu čiji je predmet koža životinje. Posrednik takvog fetišizma bila bi - najčešće - idiosinkrazija (specifično stanje) taktilnih nerava.

Јел то значи да је и Бог зоофилан? Јер је начинио човека по свом обличју... :think:

treehugger.jpg

Ovo, u stvari, nije dobra poenta.
Jer: jedno je kada odrasle, zrele osobe dobrovoljno stupe u odnos, a drugo je kada osoba manipuliše drugim živim bićem koje nije u stanju da donosi odluke o tom odnosu. Onda je takav odnos zlostavljanje.
Ovde neki nikako da razluče razlike između ljudi, životinja i stvari.
Pa evo kratkog kursa za neupućene:

poenta je zapravo odlična. životinja može da se napali na čoveka. a potrebno je da se napali, ne da donese odluku da stupi u seksualni odnos. takvu odluku ne donosi ni kad se pari sa svojom vrstom. prema nekim autorima :mrgreen: životinjama nije baš svojstveno donošenje odluka

Back