NAJBOGATIJA DRŽAVA SVETA - KATAR

Dakle financiraju teroriste koje onda SAD proglasi takvima i to bude alibi za bombardiranje i uvodjenje demokracije.

Imaju onu televiziju koja promice ljudska prava i demokraciju a kakva je demokracija i kakva su ljudska prava i slobode kod njih doma? Zna li netko? Krscani imaju crkve itd?

Kako objasniti i koji je motiv sto je Al Jazeera stigla i u BIH? Sto od toga imaju, zaradu nikakvu nemaju, nemaju reklame, nemaju nista i tako doci u jednu zemlju koja nema nikakvu perspektivu... Sprema se novi rat ili neko sranje pa su tu dosli da se pripreme par godina prije da bi mogli izvjestavati?

Al Jazeera je politicka televizija, nastala je da bude protuteza CNN-u.
Ja sam zadovoljan sto se otvorio ogranak Al Jazeere u Sarajevu i sto sada mogu gledati tu televiziju na nasem jeziku jer smatram da su na Balkanu bez konkurencije, daleko najbolji.

Al Jazeera je politicka televizija, nastala je da bude protuteza CNN-u.
Ja sam zadovoljan sto se otvorio ogranak Al Jazeere u Sarajevu i sto sada mogu gledati tu televiziju na nasem jeziku jer smatram da su na Balkanu bez konkurencije, daleko najbolji.

Al Jazeera je K, kao i cnn i bbc i rt i svi oni su dosli zajedno na Balkan da vas bukvalno hebu.
Da upregnu Matu, Mehu i Milosa, a da im ubijaju od K Marinu, Mersihu i Milicu.
Nasli balkanski maloumnici u 21 veku da se vesele stranim osvajacima i kao drkaju jedni drugog ciji je gazda bolji.

Hebote kakvi ste vi debili pa to je strasno. :lol:

Back