Најбитније ствари код избора партнера?

Да поентирам, лагање је јако заебато у везама!
Još neka pametna iz kafane :

Važna je ljubav,.. sve drugo ima da se kupi kod Kineza...

često lažu da bi testirale Koliko je tvoja ljubav duboka .
koliko si spreman da joj oprostiš.

lukavo je to Božije stvorenje...

Još neka pametna iz kafane :

Važna je ljubav,.. sve drugo ima da se kupi kod Kineza...

često lažu da bi testirale Koliko je tvoja ljubav duboka .
koliko si spreman da joj oprostiš.

lukavo je to Božije stvorenje...
Лукаво ал паметно. Ипак човек сам од емоције и верујем у љубав. Ал до ње се не стиже преко ноћи. Ту људи греше

Najbitnije je da se kapiramo, da imamo isto ludilo! Ako se ne poklopimo odmah nije to to. Bitno mi je da sa nekim ja budem prava ja bez ikakvih lazi, foliranja i obmana :zper:
Тако је :) слажем се скроз

Не морамо нужно да се слажемо око свега али разумевање је мнооого битно

Ko manje voli taj kontroliše vezu..
a za zavođenje si u pravu...
Ма мислим да ко мање воли, само требаш да не прелазиш преко тога јер више волиш и може да се хјебе. Лако је рећи али веза је двосмерна!

Ма мислим да ко мање воли, само требаш да не прелазиш преко тога јер више волиш и може да се хјебе. Лако је рећи али веза је двосмерна!
Jeste dvosmerna, ali ako je ona (ženska) jako lepa.. verovatno nije i jako pametna.. (ne treba joj pamet).. ne radi na sebi na tom planu...Za koga je bila udata Merlinka ?.
Ima takvih primera dosta, kombinacija Novac i Lepota.. Pamet i Lepota. Za koga je bila Olivera Vučo? Pred njom je klečao i Salvador Dali..ali o njenoj pameti ne bih..
Ali prava ljubav je recimo bila između Crnjanskog i Vide Ružin..
Dok je recimo jedan Andrić podlegao nerazumnoj ljubavi,. .ženi svog kuma...
Polako...
Da li je A. Miler bio zaljubljen u njenu dušu ili pamet, ili .. ;) .u fizičku lepotu..

Poslednja izmena:
I u ljubavi treba razuma i to puno..i samo pametni umeju dugo i lepo da vole.. i često je dovoljno da je jedan pametan u vezi, ako on kontroliše vezu.. ne prepušta se ''bezgranićnoji nerazimnoj ljubavi".. kakve je pisao Dostojevski recimo...
Памет је нажалост нешто што многи од нас не добијају као поклон рођењем

Back