Predvidiš te kombinacije.. kao u SP .. i budeš kralj...Тако је. Одлична идеја за темухвала ти на предлогу
Да поентирам, лагање је јако заебато у везама!
*** i kraljeve lažu, zar ne

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predvidiš te kombinacije.. kao u SP .. i budeš kralj...Тако је. Одлична идеја за темухвала ти на предлогу
Да поентирам, лагање је јако заебато у везама!
Još neka pametna iz kafane :Да поентирам, лагање је јако заебато у везама!
Лукаво ал паметно. Ипак човек сам од емоције и верујем у љубав. Ал до ње се не стиже преко ноћи. Ту људи грешеJoš neka pametna iz kafane :
Važna je ljubav,.. sve drugo ima da se kupi kod Kineza...
često lažu da bi testirale Koliko je tvoja ljubav duboka .
koliko si spreman da joj oprostiš.
lukavo je to Božije stvorenje...
Љубав мора да буде обостранаJoš sam u kafani :
Ja sam mojoj ljubavi praštao i što me je pokrala.. i lagala.. ii .. svašta još gore od toga .
Ee to ti je ljubav.. to ti je kazna to je med, led... svašta nešto... odoh... hvata me raspoloženje za romantiku..
Ma bila je...Љубав мора да буде обострана![]()
A i ne mora ... i tu grešiš...Љубав мора да буде обострана![]()
Ма идемо даљеMa bila je...
Nemoj da si mi tužan.. sa lajkićem, kad ja nisam..
Krala je moje znanje.. a ja sam prosvetar (prepisivala sa mog foruma)
Па мислим, права љубав је обостранаA i ne mora ... i tu grešiš...
Ali bolje kad jeste
Jedno Iskusno pitanje:Па мислим, права љубав је обострана
Тако јеNajbitnije je da se kapiramo, da imamo isto ludilo! Ako se ne poklopimo odmah nije to to. Bitno mi je da sa nekim ja budem prava ja bez ikakvih lazi, foliranja i obmana![]()
Жена кад је у питању завођењеJedno Iskusno pitanje:
Ko kontroliše vezu - u ljubavi?,.. ( msm na ljubav koja je obostrana) u pravoj !
Ма мислим да ко мање воли, само требаш да не прелазиш преко тога јер више волиш и може да се хјебе. Лако је рећи али веза је двосмерна!Ko manje voli taj kontroliše vezu..
a za zavođenje si u pravu...
Jeste dvosmerna, ali ako je ona (ženska) jako lepa.. verovatno nije i jako pametna.. (ne treba joj pamet).. ne radi na sebi na tom planu...Za koga je bila udata Merlinka ?.Ма мислим да ко мање воли, само требаш да не прелазиш преко тога јер више волиш и може да се хјебе. Лако је рећи али веза је двосмерна!
Памет је нажалост нешто што многи од нас не добијају као поклон рођењемI u ljubavi treba razuma i to puno..i samo pametni umeju dugo i lepo da vole.. i često je dovoljno da je jedan pametan u vezi, ako on kontroliše vezu.. ne prepušta se ''bezgranićnoji nerazimnoj ljubavi".. kakve je pisao Dostojevski recimo...
Ha,.. dečko tu se ne slažemo,.. Pamet nisam dobio ni ja a ni ti - rođenjemПамет је нажалост нешто што многи од нас не добијају као поклон рођењем
Па како се не слажемо, реко си исто што и ја?Ha,.. dečko tu se ne slažemo,.. Pamet nisam dobio ni ja a ni ti - rođenjem![]()