Најбитније ствари код избора партнера?

Битна ствар. Лагање је по мени сувишно ако планираш било шта. Но, како га забранити? Људи лажу из страхаJ
Sa svakom devojkom kojom sam bio,i sad trenutno sa ovom kojom sam,sve i 1 sam rekao,znaci bicemo ok samo bez laganja,ako ces da me prevaris ili nesto slicno,lakse mi je i bolje mi je da to cujem od tebe,ili od neke tamo trece osobe,i ono mozda ti i oprostim,ali laganje ne mogu da podnesem nikako,mozda sam tako odgojen,ili je neki problem,ali laganje ne mogu da podnesem nikako

Брате ја кад гледам порњаву обавезно прескочим пушење...
Aham,... mlad si još,.. i da ti kažem,.. neeš ti sa ovog foruma mnogo pameti poneti.

a ovog ovde bi komotno mogli preimenovati:
Изглед и памет су јако битни.

Али ако она не жели да пуши или не зна да пуши, џаба јој и изглед и памет.
u Brat od Sredoje,.. rođeni - blizanac :mrgreen:

Sa svakom devojkom kojom sam bio,i sad trenutno sa ovom kojom sam,sve i 1 sam rekao,znaci bicemo ok samo bez laganja,ako ces da me prevaris ili nesto slicno,lakse mi je i bolje mi je da to cujem od tebe,ili od neke tamo trece osobe,i ono mozda ti i oprostim,ali laganje ne mogu da podnesem nikako,mozda sam tako odgojen,ili je neki problem,ali laganje ne mogu da podnesem nikako
Слажем се ал превара се не прашта ни под цену истине, бар по мени

Nije to nikakva novost.. na kraju krajeva On to ne negira. I to mi je OK.. treba ,...često treba..
Rsde to (skoro svi) na forumima ... msm menjaju imena :mrgreen:
Ма да, наравно, све регуларно. Још је он покретач форума. Нек се назове и крац на бициклу ако оће. Админ средоје је баш симпатичн
@Admin Sredoje

Ма да, наравно, све регуларно. Још је он покретач форума. Нек се назове и крац на бициклу ако оће. Админ средоје је баш симпатичн
@Admin Sredoje
Pa ti si prava tužibaba..
Ja sam se samo šalio

:mrgreen:

Mangupe moj.. ove moje mudrolije briši za pola sata. Da te ne tužim supermodernoj.. :heart:
Ne bih ja tebe..

Битна ствар. Лагање је по мени сувишно ако планираш било шта. Но, како га забранити? Људи лажу из страха
Ideja za novu temu...
Laž ima šarm.. razloge, istoriju, psihologiju.. budućnost,
a istina ima samo istoriju..
Ne možeš laž zabraniti.. i ne moraš ako znaš istoriju.

Nije samo iz straha...

Ideja za novu temu...
Laž ima šarm.. razloge, istoriju, psihologiju.. budućnost,
a istina ima samo istoriju..
Ne možeš laž zabraniti.. i ne moraš ako znaš istoriju.

Nije samo iz straha...
Тако је. Одлична идеја за тему😆 хвала ти на предлогу

Да поентирам, лагање је јако заебато у везама!

Back