NAJAVLJEN ZA NEDELJU,PROTEST PROFESIONALNIH VOJNIKA

Potpuno shvatam,zasto su ljudi zaposleni kao profesionalni vojnici,nezadovoljni svojim platama,Sindikat profesionalnih vojnika,objavio je nameru,da sutra u Nedelju 27 Novembra,iskazu svoj protest pred Ministarstvom
Odbrane.Oni protestom zele da javno pokazu svoje nezadovoljstvo obecanim "povecanjem" plata u Januaru 2O17
godine za 5%.

U svom javnom obracanju,oni traze,da im se prvo vrati,oduzetih 1O% od plate (sto je ucinjeno svima zaposlenima)
pa da im se tek nakon toga,plate povecaju.Oni su sustinski potpuno u pravu.Ali,ne moze se samo njima udovoljiti.
Vojska profesionalna je samo jedan segment drustva.Drzava ne ne moze,i ne sme,da prema jednom delu drustva,
bude majka a prema drugom maceha.

Kada finansijska situacija u zemlji,bude konsoliddovana,Drzava ce SVIMA,koji su zaposleni u Drzavnoj
administraciji,Zdravstvu,Prosveti,Sudstvu,Policiji,Vo jsci,Penzionerima,vratiti umanjena primanja,za deset otsto.
Vratiti sada,samo jednom segmentu zaposlenih,konkretno vojsci,izazvalo bi val nezadovoljstva ostalih grana
delatnosti.Mi smo svi,u jednom "loncu",i moramo svi zajedno,podnositi i lose i dobro,koje nam predstoji.

.....tresla se gora , rodio se miš u gvožđari !

....nekad su deca za ovakve mozgalice govorila tandara mandara......

....naprosto , po definiciji a i po ustavnim načelima čovečanstva , vojska je oružana profesionalna sila , predpostavljena oružana sila za odbranu svih prava i sloboda stanovništva....to je njena svrha....dakle ne dovodi se u pitanje njena sloboda i pravo .......oće reći , vojska nije za paradiranje i parazitiranje - jok more......

.....i sad imamo situaciju da vojska moli , obija pragove nasilnika legalista , da joj se vrati oteto......pa kako će zaštiti stanovništvo ako ne mogu sebe....zar ti vojnici nisu znali da nema veće tiranije od ozakonjene , zar nisu znali da su u obavezi i da čuvaju ustavna načela ,!

....zbog svega toga , to je sve tandara broć.....
....naprosto , fingira se sila vlasti i muljači njeno poštenje....ej , kad su oni gologrudi stali ispred oružane sile i rekli "NE" - pa mora da su mnogo pošteni , hrabri , časni i jaki.......no sve to pada pred savamalske maskirne kape , avetinjske i slavijsko ubijanje zagrobnog večnog mira......
...sve je to poslednji samrtni tango tiranije ----- pa i ova šetnja fikusa posle pres konferencija velikih vođa.....

Lorde - tandara mandara ; tandara broć !

" Članovi Vojnog sindikata Srbije protestovali su danas ispred Ministarstva odbrane u Beogradu tražeći povećanje plata i bolje uslove rada za pripadnike Vojske, a podršku su im dali i pripadnici Policijskog sindikata Srbije. "

- See more at: http://www.danas.rs/drustvo.55.html...rotestu+vojnog+sindikata#sthash.lv6rHxc8.dpuf

I bi fikusiJADA !

26938289_b.jpg

Dragi moj postovani Kolega Loncar.Srce mi se cepa,dusa me boli,kada citam tvoje mnogopostovane postove.Mislim da na nasu nesrecu,
zivis u dubokoj zabludi.Ne mogu da verujem,da ti ne primecujes,koliko ova nasa napacena zemlja,dzinovskim koracima,stremi napred,u svim
segmentima drustva.Naravno,taj napredak,nije uvek adekvatno primetan,u "plavim" kovertama,koje mi primamo.Ne znam,da li si slusao izlaganje
vaseg predsednika Partije penzionera.Sta sve mozete da kupite,za dobijenih 5.OOO Rsd.Dzak krompira,od 15O kgr.Bure kupusa,1O kgr.mesa.
Ne sve zajedno,ali pojedinacno, da. Pa dobro.Malo li je.Narodna poslovica kaze:Koja nije zadovoljna sa MALIM,nece ni sa VELIKIM.Ostaj mi zdravo
Postovani i...glavu gore.Dosta je destrukcije i pesimizma,kome u nasoj lepoj zemlji,zaista,nema mesta...

....kako ti to pojednostavljuješ , svodiš , izjednačavaš i poistovećuješ....mora da si redovan na kursevima alksijadrije....ono jest da vam je vožd najbolji student u istoriji pravnog fakulteta , koji je doktorirao blerovski protestanizam nadrobljen jevrejštinom , ali poštovani , prepisivanjem / resavljenjem ljudskih svojstava , paradnim koracima ulazi se u balkanski primitivni nacionalizam i degenerisani fašizam....oću reći , treba čovek da izgrađuje sebe a ne da imitira , kopira druge....pa kad čovek misli svojom glavom , kad tad skontaće da nisu svi penioneri krkobabići.....a kad pogleda samo slike te partije , više tu ima parazitskog političkog mladog sveta nego penzionera...a i penzioneri koji su tu međ njima , oduvek su bili društvene imele , a previše ih je sa kupljenim penzijama.....oću reći , malo je tu časnog , poštenog sveta iz onih redova radnika i intelektualaca koji su ljudski i pošteno penzije zaradili....mnogima od vas nije jasno da je penzija lična imovina stečena poštenim i časnim radom....
....sdruge strane , vođa tih parazita , potiče iz porodice koja je svojevremeno uništila više od četiri penziona fonda u poslednjih pet šest država - na tome im zavidi i klintovska familija , mislim na broju pokradenih fondova .....penzioni fond je porodično nasledna fondacija - njihova...
....konačno , ja sa njima nemam nikakve vze....čak nismo ni iz istog sveta......

....no ovo je balkan.....nikad se nezna kad đavo dođe po svoje , naročito kad je reč o onima koji tikve s'njim sade !.....zato ja ne tražim ni oteto da mi vrate....jedino ih molim , za njihovo dobro , da odu što dalje od ovog balkana - čak u pustu goru de tiči nije , de ničeg nema , da spasu sebe i oslobode nas !...a para....pa znaš ono :nemoj da brigaš , brigaš , život se stara dok je ljudi biće i para !

...dobro prestoničari , šta sam vam rekao - fingirana protesna fikusiJADA.......evo šta čovek veli :

>> Мислите да се плашим протеста? Сад ће војска да протестује, па полиција, па ће да ме смене...Пара имамо колико имамо, а можете да говорите шта год хоћете поручио је Вучић <<

http://www.politika.rs/scc/clanak/368900/Vucic-Protiv-Dindica-bila-sila-a-protiv-Vucica-sila-mila

....fikusi su mi mentalno jasni - još kad je Kema zezao Nanu , da je video Druga Titu......ali nisu mi ovi prestoničari jasni - mislim mentalno >NEGRO<........pa zar na ovakve stvari da nasedaju / zar ovakvu ciglu da kupuju svake nedelje od prekodrinske bratije....žalosno i ponižavajuće !

Back