Radio najavljuje večer snežnu
a ja ljubav nežnu
Uvek je u srcu ja nosim
naveče je tebi donosim
a ja ljubav nežnu
Uvek je u srcu ja nosim
naveče je tebi donosim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre podne je imam i za drugelelavi;bt66614:Stvarno romanticno!!!
>>>Apsolutno romanticno<<<
Tu si ti.Mislio sam da su te krila već negde odnela.Ili će pesma odnekud da dodje samo da ova hladnoće prodje.Poz.spiholog;bt66621:
Ništa bez nje.Kao ti i tvoja slika.PozWhispers;bt66631:Ah,ta romantika...
Ako veče bude snežno srešćemo se neizbežno.Na blogu hvala Bogu.Poz.*~Say~*;bt66633:Onda cekam......![]()
Tu sam ja...preko ramena gledim...zxy;bt66624:Tu si ti.Mislio sam da su te krila već negde odnela.Ili će pesma odnekud da dodje samo da ova hladnoće prodje.Poz.
Preko dana na blogu vama gde zaista ima divnih dama.LJILJA MMM;bt66635:A kome je deliš preko dana?
Pticama na granama?
Ili nekim damama?
Ma nema veze, ljubavi ima raznih,
važno da nema srca praznih.
Onu nežnu što u srcu nosiš
važno je pravoj donosiš.![]()
Osećam nešto,osvrćem se a to si znači ti bila.E pa lako je tebi kad imaš krila.spiholog;bt66639:Tu sam ja...preko ramena gledim...![]()
zxy;bt66641:Preko dana na blogu vama gde zaista ima divnih dama.
...to sto ja imam krila, ne znaci da ti mislis da te neko proganja...zxy;bt66642:Osećam nešto,osvrćem se a to si znači ti bila.E pa lako je tebi kad imaš krila.
Ustvari obrnuto je:seti se to sam započeo ja azavršićeš ti kad se istraživanje završi pa se dosije zatvori.Tako rade spiholozi zar ne?spiholog;bt66647:...to sto ja imam krila, ne znaci da ti mislis da te neko proganja...
sorry, nisam mogla da odolim...![]()
Jeste, vala!Ali to ipak rade psiholozi, meni su povod za nik dala deca kada nisu umela da kazu cime se bavim...zxy;bt66676:Ustvari obrnuto je:seti se to sam započeo ja azavršićeš ti kad se istraživanje završi pa se dosije zatvori.Tako rade spiholozi zar ne?