Најава са истока Украјине: Донбас ускоро улази у састав Русије!

Тихи

Starosedelac
Poruka
185.711
Најава са истока Украјине: Донбас ускоро улази у састав Русије!

Бивши премијер самопроглашене Доњецке народне републике (ДНР) Александар Бородај изјавио је на конгресу руске партије „Родина“ да ће две републике из Донбаса ускоро ући у састав Русије.

„Сигуран сам да ће прилично брзо републике Донбаса (ДНР и ЛНР) постати, не де-факто делови Русије, као што су сада, већ и де-јура“, рекао је Бородај.

donbas_dan-700x378.jpg

Он је назвао важним кораком то што је Донбас гласао за промену устава у Русији.

Конгрес партије „Родина“ , познатог писца Захара Прилепина, одржан је 4. јула у Санкт Петербургу.

Раније је шеф самопроглашене Доњецке народне републике Денис Пушилин изјавио да је главни циљ ДНР улазак у састав Русије.

Украјинске власти су у априлу 2014. године почеле војну операцију против самопроглашених република Донбаса које су прогласиле независност после државног преврата у Украјини. Према последњим подацима Уједињених нација, у том сукобу је страдало око 13.000 људи. Решавање ситуације у Донбасу разматра се, поред осталог, на састанцима контакт-групе у Минску, која је од септембра 2014. године усвојила већ три документа са препорукама за смиривање сукоба.

https://srbin.info/svet/najava-sa-istoka-ukrajine-donbas-uskoro-ulazi-u-sastav-rusije/

Erik Fon Kurtonstajn i ostatak NATO fasisticke soldateske - na aparatima z:D

DONBAS JE RUSIJA!

De fakto a uskoro i de jure!

A pazi vijest:
Бивши премијер самопроглашене Доњецке народне републике (ДНР) Александар Бородај изјавио је на конгресу руске партије „Родина“ да ће две републике из Донбаса ускоро ући у састав Русије.

Dobro da to nisu najavili Givi ili Motorola.

Tako je, i Srbiju isto u Rusiju

Прво се Крим вратио Русији, сад ће Донбас, а затим и остатак Украјине.
Након тога Косово, Метохија, Црна Гора, Босна, Херцеговина, Далмација, Лика, Кордун, Банија, Славонија, Барања и Скадар се враћају мајци Србији!

Прво се Крим вратио Русији, сад ће Донбас, а затим и остатак Украјине.
Након тога Косово, Црна Гора, БиХ, Далмација, Лика, Кордун, Банија, Славонија, Барања и Скадар се враћају мајци Србији!
I Tokijo, i Tokijo!
I Berlin, njega su osnovali Srbi.

Ali Vučić koji je dobio 65% glasova želi u EU.

On je dobio 25% glasova na nameštenim izborima koji su pokradeni i bojkotovani.

Svi što u Srbiji pričaju narodu kako su za EU vrlo dobro znaju da Srbija ne može biti primljena u narednih 20-30 godina.

To zna i dotični pa ću pokušati da ti doračaram njegov rezon ukratko. On veli, da ja kažem da sam za EU jer iako nema ništa od toga lupiću ladnu oblogu preletačima iz DOS.-a koji sad glasaju za mene.

A ovim mojim starim radikalima ću da dojavim da od toga nema ništa ali se politički isplati.

I onda postavi glavnu urednicu Velike Srbije za ministarku evrointegracija.

Pa ti vidi.

S time da će prije toga morati odobrovoljiti RH.
Objektivno više nikoga ne zanima kakve ste vi volje.

On je dobio 25% glasova na nameštenim izborima koji su pokradeni i bojkotovani.

Svi što u Srbiji pričaju narodu kako su za EU vrlo dobro znaju da Srbija ne može biti primljena u narednih 20-30 godina.

To zna i dotični pa ću pokušati da ti doračaram njegov rezon ukratko. On veli, da ja kažem da sam za EU jer iako nema ništa od toga lupiću ladnu oblogu preletačima iz DOS.-a koji sad glasaju za mene.

A ovim mojim starim radikalima ću da dojavim da od toga nema ništa ali se politički isplati.

I onda postavi glavnu urednicu Velike Srbije za ministarku evrointegracija.

Pa ti vidi.

Objektivno više nikoga ne zanima kakve ste vi volje.
Objektivno nikoga ne zanima, ali Srbija ne može u EU ako RH ne kaže može.

Back