Naj TV

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koju TV stanicu sa nacionalnom frekfencija najcesce gledate???

• RTS 1

• RTS 2

• AVALA

• FOX

• PINK

• B92

• Kosava

• HEPPY

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
B92 ima ubedljivo najjachi program, dok RTS me bas iritira, jbt, dokle vise sa repriziranje Pavicevih sranja, neka otkupe ako nemaju nista drugo neku stranu seriju pa neka rokaju od 8, a ne ovako smenjuju porodicno blago, srecne ljude, bolji zivot....

logo.gif
i happy

Avala mi je trenutno ubedljivo najbolja i najprofesionalnija daju dosta kvalitetnih dokumentarnih emisija ,poslovnih i politickih i uopste informativnih takodje ,daju neke dobre stare serije kao i kvalitetne filmove pogotovo engleske kontam da imaju perspektivu ,B92 mi je takodje i dalje u vrhu iako su se poslednjih par godina srozali dosta pogotovo u zabavnom programu dok im je tzv. "ozbiljan" program verovatno i dalje najbolji u Srbiji Nije ni RTS los samo sto su im dnevnici ponovo kao za vreme Slobe a dokumentarni i filmski program su im dobri cak i dlicni a ostalo je sranje Pink je propao nacisto nema vise ni dobrih filmova ni serija sto ih je ranije izvlacilo ,a FOX je klasicno americko djubre serem im se u onu Rebracu i u ono imbecilno lazno rvanje.

B92 ne gledam nikad, to su vec principijalni razlozi. Ne znam da li mi je odvratnija prozapadno indoktrinirana Olja Beckovic koja muca dok izgovara ime Svetog Save ili nesto tako nehumano kao sto je Veliki brat. O informativnim emsijama da ne govorim

Najvise i najcesce gledam RTS koja drzi nivo u svakom pogledu, a potom FOX i ponesto na PINK-u

svetovid:
B92 ne gledam nikad, to su vec principijalni razlozi. Ne znam da li mi je odvratnija prozapadno indoktrinirana Olja Beckovic koja muca dok izgovara ime Svetog Save ili nesto tako nehumano kao sto je Veliki brat. O informativnim emsijama da ne govorim

Najvise i najcesce gledam RTS koja drzi nivo u svakom pogledu, a potom FOX i ponesto na PINK-u
Inače Bećkovićka se dosta duuugo trudila da diže rejting KošTunjavom, i svaka emisija je bila kampanja za DSS, dok joj ćale svakodnevno pije kafu sa Veljom u Vladi Srbije, bez obzira što je ovaj izjavio da mož da mu se sagne, da nije toliko ružna...

A RTS, na čelu sa debelim, oznojanim prasetom, svakako drži nivo... al podzemni :D

olja beckovic???
zgadila mi se jos odavno.
uvijek u emisiji ima favorita,u zadnje vrijeme emisije su joj sve gluplje i gluplje,stalno prekida goste,ima uvijek jednog gosta koga se plasi pa ga pusta da prica 10 minuta i ovog drugog koga muci ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back