јанпи
Elita
- Poruka
- 20.770
Срамота.
Срамота што цимају ту полицију кад ће га пусте за 2 Сата.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Срамота.
Пази. кад су тог НОГА ,привели и запретили му да не сме се бави телефонима,друштвеним Мрежама и сл.Мислиш да ће га жуто тужилаштво и судство одмах пустити да се брани са слободе?
Олоши.
I to je jedan od razloga zasto su ogranizovani zborovi mada licno ne volim taj naziv ....Није исти за све док дуг од 200 динара за стрију плене све и свашта и још ти бокирају рачун итд.. а оног ко дугује милионе дуга чуј пике не важи
Пази. кад су тог НОГА ,привели и запретили му да не сме се бави телефонима,друштвеним Мрежама и сл.
Па чекај,има толико кримоса и са наногицом па су они слободни у своје то слободно време се телефонирају и томе сл.
Очигледно ми немамо Правосудни Систем који ЈЕ ИСТИ ЗА СВЕ!
Ма Ного је њиховПа добро, није то исто.
Криминалци раде за власт, а Ного као нешто лаје против власти.
как си ти један злочест дјечак .Počelo je!
Danas Noga, sutra Jovu....
Da vidite kako policija pumpa!![]()
... јер исти тај Ного је изговорио драстичније Ствари по Режим него рецимо један Срђан Жунић који се тренутно пати у затвору...због вербалног деликта![]()
Треба ухапсити Министра Полиције за изјаве на Пинку.Da li će Vesić biti uhapšen ?
Da li ima osnova Djuka da se hapsi ? Koliko znam Djuka nije bio bizismen niti ministar ..
Srdjan vNogo.Срамота.
Počelo je!
Danas Noga, sutra Jovu....
Da vidite kako policija pumpa!![]()
Da li će Vesić biti uhapšen ?
Da li ima osnova Djuka da se hapsi ? Koliko znam Djuka nije bio bizismen niti ministar ..
Djuka je pokusao da se uvali medju te najvise mafijase i krimose koji upravljaju kockom u Srbiji.Био је молер.
Кречио је Народну лутрију Србије после поноћи.
Ne lozi se, Nogo je na direktnoj vezi sa svojim agentom za vezu u Sluzbi.Nije verbalni delikt nego pozivanje na nasilnu promenu drźavnog uredjenja i krvoproliće. Za to se ide u bajbok u svakoj državi sveta.
Ne znam šta tu nije jasno.
Срамота.
mogli bi ti iz zborova manje u kladžu pa ćće em imati za struju em će im pretekneI to je jedan od razloga zasto su ogranizovani zborovi mada licno ne volim taj naziv ....
Pa kad plenum nije hteo da se organizuje po uvodjenju privatnih izvršitelja.Није исти за све док дуг од 200 динара за стрију плене све и свашта и још ти бокирају рачун итд.. а оног ко дугује милионе дуга чуј пике не важи
Ne lozi se, Nogo je na direktnoj vezi sa svojim agentom za vezu u Sluzbi.
Kao i ona doktorka Jovana svojevremeno, kao i Milica Zavetnica, kao i Nestorovic.
To je ta ekipa koja ima za cilj da kontrolise gnev prema Vucicevoj mafijaskoj vlasti iz tabora nacionalista.
Ovo sam sebe lajkuješ ?Pa kad plenum nije hteo da se organizuje po uvodjenju privatnih izvršitelja.
Nosa sat od 50.000 evra na ruci dok sirotinji iznosi lonce i šerpe u koju je zdušno lupao za promene.
I Neandrej nosi skupe tikepa, a opet svom Informer stadu se predstavlja kao sirotinja.Pa kad plenum nije hteo da se organizuje po uvodjenju privatnih izvršitelja.
Nosa sat od 50.000 evra na ruci dok sirotinji iznosi lonce i šerpe u koju je zdušno lupao za promene.