Наискренији, најбржи, најтачнији српски портал објавио: Ухапшен Срђан Ного!

Срамота.
Срамота што цимају ту полицију кад ће га пусте за 2 Сата.

Мислиш да ће га жуто тужилаштво и судство одмах пустити да се брани са слободе?

Олоши.

Мислиш да ће га жуто тужилаштво и судство одмах пустити да се брани са слободе?

Олоши.
Пази. кад су тог НОГА ,привели и запретили му да не сме се бави телефонима,друштвеним Мрежама и сл. :hahaha:
Па чекај,има толико кримоса и са наногицом па су они слободни у своје то слободно време се телефонирају и томе сл.
Очигледно ми немамо Правосудни Систем који ЈЕ ИСТИ ЗА СВЕ!

Није исти за све док дуг од 200 динара за стрију плене све и свашта и још ти бокирају рачун итд.. а оног ко дугује милионе дуга чуј пике не важи

Није исти за све док дуг од 200 динара за стрију плене све и свашта и још ти бокирају рачун итд.. а оног ко дугује милионе дуга чуј пике не важи
I to je jedan od razloga zasto su ogranizovani zborovi mada licno ne volim taj naziv ....

Пази. кад су тог НОГА ,привели и запретили му да не сме се бави телефонима,друштвеним Мрежама и сл. :hahaha:
Па чекај,има толико кримоса и са наногицом па су они слободни у своје то слободно време се телефонирају и томе сл.
Очигледно ми немамо Правосудни Систем који ЈЕ ИСТИ ЗА СВЕ!

Па добро, није то исто.

Криминалци раде за власт, а Ного као нешто лаје против власти.

Па добро, није то исто.

Криминалци раде за власт, а Ного као нешто лаје против власти.
Ма Ного је њихов :D
Сам тај његов Случај је веома иритантан..
а то се не дешава по 1 Пут.
Само указујем на фалинке у Систему јер исти тај Ного је изговорио драстичније Ствари по Режим него рецимо један Срђан Жунић који се тренутно пати у затвору...због вербалног деликта :(

... јер исти тај Ного је изговорио драстичније Ствари по Режим него рецимо један Срђан Жунић који се тренутно пати у затвору...због вербалног деликта :(

Nije verbalni delikt nego pozivanje na nasilnu promenu drźavnog uredjenja i krvoproliće. Za to se ide u bajbok u svakoj državi sveta.
Ne znam šta tu nije jasno.

Da li će Vesić biti uhapšen ?
Da li ima osnova Djuka da se hapsi ? Koliko znam Djuka nije bio bizismen niti ministar ..
Треба ухапсити Министра Полиције за изјаве на Пинку.

Da li će Vesić biti uhapšen ?
Da li ima osnova Djuka da se hapsi ? Koliko znam Djuka nije bio bizismen niti ministar ..

Био је молер.

Кречио је Народну лутрију Србије после поноћи.

Био је молер.

Кречио је Народну лутрију Србије после поноћи.
Djuka je pokusao da se uvali medju te najvise mafijase i krimose koji upravljaju kockom u Srbiji.

Posto su videli da je potpuni besmislicar, verovatno su mu samo rekli da se skloni u stranu, i da nastavi da gleda u solje kafe ujutru, pre nego sere.

Nije verbalni delikt nego pozivanje na nasilnu promenu drźavnog uredjenja i krvoproliće. Za to se ide u bajbok u svakoj državi sveta.
Ne znam šta tu nije jasno.
Ne lozi se, Nogo je na direktnoj vezi sa svojim agentom za vezu u Sluzbi.

Kao i ona doktorka Jovana svojevremeno, kao i Milica Zavetnica, kao i Nestorovic.

To je ta ekipa koja ima za cilj da kontrolise gnev prema Vucicevoj mafijaskoj vlasti iz tabora nacionalista.

I to je jedan od razloga zasto su ogranizovani zborovi mada licno ne volim taj naziv ....
mogli bi ti iz zborova manje u kladžu pa ćće em imati za struju em će im pretekne

a i Kori Udovički lepo rekla:
"Prodaj stan pa plati struju. Onaj ko ne shvata zašto struja poskupljzje taj nije normalan"

Pa kad plenum nije hteo da se organizuje po uvodjenju privatnih izvršitelja.
Nosa sat od 50.000 evra na ruci dok sirotinji iznosi lonce i šerpe u koju je zdušno lupao za promene.

Ne lozi se, Nogo je na direktnoj vezi sa svojim agentom za vezu u Sluzbi.

Kao i ona doktorka Jovana svojevremeno, kao i Milica Zavetnica, kao i Nestorovic.

To je ta ekipa koja ima za cilj da kontrolise gnev prema Vucicevoj mafijaskoj vlasti iz tabora nacionalista.

Da malo pažljivije čitaš shvatio bi da se moj post nije odnosio na Noga.

Pa kad plenum nije hteo da se organizuje po uvodjenju privatnih izvršitelja.
Nosa sat od 50.000 evra na ruci dok sirotinji iznosi lonce i šerpe u koju je zdušno lupao za promene.
I Neandrej nosi skupe tikepa, a opet svom Informer stadu se predstavlja kao sirotinja.

Back