Nagradno putovanje, firma Grand Interval

pele27

Primećen član
Poruka
959
Pozdrav! Upravo sam dobio poziv (opet ono kao odabrao me kompjuter) iz firme Grand Interval koja meni i supruzi poklanja 2x po 7 dana na jednoj od destinacija: Grcka, Kipar, Spanija, Srbija, Madjarska... U svakom slucaju ovog sto sam sa njim pricao sam istresao iz gaca sta ja treba da uradim da bih kao dobio putovanje ALI STVARNO, na sta je on rekao da nema nikakvih skrivenih troskova, malih slova i td, da jednostavno supruga i ja dodjemo sutra u 19 i 30 sa licnim kartama, i onda sumnjivi deo recenice 'da izdvojimo 2, 2 i po sata da nam se prezentuje plan putovanja' i da uzmemo vaucere. Ja ga lepo pitam sta to ima da se drvi 2 sata, lepo mi recite kada se ide, gde i kako i stvar je resena..kaze on mora tako, s obzirom da je ovo jedan vid reklame njihove agencije. Eto.. Sta da mislim? Da li da idem? Ne odgovara nam oboma vreme, morali bi da ispalimo sa posla ali ne znam da li je opet neka mucka. Imao sam opet pre 15ak dana poziv iz Woolline-a i nisam otisao citajuci ovaj forum gde sam o njima procitao sve i svasta. Da li je jos neko dobio ovakaz poziv iz firme Grand Interval?!?!?!!?

I ja sam bio na prezentaciji i dobio putovanje. Ali malim ceprkanjem po netu naleteo sam na ovu informaciju o agenciji: http://www.rating.rs/sr/bonitet/CLUB-APARTHOTEL-VUCKO i shvatio da je sve ovo prevara....

"Ceprkanjem" po internetu moze da se vidi da svasta o firmama,podaci su javni i nazalost svima dostupni...:aha:Ja ovde ne vidim nista na osnovu cega bih pomislila da je prevara...mozda ti vidis nesto od podataka iz boniteta koje mi ostali ne vidimo :dontunderstand:

Poslednja izmena:
Sa desne strane pise da je blokiran transakcijski racun, da je u stecaju i da je u prisilnom poravnanju kao informacija da imaju jednog zaposlenog sto je premalo za obavljanje ovako ozbiljnih poslova. Ako gresim ispravite me.
Gresis :)Ti,kao i ja uostalom,ne mozes da vidis ama bas nista na ovom sajtu ako nisi registrovan kod firme koja drzi sajt. A ako iste ove podatke(PIB i Maticni broj) ukucas na sajt Narodne Banke Srbije (koja je jedina merodavna da objavljuje podatke o blokadi) videces da firma u poslednjih godinu dana nije imala ni jedan jedini dan blokade...a ako nastavis tim putem i "ceprkas" dalje,mozes da dodjes do podataka o prometu u prosloj godini i broju zaposlenih.Definitivno,na ovom sajtu koji si ti postavio tih podataka nema :aha:Ima samo zabune,kad po internetu "ceprka" neko ko ne zna kako da to uradi.Ja sticajem okolnosti,svakodnevno radim ovaj posao za mnogo firmi sa kojima saradjujem i znam gde da "ceprkam" :):zpozdrav:

GRAND INTERVAL -- RAZMISLITE

Firma koja marketinški prodaje tajm šering hotela preko RCI organizacije. Ako odete na sajt www.RCI.com videćete izbor hotela koji su u ponudi, dobro razmislite da li su u onim destinacijama koje želite da posetite. Besplatno nagradno putovanje je samo uvod u pravu svrhu poklona (koji i nije poklon, tu su i put, hrana).
Kad dodjete na prezentaciju psihički vas smaraju (prezentacija 3 sata) pričama kako je to samo za vas ponudjen specijalan popust, jer eto vi ste baš izabrani medju 7 mil. Srba, (odakle im baš vaš broj telefona) i na kraju kad vam padne koncentracija uvaljuju vam potpisivanje ugovora. Morate da im date pare odmah (kapara), znaju da kad bi otišli kući i malo razmislili o svemu tome, sigurno bi odustali. Setite se raznoraznih prezentacija bespotrebnih usisivača.
Ali u svakom slučaju sve zavisi od vas, koliko ste jaki da se oduprete njihovom nagovaranju ili vam baš to treba. Na kraju niko vas nije prisilio ni na šta.

Ne znadoh do sada da smo tako paranoican narod.
Putovanje na Tenerife dobili i iskoristili. Nasli jeftine avio karte preko Wizzair-a i Rayanair-a - povratna oko 200€. Tamo je sve jako jeftino. Sve u svemu, isplati se odslusati 2 sata prezentacije za ovakvo putovanje. Tamo smo bili smesteni u apartmanu hotela sa 5 zvezdica. ma divota.
a vi i dalje mozete da pljujete po onima koji vam daju nesto besplatno, i to da ne iskoristite.

GRAND INTERVAL -- RAZMISLITE

Firma koja marketinški prodaje tajm šering hotela preko RCI organizacije. Ako odete na sajt www.RCI.com videćete izbor hotela koji su u ponudi, dobro razmislite da li su u onim destinacijama koje želite da posetite. Besplatno nagradno putovanje je samo uvod u pravu svrhu poklona (koji i nije poklon, tu su i put, hrana).
Kad dodjete na prezentaciju psihički vas smaraju (prezentacija 3 sata) pričama kako je to samo za vas ponudjen specijalan popust, jer eto vi ste baš izabrani medju 7 mil. Srba, (odakle im baš vaš broj telefona) i na kraju kad vam padne koncentracija uvaljuju vam potpisivanje ugovora. Morate da im date pare odmah (kapara), znaju da kad bi otišli kući i malo razmislili o svemu tome, sigurno bi odustali. Setite se raznoraznih prezentacija bespotrebnih usisivača.
Ali u svakom slučaju sve zavisi od vas, koliko ste jaki da se oduprete njihovom nagovaranju ili vam baš to treba. Na kraju niko vas nije prisilio ni na šta.

Ali u svakom slučaju sve zavisi od vas, koliko ste jaki da se oduprete njihovom nagovaranju ili vam baš to treba. Na kraju niko vas nije prisilio ni na šta.[/QUOTE]

Od reči do reči smo saglasni sa Vama. BIli smo na prezentaciji koja je trajala i duže od navedenog vremena, koju je držao smarač po imenu Saša (menadžer). Urućili su nam papir na kome piše ČESTITAMO, navodno na nagradi od 7 dana koja se sastoji iz obezbeđenog smeštaja, ne zna se u kom mestu (pokazali su nam fotografije 4 objekta) na Kritu. Prevoz i hrana su naš trošak. Nagradu možemo da iskoristimo sledećih godinu dana. Za sve ostalo dogovaramo se sa Natašom u periodu od 23.01-15.03.2014., samo da se javimo ranije i izrazimo želju, a oni će gledati da nam izađu u susret. Iako smo imali gomilu potpitanja, na koja je Saša prevrtao očima, a najmanje pet puta smo pitali da li nagradu možemo da iskoristimo kada nama bude odgovaralo, Saša je svaki put potvrdio, i dodavao samo da se javimo Nataši u navedenom periodu. Naravno, papir- nagradu smo dobili u ruke pošto smo potpisali ugovor koji je glavni cilj cele priče i uručivanja navodne nagrade.
Saglasni smo sa Vama i u tome da nas niko nije prisilio, zato smo i napisali: od reči do reči, samo sa dodatnim informacijama i ružnim utiskom. Prisila ili psihički pritisak se sastojao u tome što su se njih šetvoro smenjivali za našim stolom, sa istom ili sličnom pričom i istim ili sličnim izveštačenim osmehom., ne ostavljajući nas ni sekund same da se iskonsulujemo. Čak su me pratili i u toalet!
Zaključiću sledećim: Menadžer Saša NAS JE SLAGAO!. Eventualna nagrada u nepoznatom mestu i nepoznatom hotelu na Kritu, može da se iskoristi isključivo u periodu 23.01.-15.03.2014., a ne u sledećih godinu dana. I drugi zaključak: poneli smo se kao ovce, a "ovce treba šišati"!
SVAKA ČAST GRAND INTERVALU NA SMIŠLJENOJ PREVARI!
Ovi što pišu o divnom provodu i lepotama koje su doživeli posredstvom pomenute firme, pretpostavljamo da su njihovi emisari.

Dragi sugrađani,
Mislio sam da će moj neprijatni događaj sa fantomskom firmom GI ostati nauk meni da se ubuduće bolje pazim od hohštaplera, ali kad pročitam da i dalje varaju ljude mislim da bi trebalo da znate sledeće:
Osobe koje imaju poverljive informacije o vama, tj. vašem bankovnom računu, te informacije prodaju raznim agencijama i firmama, koje dalje pokušavaju da vam uvale svoju uslugu - proizvod: nagradno putovanje, prezentacije posteljine, usisivača, životno osiguranje, bankarskih kredita, pa čak i anketa, jer eto vi ste baš izabrani. Sledeći put kad vas pozovu zatražite im da se predstave punim imenom i da vam ostave broj telefona da ih vi nazovete. Biće tu zanimljivih odgovora.
Ja sam iskustvo sa GI shvatio kao jeftinu opomenu (prežalio sam bačene pare za boravak u Kraljevskim konacima na Zlatiboru jer mi termini ne odgovaraju), da čovek ne treba da ulazi u kontakte sa mufljuzima i prevarantima kojih je danas sve više.
Zato sugrađani pamet u glavu, danas vam niko ništa džabe ne poklanja.

Ne znadoh do sada da smo tako paranoican narod.
Putovanje na Tenerife dobili i iskoristili. Nasli jeftine avio karte preko Wizzair-a i Rayanair-a - povratna oko 200€. Tamo je sve jako jeftino. Sve u svemu, isplati se odslusati 2 sata prezentacije za ovakvo putovanje. Tamo smo bili smesteni u apartmanu hotela sa 5 zvezdica. ma divota.
a vi i dalje mozete da pljujete po onima koji vam daju nesto besplatno, i to da ne iskoristite.

Ja sam isto bila na prezentaciji i dobila nagrdno putljaovanje, ALI sada ne mogu da dobijem nikoga u Grand Intervalu na telefone koje su dali, niko se ne javlja!!!! Kako ste se vi dogovorili sa njima? Koga ste zvali i na koje brojeve telefona?:dash:

Back