Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.579
Oce me sreca ko budalu .........
Po statistici , ovo je za rubriku teorija zavere..
Znaci cak i u nagradnoj igri gde bukvalno ima nedodeljenih nagrada , zbog nedovoljnog odziva , pa jedna osoba dobija po 5,6 nagrada, ja ne mogu da osvojim nista..
Do sad nijednu jedinu nagradu u nagradnim igrama nisam osvojio.
Kad je bio konkurs za ekoloske poslovice, tu su izabrali tri moje ali su potpisali druge ljude...
Ni sladoled ni kafa ni racuni ni grasak ni kuponi iz novina..
Posle mi rekose neke nagradne igres u bile namestene...
Jesam li rekao da na letovanju kad odem, u nekadasnju republiku HR ili u Grcku ili na Tajland ili u Slo, dobijem ali promociju, tj izaberu me da me unaprede...hotel, prodavnica, mobilni operater greb kartica....
Jos gore mi je samo u Crnoj gori, tamo mi naplacuju bus karte duplo zato sto sam iz Srbije.
Ne pomaze ni buna ni nista...
Dakle jel i vas ovako hoce ko mene, ili znate nekog pa vas bolje hoce...
Po statistici , ovo je za rubriku teorija zavere..
Znaci cak i u nagradnoj igri gde bukvalno ima nedodeljenih nagrada , zbog nedovoljnog odziva , pa jedna osoba dobija po 5,6 nagrada, ja ne mogu da osvojim nista..
Do sad nijednu jedinu nagradu u nagradnim igrama nisam osvojio.
Kad je bio konkurs za ekoloske poslovice, tu su izabrali tri moje ali su potpisali druge ljude...
Ni sladoled ni kafa ni racuni ni grasak ni kuponi iz novina..
Posle mi rekose neke nagradne igres u bile namestene...
Jesam li rekao da na letovanju kad odem, u nekadasnju republiku HR ili u Grcku ili na Tajland ili u Slo, dobijem ali promociju, tj izaberu me da me unaprede...hotel, prodavnica, mobilni operater greb kartica....
Jos gore mi je samo u Crnoj gori, tamo mi naplacuju bus karte duplo zato sto sam iz Srbije.
Ne pomaze ni buna ni nista...
Dakle jel i vas ovako hoce ko mene, ili znate nekog pa vas bolje hoce...