Nagradne igre

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.699
Kao klinka sam bar jednom nedeljno dobijala karte za pozoriste, knjige i ulaznice za koncerte koje su delili na Studiu B.
To je bio onaj fazon da pozoves telefonom, ocigledno imam brze prste.
Sada em retko igram em jos redje dobijam :malav:

Koliko cesto igrate, kako vas sluzi sreca i sta ste sve uspeli da osvojite?

juce dobio dva mala sl keksica u shop and go kao poklon.. :zaljubljena:

neke devojka nova na kasi vidla da se jedva vucem, neobrijan 4 dana i drhtave staracke ruke koje litaripo mleka jedva drze i sazalila se, a ja joj reko dodji cero da te ljubi deka i tako se i upoznali...

sutra idemo na kaficu :manikir:

Kao klinka sam bar jednom nedeljno dobijala karte za pozoriste, knjige i ulaznice za koncerte koje su delili na Studiu B.
To je bio onaj fazon da pozoves telefonom, ocigledno imam brze prste.
Sada em retko igram em jos redje dobijam :malav:

Koliko cesto igrate, kako vas sluzi sreca i sta ste sve uspeli da osvojite?
nemam srece, jednom sam kupio 500 greba i nisam dobio ni 5 maraka

U reviji ZOV,( bilo izvlačenjw na TV) hteo sam psa, dobio sam golubove!?
Ok, par srpskih visokoletača više vredi, al hteo sam boxera... Isplatilo se.
Posle sam hteo da ogrebem džip i maštao, al dobio sam...ništa.
Mislim da je to sve.

drugar kad smo bili deca je izgrebao nesto tipa kao sad nekih 5.000 i posto smo bili maloletni utripovali smo da tako veliki novac nece da daju klincima i onda smo zaustavljali ljude na ulici i pitali ih da se menjamo..mi njima karticu, oni nama pare..neverovatno ali niko nije prstao z:mrgreen:

drugar kad smo bili deca je izgrebao nesto tipa kao sad nekih 5.000 i posto smo bili maloletni utripovali smo da tako veliki novac nece da daju klincima i onda smo zaustavljali ljude na ulici i pitali ih da se menjamo..mi njima karticu, oni nama pare..neverovatno ali niko nije prstao z:mrgreen:
vas dvoje ste bili ono, jako pametni ko klinci :hahaha:

vas dvoje ste bili ono, jako pametni ko klinci :hahaha:
mis smo radili nesto drugo kao ono sto rade neki danas na forumu...:manikir:

stavili u busnu plasticnu loptu ciglu i vikali ciko ciko ajde sutni nam loptu... bilo fino jel svako video da smo decurlija iako je razvalio nogu...dok nije dosao jedan korpulentan sa pijace pretpostavljam bio bivsi fudbaler spustio zembile odmako se ko ronaldo i opalio ko stoka... kad mu je noga zazvecala pojurio nas sa jao jebacu vam mamicu a mi se razbezali po okolnim ulicama...tolko je bio strah veliki da se i dan danas jos neki kriju po sokacima kad se sete njegovog urlika :lol:

Ne znam da li se neko seca emisije vece uz radio.kod nas u kuci se to slusalo pod obavezno.i jednom je bila nagradna igra da se pogodi koji je jezik i moja mama kaze flamanski.jao sto sam bila ponosna.a nagrada je bila kao skripta neukoricena,neka poezija,ne secam se tacno

Ne znam da li se neko seca emisije vece uz radio.kod nas u kuci se to slusalo pod obavezno.i jednom je bila nagradna igra da se pogodi koji je jezik i moja mama kaze flamanski.jao sto sam bila ponosna.a nagrada je bila kao skripta neukoricena,neka poezija,ne secam se tacno
vidi se da si je rado procitala z:mrgreen:

Back