"Nagrada jastuk, ručni masažer ....+ besplatan ručak ... "

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvi put kad su me zvali , pre godinu dana ,ja pomislila valjda stvarno nasumice izvlace telefonske brojeve,odoh i udavise me 2,5 sati sa pricom o nekim vunenim jorganima ,sve preko 2000 evra..Sto ne bih kupila dok sam pri zdravoj pameti.
Promoter je ,kad je sve izlozio , sedao za svaki sto i ubedjivao ljude da kupe,cak je bio i bezobrazan.Niko nije kupio, a on ni dovidjenja nije rekao.
Vise se ne odazivam , parce mesa i pokloncic (bila krema koju sam poklonila ) nije vredno mog vremena

nije isto, al je slicno..i bas sam htela da otvorim slicnu temu..
gde je granica bezobrazluka onih sto po svaku cenu hoce da prodaju nesto sto neko nece da kupi???:evil:

par meseci me smara zensaka osoba ne bi li mi prodala marketing na portalu njihove `firme`..
hvala lepo, nismo zainteresovani - pametnom jednom dovoljno, njoj nije :roll:
pre neki dan ponovo zove i kaze - odstampali smo katalog, molim vas samo da pogledate da li je to dobro :eek: bitno nam je vase misljenje???
ja zenu ne poznajem, ne znam nikoga ni iz njene firme..ko sam ja da je moje misljenje bitno za njihov katalog?
na moje zao mi je, nemam vremena, ona odgovara - molim vas da se samo okvirno dogovorimo..ja bih poslala sardnicu sutra kod vas u 15h samo ce vam jedan minut oduzeti bukvalno..
ja joj kazem- ne znam da li cu u 15 h biti u firmi,nemojte saradnicu da saljente bespotrebno, a ona odgovara - ma pozvacu vas ja sutra da preciziramo, samo mi je bitno neko okvirno vreme da napisem..
ja joj odgovorim - mogucnost je 10 % da cu u firmi da budem, a 110% da necu:mrgreen:

JUCE 15:00 - zove me moja saradnica i kaze `jesi li zaboravila da imas sastanak u 15h? ceka te neka zena``
ja saradnici svojoj lepo ispricam o cemu se radi, site se iscaskamo jedno dvadesetak minuta telefonom:manikir: i kazem joj da doticnoj gospodji kaze da mi nismo imale dogovoren sastanak i da ja necu sigurno da dodjem i da moze njoj slobodno da pokaze to sto treba 1min jer moja saradnica ima takvo ovlascenje da verujem njenom sudu i proceni :whistling:
g- dja je bila mrtva ljuta, otresla se na moju saradnicu da je sastanak SIGURNO bio dogovoren za to vreme, da je ovo cist bezobrazluk i da joj ne pada na pamet da gubi vreme pokazujuci obicnom radniku koji nema ovlascenja da potpise odmah ugovor o kupovini marketinskog prostora na njihovom portalu, posto je ona iskljucivo zbog toga dosla!!! i otisla zalupivsi vratima!

sad vi meni kazite - ko je ovde lud?
samo cekam da me ponovo pozove `ugovoracica` sastanaka i da je napusim posteno!

Spojio bih ove 2 tvoje poruke.

ja stvarno mrzim taj americki sistem prodaje od kuce do kuce..
meni je kuca dom - tu e moj mir, tu se regenerisem, to je moj PRIVATAN prostor..
i privatan broj telefona je isto moj privatan prostor..
ako je takav vid prodaje u redu, sto je neko gore prokomentarisao, kako bi ste se osecali da vam na vrata zakucaju i da vas telefonom pozovu pogrebna preduzeca i da vam nude sanduke i ostalu opremu za sahrane???
pa i oni ljudi bi samo radili posao..isto kao sto neko nudi kredit, prodaje dusek,uvaljuje knjige..
bas me zanima kakva li bi reakcija g-dje direktorke bila da joj neko posalje tako jedan sanduk na kucnu adresu..i to da joj ucini kao kupcu - na rate ;)

ODLIČNA IDEJA!!!

Prva ideja se odnosi na tebe a druga na sve ostale (slučajeve). Ako imaš nekog prijatelja/poznanika ili još bolje rođaka koji drži radnju sa pogrebnom opremom ovo OBAVEZNO da uradiš toj direktorki/vlasnici marketing sajta što te smara, ako nastavi da ti dosađuje. Dogovori se sa njim da ode kod nje na posao u kancelariju ili još bolje kući ako saznaš gde živi, da se predstavi ko je, šta je, da je nekako ubedi da ga pusti u stan i onda da krene sa svojom marketing pričom obavezno upotrebljavajući reč "sarana" i da joj priča ovako nešto:

"Cene naših sanduka i kovčega se kreću od 20 do 100 000 dinara. Ali ovaj od 20 nije za vas, vi ste jedna otmena, urbana dama, za vas je npr. ovaj od 40 000 dinara. On vam je od cerovine, iznutra je obložen čistom elegantnom svilom, unutrašnja temperatura vam je konstantna tako da će vam sigurno biti udobno u njemu. Ručice su od mesinga i veoma je kvalitetan.

Pored njega imamo i ovaj od 50 000, on je malo veći tako da bi više priličio vašem mužu ali pasovaće i vama, nije nikakav problem, po potrebi možemo i da ga skratimo i prilagodimo vašim merama. Imamo takođe i ovaj lep kovčeg od 75 000 dinara, čista hrastovina je u pitanju sa ojačanim tj. blindiranim poklopcem i ručicama od nerđajućeg čelika. Imamo takođe i ovaj divan sanduk od 90 000 dinara sa masažerima za noge i pozlaćenim ručicama a moje lično mišljenje je da bi vama najviše priličio ovaj sanduk od 100 000 dinara koji unutra ima ćebe i erkondišn a sve ručice su mu od čistog zlata. On jeste skuplji od ostalih ali kvalitet izrade mu je na najvišem mogućem nivou i on je namenjen isključivo za elitu kao što ste vi. U krajnjem slučaju, da bismo se uverili da će kovčeg da odgovara vašim dimenzijama, možete da svratite u našu radnju i da ga lično oprobate. Sigurno ćete biti zadovoljni.

Uz svaki sanduk od 60 000 pa naviše dobijate venac gratis, a od 80 000 dobijate krstaču na poklon. Ako kupite sanduk od 90 000 dinara dobijate krstaču i barjak gratis a ako kupite ovaj od 100 000 dinara dobijate čak 2 sarane gratis, jednu za vas a druga sarana je za osobu po vašem izboru. Dakle, to može da bude vaš muž, brat, prijatelj, švaler...nama je apsolutno svejedno. Uz to, svaki sledeći član vaše uže porodice koji umre ili pogine dobija 10% popusta na pogrebnu opremu. I to nije sve...

Ako umrete ili ne daj bože budete ubijeni u sledećih godinu dana, imate od nas specijalan popust od 50% za sve sanduke preko 85 000 dinara. Takođe, naša kompanija često realizije promotivne popuste i akcije i sada trenutno imamo akciju u kojoj kada umrete, uz svaki sanduk ili kovčeg dobijate saranu gratis a ako umrete u isto vreme kad i vaš bračni drug npr. u saobraćajci, požaru ili tako nešto, plaćate samo jedan kovčeg i jednu saranu a drugi kovčeg i druga sarana su vam gratis. Ovo će vam se sigurno isplatiti. Ova akcija traje do 1. maja. Zato požurite!

Koristeći naše sanduke, nećete se pokajati i sigurno ćete nam doći ponovo. Naša radnja se nalazi na toj i toj adresi i vi ste kod nas uvek dobro došli. Vaše je samo da umrete, sve ostalo je na nama!" :hahaha:

Dakle, takvu neku priču da smisliš i da koristiš najgoru, najagresivniju, najbrutalniju a ujedno i najbolesniju metodu američkog marketinga protiv nje. :lol:

U suštini, ovo može da nalupa bilo ko ali je najbolje da čovek drži radnju sa pogrebnom opremom ili da makar radi sa njom. I obavezno da joj ponese neki katalog sa ponudom, cenama i tako. I neka joj na neki način stavi do znanja da si ga ti poslala tj. uputila kod nje, kao sarađujete poslovno pa si pretpostavila da će joj se njegova ponuda sigurno dopasti. Tako nešto. :hahaha: I obavezno da je smara, da je zove i posećuje sve dok ona smara tebe. Pa klin se klinom izbija, majku mu! :mrgreen:

Mislim, ovo u suštini možete da uradite bilo kom poslovnom smaraču/smaračici pogotovo ako znate gde živi. Ako vas zivkaju telefonom, samo nabavite u nekoj radnji katalog, idite i nudite im! I kažite im kao, da vam je njihovu adresu (adresu smarača) dao taj i taj a to ste ustvari vi. A on to ne zna. :mrgreen: Ili tako nekako.

A možete i ovo da im uradite, ili da se napravite kao agent osiguranja ili ako imate nekog ko je stvarno agent osiguranja, još bolje i da odete do nje/njega i da im nudite osiguranje, i da im pričate sve one grozne stvari koje mogu da im se dese, ma koje će im se desiti sigurno, da ostanu bez ruke, noge, glave i da ne nabrajam sad. :mrgreen: Uglavnom, ako vas toliko smaraju, i ako su baš mnogo dosadni, smarajte vi ili neko vaš na još gori način, i vi njih. I moraće da prestanu pre ili kasnije. A ako ne prestanu, onda ih zovite noću na fiksni i nudite im svakojake gluposti! :rotf:

Poslednja izmena:
Da li i vama dosađuju telefonski pozovi tipa osvojili ste nagradu (jastuk, masažer i kojekakve gluposti) ? Pozivaju vas da dođete na besplatan ručak i pri tom povedete još jedan par. Pozivnice koje šalju na kućnu adresu su jadno odrađene (čini mi se da bi ih dete bolje odradilo).
Mene juče pozvala žena iz neke firme (reče kako se zove, nisma upamtila) i pita :"Jel dolazite na besplatan ručak i po nagradu ?" Rekoh joj da nemam vremena i da neću doći. Ona onako besna mi zalupi slušalicu. Poludela sam :evil: i sva sreća da imam identifikator na fix.telefonu okrenem njihov broj i kažem joj šta imam (da olakšam dušu).
E zaboravila sam da kažem da se to "uručivanje nagrada" održavalo u jednoj neopevanoj birtiji, a ona mrtva ladana kaže restoran :hahaha:.
Jel i vas smaraju ?

Mene smara to sto mi se to zabelezi u propustene pozive u identifikaciji pa okrenem Bg pitajuci se ko me je od gomile ljudi koje znam tamo pozvao i zasto, a onda cujem to njihovo reklamno proseravanje za svoje sopstvene impulse. Poslednji put sam im rekla da izbrisu moj broj telefona sa svih svojih narodnih spiskova ili cu ih tuziti za uznemiravanje i da proizvode treba da prodaju na osnovu kvaliteta, a ne tim psihopatskim reklamama. I najozbiljnije cu ih prijaviti nadleznima ako me cimnu jos jednom.

Back