mene uvijek pitaju imam li tu nekog starijeg 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene uvijek pitaju imam li tu nekog starijeg![]()
nije isto, al je slicno..i bas sam htela da otvorim slicnu temu..
gde je granica bezobrazluka onih sto po svaku cenu hoce da prodaju nesto sto neko nece da kupi???
par meseci me smara zensaka osoba ne bi li mi prodala marketing na portalu njihove `firme`..
hvala lepo, nismo zainteresovani - pametnom jednom dovoljno, njoj nije
pre neki dan ponovo zove i kaze - odstampali smo katalog, molim vas samo da pogledate da li je to dobrobitno nam je vase misljenje???
ja zenu ne poznajem, ne znam nikoga ni iz njene firme..ko sam ja da je moje misljenje bitno za njihov katalog?
na moje zao mi je, nemam vremena, ona odgovara - molim vas da se samo okvirno dogovorimo..ja bih poslala sardnicu sutra kod vas u 15h samo ce vam jedan minut oduzeti bukvalno..
ja joj kazem- ne znam da li cu u 15 h biti u firmi,nemojte saradnicu da saljente bespotrebno, a ona odgovara - ma pozvacu vas ja sutra da preciziramo, samo mi je bitno neko okvirno vreme da napisem..
ja joj odgovorim - mogucnost je 10 % da cu u firmi da budem, a 110% da necu
JUCE 15:00 - zove me moja saradnica i kaze `jesi li zaboravila da imas sastanak u 15h? ceka te neka zena``
ja saradnici svojoj lepo ispricam o cemu se radi, site se iscaskamo jedno dvadesetak minuta telefonomi kazem joj da doticnoj gospodji kaze da mi nismo imale dogovoren sastanak i da ja necu sigurno da dodjem i da moze njoj slobodno da pokaze to sto treba 1min jer moja saradnica ima takvo ovlascenje da verujem njenom sudu i proceni
g- dja je bila mrtva ljuta, otresla se na moju saradnicu da je sastanak SIGURNO bio dogovoren za to vreme, da je ovo cist bezobrazluk i da joj ne pada na pamet da gubi vreme pokazujuci obicnom radniku koji nema ovlascenja da potpise odmah ugovor o kupovini marketinskog prostora na njihovom portalu, posto je ona iskljucivo zbog toga dosla!!! i otisla zalupivsi vratima!
sad vi meni kazite - ko je ovde lud?
samo cekam da me ponovo pozove `ugovoracica` sastanaka i da je napusim posteno!
ja stvarno mrzim taj americki sistem prodaje od kuce do kuce..
meni je kuca dom - tu e moj mir, tu se regenerisem, to je moj PRIVATAN prostor..
i privatan broj telefona je isto moj privatan prostor..
ako je takav vid prodaje u redu, sto je neko gore prokomentarisao, kako bi ste se osecali da vam na vrata zakucaju i da vas telefonom pozovu pogrebna preduzeca i da vam nude sanduke i ostalu opremu za sahrane???
pa i oni ljudi bi samo radili posao..isto kao sto neko nudi kredit, prodaje dusek,uvaljuje knjige..
bas me zanima kakva li bi reakcija g-dje direktorke bila da joj neko posalje tako jedan sanduk na kucnu adresu..i to da joj ucini kao kupcu - na rate![]()
Da li i vama dosađuju telefonski pozovi tipa osvojili ste nagradu (jastuk, masažer i kojekakve gluposti) ? Pozivaju vas da dođete na besplatan ručak i pri tom povedete još jedan par. Pozivnice koje šalju na kućnu adresu su jadno odrađene (čini mi se da bi ih dete bolje odradilo).
Mene juče pozvala žena iz neke firme (reče kako se zove, nisma upamtila) i pita :"Jel dolazite na besplatan ručak i po nagradu ?" Rekoh joj da nemam vremena i da neću doći. Ona onako besna mi zalupi slušalicu. Poludela sami sva sreća da imam identifikator na fix.telefonu okrenem njihov broj i kažem joj šta imam (da olakšam dušu).
E zaboravila sam da kažem da se to "uručivanje nagrada" održavalo u jednoj neopevanoj birtiji, a ona mrtva ladana kaže restoran.
Jel i vas smaraju ?