mamaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 185
Da li i vama dosađuju telefonski pozovi tipa osvojili ste nagradu (jastuk, masažer i kojekakve gluposti) ? Pozivaju vas da dođete na besplatan ručak i pri tom povedete još jedan par. Pozivnice koje šalju na kućnu adresu su jadno odrađene (čini mi se da bi ih dete bolje odradilo).
Mene juče pozvala žena iz neke firme (reče kako se zove, nisma upamtila) i pita :"Jel dolazite na besplatan ručak i po nagradu ?" Rekoh joj da nemam vremena i da neću doći. Ona onako besna mi zalupi slušalicu. Poludela sam
i sva sreća da imam identifikator na fix.telefonu okrenem njihov broj i kažem joj šta imam (da olakšam dušu).
E zaboravila sam da kažem da se to "uručivanje nagrada" održavalo u jednoj neopevanoj birtiji, a ona mrtva ladana kaže restoran
.
Jel i vas smaraju ?
Mene juče pozvala žena iz neke firme (reče kako se zove, nisma upamtila) i pita :"Jel dolazite na besplatan ručak i po nagradu ?" Rekoh joj da nemam vremena i da neću doći. Ona onako besna mi zalupi slušalicu. Poludela sam

E zaboravila sam da kažem da se to "uručivanje nagrada" održavalo u jednoj neopevanoj birtiji, a ona mrtva ladana kaže restoran

Jel i vas smaraju ?