nagovarate li partnera na sex ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
Svjetska ekonomska kriza koja je pocela 2008 lose utjece na muski libido pa su sve manje zainteresirani za sex . Pa vidite i same koliko ima reklama za poboljsanje potencije . Navodno 1/3 muskaraca danas pati na neki nacin od toga . Kod zena nije bilo promjena osim sto su se navukle na sredstva za smirenje . Dakle cekate li da vam partner sam krene u akciju ili ju inicirate ? Znam jedan par koji se nije poseksao 23 godine . Zive ko brat i sestra . Cudno ali sve ucestalije .

Ja cu vas besplatno skinuti sa normabela samo lijepo zamolite za okidacinu ! Imam meko srce i volim pomagati .
šta ovo sad znači !?! šta je normabel i kome je i zašto upućen komentar ?
Ona ima 58 a on 62 pa ti sada oduzmi 23 ! Sim im je toliko star i poslje toga vise no sex .
biće da je to neki brak koji bar jedno a možda i oboje od njih dvoje nije želelo, i kada su ispunili svoju "dužnost" da babama i dedama podare unuka, nastavili su da dolaze na posao ali uz onu staru socijalističku "ne možete vi mene toliko malo da ..." znate već.

Svjetska ekonomska kriza koja je pocela 2008 lose utjece na muski libido pa su sve manje zainteresirani za sex . Pa vidite i same koliko ima reklama za poboljsanje potencije . Navodno 1/3 muskaraca danas pati na neki nacin od toga . Kod zena nije bilo promjena osim sto su se navukle na sredstva za smirenje . Dakle cekate li da vam partner sam krene u akciju ili ju inicirate ? Znam jedan par koji se nije poseksao 23 godine . Zive ko brat i sestra . Cudno ali sve ucestalije .

ranije nagovaro, sad oš neš aj ćao
neam po mesec dva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back