Neko vrijeme razmišljam o ovoj temi, pa sada mene zanima što drugi ljudi misle o tome, jesam li ja čudan, ili su drugi ljudi otišli u *****. Čuo sam vise puta priče, on je meni na početku bio dosadan, odbojan, nisam htjela bas ništa s njim, ali eto on je navaljivao iz dana u dan, pa sam eto pristala, evo sada smo u braku/vezi. Ja kada slušam te priče, gledam tko je tu lud, ti ljudi ili ja.
Možda je moj problem sto neke stvari gledam previše iz svoje perspektive, ali meni je nezamislivo da neku curu pozovem van kada prvi put dobijem odjeb, ajde sada kada cure izmišljaju , pa ne mogu sada, pa ovo pa ono, a ne želi, pa se ti kao kreten nadaš
ali kada dobijem jasno ne, pokupim se i odem, ima žena nema broja , prvo nikoga neću moliti, imam samopoštovanja, drugo ne mislim ja nikog uvjeravati da sam ja najbolja opcija, Hodes nećeš. Kada čujem te price, ti ljudi mi padnu u očima strašno, žena , da te dovoljno dugo nagovaram pristala bi na svaku pizdariju, očito nemaš svoj stav, kada od dosadan i odbojan postaje partner tvojih snova, a muški, ono čovječe, poštuješ ti sam sebe, netko ti kaže ne, ti dalje kumis i moliš, koji ti je vrag.
Još bi dodao ovoj temi, izjavu, on se mora boriti za mene, borim se za posao, ne za ženu, ako me hoćeš, ako si pašemo, ako se međusobno privlačimo, onda ćemo valjda završiti u vezi, boriti se za nekoga, nije to stvar da se potučem s nekim za nju, ili ponudim vise para.
Recite svoje mišljenja, pa da vidim, jesam ja lud ili ljudi oko mene
Možda je moj problem sto neke stvari gledam previše iz svoje perspektive, ali meni je nezamislivo da neku curu pozovem van kada prvi put dobijem odjeb, ajde sada kada cure izmišljaju , pa ne mogu sada, pa ovo pa ono, a ne želi, pa se ti kao kreten nadaš

Još bi dodao ovoj temi, izjavu, on se mora boriti za mene, borim se za posao, ne za ženu, ako me hoćeš, ako si pašemo, ako se međusobno privlačimo, onda ćemo valjda završiti u vezi, boriti se za nekoga, nije to stvar da se potučem s nekim za nju, ili ponudim vise para.
Recite svoje mišljenja, pa da vidim, jesam ja lud ili ljudi oko mene