Nagnjecenje zgloba rucja

SmOke123

Zainteresovan član
Poruka
455
Pozz, Povredio sam zglob rucja tako sto sam pesnicom udario u tvrd predmet(i to sam iskrivio pesnicu i udario zglobom malog prsta-omaklo mi se :D) i u trenutku udarca osetio sam kako se nesto sabilo ka unutra, kao da je se zglob pomerio ka unutra
7425_depositphotos-8685031-s-2019_fmob.jpg
i taj deo je odmah otekao, nakon sat vremena sam otisao u dom zdravlja lekara koji su bili uvereni da sam polomio taj deo i poslali su me na rendgen snimanje, medjutim na rendgen snimku nisu uspeli da utvrde prelom pa su me poslali kod ortopeda u Uzice gde sam opet snimao saku i ortoped nije video nikakav prelom, kad sam ga pitao sta je on je rekao da je nagnjecen zglob i rekao mi da stavljam hladne obloge zbog otoka i postedim od rada saku. Ono sto mene brine dal je tu trebalo sta da se namesta kod nekog kiroprakticara ili sta vec, imam ogranicen pokret u malom prstu mogu da ga savijem skroz, ali ne mogu da ga opruzim skroz i otok stoji tu vec 6 dana.

Pozz, Povredio sam zglob rucja tako sto sam pesnicom udario u tvrd predmet(i to sam iskrivio pesnicu i udario zglobom malog prsta-omaklo mi se :D) i u trenutku udarca osetio sam kako se nesto sabilo ka unutra, kao da je se zglob pomerio ka unutra Pogledajte prilog 1311205 i taj deo je odmah otekao, nakon sat vremena sam otisao u dom zdravlja lekara koji su bili uvereni da sam polomio taj deo i poslali su me na rendgen snimanje, medjutim na rendgen snimku nisu uspeli da utvrde prelom pa su me poslali kod ortopeda u Uzice gde sam opet snimao saku i ortoped nije video nikakav prelom, kad sam ga pitao sta je on je rekao da je nagnjecen zglob i rekao mi da stavljam hladne obloge zbog otoka i postedim od rada saku. Ono sto mene brine dal je tu trebalo sta da se namesta kod nekog kiroprakticara ili sta vec, imam ogranicen pokret u malom prstu mogu da ga savijem skroz, ali ne mogu da ga opruzim skroz i otok stoji tu vec 6 dana.

prichaj nam malo o tome , zashto udarash pesnicom o tvrd predmet!?

idi da ti snime ruku

prichaj nam malo o tome , zashto udarash pesnicom o tvrd predmet!?

idi da ti snime ruku
Udario sam u ovo, posto nemam dzak za udaranje uzmem nekad improvizujem na ovome, e sad nije bas ovo ni mnogo tvrdo kad se udara normalno jer je to oblozeno sundjerom,a unutra je nesto tvrdo vrv metal , medjutim eto ja sam zavalio jace i fakticki probio taj sundjer i spicio u to metalno. snimano je i ortoped je rekao da nema preloma. medjutim ja sam otisao kod jednog coveka sinoc da vidi treba li tu sta da se namesta i on kaze da mi je napukla hrskavica
gim-fit-sa-006sm-home-gym-291260_1070814.png

288921_profimedia0335646034_ff.jpg
Meni se cini kao da je ovaj deo pobegao malo ka navise kad opipavam taj deo sake,al nzm sta je to dal je to neka hrskavica, doktori to nista nisu opipavali samo su snimili ruku da nije prelom i gledali pokretljivost prsta dal mogu da savijem i opruzim.

Back