Нагли пораст броја порука

Truman

Elita
Poruka
23.384
Сад ми пише да их имам 15.119, а до јуче их је било рецимо 14960. Знам добро да сам их имао мање од 15 хиљада јер сам хтео да проредим писање да не пређем тај број у најскорије време.
У чему је фора, одакле се створи 150 порука одједном? :neutral:

a i nisam kacio obavetenje jer je to jos uvek fluktirajuce jer povremeno odobravam vise fotki kad meni treba zbog nekih obavestenja..i onda neko moze da uleti i posalje 5 fotki i ti ces odmah skociti sa teorijom zavere..zasto smo njemu dozvolili a tebi nismo..znam te pusko dok si pistolj bila :kez:

original.gif

Е... прочитала ти Крстарица намеру и решила да ти да задатак да се распишеш тако што ћеш сада поставити нови циљ и округлу бројку, рецимо бар 25 000 :)

Шала наравно... преласком на нови софтвер један број коментара који је у старом био приказан као да су обрисане, а нису биле спорне ни у ком контексту се појавио и сада су враћене. Углавном се ради о порукама из раног периода Крстарице. Могуће да ће их бити још
a koja je svrha toga, osim što na početnoj promo strani foruma imate "napumpanu" cifru?
šta mi,aktivni članovi imamo od toga kada od uvođenja glupog novog softvera više i nemamo uvid u poruke starije od mesec dana.

p.s. vratite opciju sa linkom za listu pošiljaoca poruka na temama.vratite opciju da može da se ostavi kratak tekst u reputaciji

a koja je svrha toga, osim što na početnoj promo strani foruma imate "napumpanu" cifru?
šta mi,aktivni članovi imamo od toga kada od uvođenja glupog novog softvera više i nemamo uvid u poruke starije od mesec dana.

Kako nemamo? Evo ja sam časkom našao tvoju poruku staru više od 7 godina: https://forum.krstarica.com/threads...epenista-krovovi.149009/page-22#post-20380474

p.s. vratite opciju sa linkom za listu pošiljaoca poruka na temama.vratite opciju da može da se ostavi kratak tekst u reputaciji
Tekst u reputaciji znam da ne može, a mislim ni ono prvo.

Kako nemamo? Evo ja sam časkom našao tvoju poruku staru više od 7 godina: https://forum.krstarica.com/threads...epenista-krovovi.149009/page-22#post-20380474

Tekst u reputaciji znam da ne može, a mislim ni ono prvo.
jel si listao u rikverc stranu po stranu? :roll:

ali malo je smor,jel tako? a i ta tema nema baš mnogo strana.
da ne govorim tek o porukama na temama koje više nisu na prvoj,drugoj strani nekog pdf-a.
ono prvo je bilo jako dobra i korisna opcija

Back