Moze biti i poremecaj krvnog pritiska.Obicno kada se zblizavaju gornji i donji,dolazi do takve malaksalosti.Takoje i meni bilo dok mi nisu dijagnzirali aritmiju i vise puta merili pritisak,koji je bio 150/130.ako neko u komsiluku ima aparat za merenje pritiska,jer to sad sve vise naroda kupuje,pozajmi i proveri,,ali najbolje bi bilo da odes do ambulante i proveris,alitada kada ti se to desava,jer jedino tako mogu da se uvere.mene su ranije vise puta dovozili s posla i dok dodjemo,to se normalizuje.jednom sam bio na fizikalnim terapijama i to mi se desi i tada doktorka nije mogla da mi izmeri pravu vrednost pritiska,gornji je bio na 150,ali donji je setao i nije mogla daga ocita tacno.setao je od 120-130 i nekako je nasla neku meru i bio je ba 160 sa 126.odmah su me odvezli na injekciju i infuziju.posle mi se desavalo i u mojoj ambulanti koja je daleko od mene 100 m i isto se desavalo.Ponovo injekcije i infuzija.Kada su me poslali kod Interniste.Dr je zakljucio da je aritmija u pitanju i dao mi lek,koji mi je stvarno pomogao i dalje pomaze.Samo pazi lekovi za pritisak ili aritmiju,kada pocnu da se piju,ne smeju da se prekidaju.ako se osetis bolje otidji kod interniste i mozda ti da nesto blaze ,pa proprati kako se ponasa,ako bude dobro nastavi s timslabijimlekom,ako opet ne bude dobro vrati se na stari i obavezno ponovo kod internista.Ovo ti pisem jer sam ja bio prestao da pijem,jedno 5 dana,pa je pocelo ponovo da mi se desava to i jos gore.kada sam otisao posle interniste i kod svog lekara,rekli su mi i to veoma ozbiljno da ne prestajem da pijem te lekove,pa bilo kolko se ja osecao dobro.Posle svega ovoga idi kod lekara da se vidi tacno sta je jer neke stvari ne mogu da se poprave slatkom ili slanom vodom.nemoj se igrati,jer po ovakvom vremenu,ako se tako osecas nimalo nije dobro.Pozdrav.