Nadzemni bazen

Morena_007

Aktivan član
Poruka
1.585
planiram da kupim bazen dimenzija 366x91 cm pošto drugih dimnezija i nema - sve je rasprodato :(
( odnosno, ima mnogo većih dimnezija ali ti bazeni koštaju urebesno! )

zanimaju me vaša iskustva.

da li je pametno da kupim bazen bez filterske pumpe, merdevina i svih onih skalamerija za čišćenje pa da sve to kupujem naknadno?
posebno me zanimaju te filterske pumpe, jer ako ne dobijem filtersku pumpu uz bazen strah me je da ne nađem u prodaji odgovarajuću za moj bazen.

najbolje je da kupis sve, veliki izbor imas u merkuru, a najbolji su oni sa metalnim ukrucenjima. filteri su ti svakako neophodni, pre ili kasnije ih moras uzeti, a kad svi vec tamo pitaj prodavce od kojih firmi uvoze pa mozes i dirketno da stupis u kontakt. ja sam negde imala sajt sa tim montaznim bazenima, a ako nadjem okacicu ovde link.

najbolje je da kupis sve, veliki izbor imas u merkuru, a najbolji su oni sa metalnim ukrucenjima. filteri su ti svakako neophodni, pre ili kasnije ih moras uzeti, a kad svi vec tamo pitaj prodavce od kojih firmi uvoze pa mozes i dirketno da stupis u kontakt. ja sam negde imala sajt sa tim montaznim bazenima, a ako nadjem okacicu ovde link.

molim te, pronađi.

nego, rekla si da je u Merkuru veliki izbor. sudeći po njihovom sajtu nije tako - http://www.e-merkur.rs/sezona/letnja-oprema/bazeni možda nisu okačili na sajt sve ponude :confused:
kada si ti kupila bazen? da li je to bilo skoro?

Back