Nadrealna televizija

novinajnoviji

Početnik
Poruka
25
Danas je bila emitovana prva epizoda.Kakvi su Vaši utisci?Ja sam jedva izdržao 25+ minuta jer odavno nisam gledao nešto toliko loše.Ubedljivo najgori utisak je ostavio Zoran Cvijanović sa očajno odglumljenim likom "mafijaša sa Dorćola".Da li se nekome ovo svidelo?

Nadao sam se da će mi bar na momente izmamiti kakav-takav osmeh, ili da ću videti neku dobru foru jer je delovalo kao "ozbiljna priča" i sa obećavajućom ekipom glumaca, ali je iz minuta u minut postajalo sve gore i gore i na kraju sam morao da odustanem.Taj deo sa Markom Kraljevićem i sudnicom nisam gledao.Možda probam i sledeće nedelje da odgledam početak pa ako bude bilo u istom fazonu lako je odustati posle...Šteta, baš fale ovakvi formati na domaćim televizijama,ali da su iskreno duhoviti i originalni.

e, Cvijanovicu je realno najpametnije da promijeni ime u Mile
vec godinama ne izlazi...iz karaktera :p

ovo veceras je bilo sta znam...nekako traljavo i konfuzno
al nije nezanimljivo; sam koncept...realne skole je paaaa...vise nego realan
ostalo, mahom vec vidjeno
mada, ruku na srce Trivalicku nikad s onolikim poprsjem nismo vidjeli :))))))

Danas je bila emitovana prva epizoda.Kakvi su Vaši utisci?Ja sam jedva izdržao 25+ minuta jer odavno nisam gledao nešto toliko loše.Ubedljivo najgori utisak je ostavio Zoran Cvijanović sa očajno odglumljenim likom "mafijaša sa Dorćola".Da li se nekome ovo svidelo?

Kakva ti je to informacija ?
Ošljaroška.
Daj naziv serije, koji kanal i vreme emitovanja !
Moj ****** mi se svideo, kad ne znam o kakvoj seriji govoriš.

Odlično je bilo.
Dopada mi se nova ekipa.
Dobro su parodirali aktuelne teme.
I da, opravdali su ime nadrealnog.

Mnoge stvari ponuđene su ljudima da ih sami ukapiraju i veliko im hvala što nisu bili površni i potcenili našu inteligenciju.

Nije to to...
Fore su izlizane vec (ono sa trubacima, kladzom ili ona fuksa u radnji), gluma jako slaba, pogotovo Cvija, koji je zarobljen u liku Mileta...
Sam koncept i nije toliko los, Nele lepo ukazuje, na jedan satirican nacin, na aktuelne drustvene fenomene, ali jednostavno, taj humor je miljama daleko od originalnih Nadrealista...
Cak milsim da je i Nadrealni show, sto su radili Zeno i ekipa, znatno duhovitiji i na tragu starih Nadrealista...
Inace, najjaci utisak na mene je ostavio Milos Samolov...:worth:
Vrhunski je odradio onog reportera...:mrgreen:
I Vesna je dobra, kao tuziteljka...

Poslednja izmena:
Glupo je (bilo) očekivati od ove NadrealneTV da ponovi ono što su TLN radili svojevremeo i uspjeli postići . Ali što se same serije tiče , s obzirom da je načinjena u vidu skeča meni je jako dopadljiva . Moglo je i bolje , najgori mi je onaj što glumi crnogorca voditelja (tamo po školi i prilikom hapšenja Marka Kraljevića) ! Sve ostalo je jako dobro .

Back