Nadprirodne moci ...

iluzionista:
Ja sam vidovit:
Znam da ti nemas 500 hiljada USD. ;)
Ti ne razmišljaš. Ja nisam ni rekao da su pare moje, a svakako ne ni bih dao toliko para za tako nešto.

Novac dolazi iz drugog izvora, i kao što sam rekao stvar nije zezancija.

Dakle, ili probaj ponovo ili nađi nekog ko stvarno ima natprirodne moći. Naravno, moram unapred biti obavešten kakvo će čudo "mag" da izvede da bih mogao da sredim papirologiju.

Pa valjda je nagrada 1.000.000 dolara,ako mislimo na isto Sizife?To je raspisano jos pre nekoliko godina u Americi,ko dokaze natprirodne moci,bilo koje vrste,dobije lovu.Ali jos taj majcin sin izgleda nije rodio :wink:

Sizif:
iluzionista:
Ja sam vidovit:
Znam da ti nemas 500 hiljada USD. ;)
Ti ne razmišljaš. Ja nisam ni rekao da su pare moje, a svakako ne ni bih dao toliko para za tako nešto.

Novac dolazi iz drugog izvora, i kao što sam rekao stvar nije zezancija.

Dakle, ili probaj ponovo ili nađi nekog ko stvarno ima natprirodne moći. Naravno, moram unapred biti obavešten kakvo će čudo "mag" da izvede da bih mogao da sredim papirologiju.

Neznam ja nista... Ti si ponudio ti isplati. :P

Ma, zezam se covece... :lol:

yashim:
Dragi moji forumovci,gldah po forumu pa nevidoh temu koja se bavi ovom tematikom.

Interesuje me sta mislite o tome,a sve to povodom ozivljavanja prica o tzv. magovima i nekim isceliteljima,predskazivacima buducnosti.
Stvarno nisam bio detaljno pogledao SF(prva stana je bila samo sa topicima o hary poteru i tsl.).
Pitao sam vas jer nemam neko licno iskustvo ali povremeno radim za jednog prevoznika i vozim zainteresovane kod gore navedenih.Dok ih vozim hteo nehteo moram da cujem razne price,a sa strane se u shahu bolje vidi.Elem,u cemu se svi slazu:u odlasku su svi puni nade da ce im biti bolje kad se vrate,svejedan kaze da je svuda bio da mu nigde nije pomoglo(mali broj ide vise puta kod iste osobe).Na mestu dogadjaja su ljudi koji su uglavnom prvi put tu a ima i onih koji kazu da vise puta dolaze i da su bili kod svih samo im je taj kod koga se radnja odvija pomogao(desilo mi se da sam imao tri dana uzastopno voznju kod istog tipa ista grupa ljudi je pricala te price).U povratku retko govore uglavnom su zamisljeni a ja konacno mogu da pustim muziku.
Jedini koji mi je nesto(pogodio)moj pokojni stric gledajuci mi u solju od kafe rekao mi je da o meni razgovaraju na poslu dali da mi prodze ugovor ili ne muskarac(upravnik) kaze ne a zena(direktorka)da i da se nebrinem produzice mi ugovor(covek nije bio u toku gde radim i sta radim jedini od kojih je mogo da sazna (moji) sa njima je bio u svadji a to da je pogodio direktorka mi je nabila na nos bar pet puta. Naravno taj posao sam napustio po isteku tog ugovora.

yashim:
Dragi moji forumovci,gldah po forumu pa nevidoh temu koja se bavi ovom tematikom.

Interesuje me sta mislite o tome,a sve to povodom ozivljavanja prica o tzv. magovima i nekim isceliteljima,predskazivacima buducnosti.
Ovde!
Taj sam.
Lecim zdrave.
Spasavam muka smrtno bolesne.
Progledace oni koji samo zmure, prohodace oni ko su samo legli da odmore i jos stotinu drugih cuda.

P.C: Molim moderatore (a i ostale) da ovo ne shvate kao reklamu.

Back