nadoknada štete zbog ujeda pasa lutalica

• Začetnik teme Začetnik teme elit
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li neko ima iskustva kakva je mogućnost naplate štete od povrede zadobijene ujedom psa lutalice? Prošlo je skoro godinu dana od kako me je pas ujeo, od lekara imam izveštaj da se radi o povredi opasnoj po život koja ni do danas nije sanirana. Podnela sam zahtev Komisiji za nadoknadu štete, ali me do danas niko nije kontaktirao, a kad god pozovem za informacije kažu da je komisija u zastoju sa radom i kažu da se javim za mesec-dva.
Treba da uzmes advokata....komisija daje maly naknadu.....oni idu na to da ti pitrazivanje zastari....uzmi advokata I dobices dobre pare

Da li neko ima iskustva kakva je mogućnost naplate štete od povrede zadobijene ujedom psa lutalice? Prošlo je skoro godinu dana od kako me je pas ujeo, od lekara imam izveštaj da se radi o povredi opasnoj po život koja ni do danas nije sanirana. Podnela sam zahtev Komisiji za nadoknadu štete, ali me do danas niko nije kontaktirao, a kad god pozovem za informacije kažu da je komisija u zastoju sa radom i kažu da se javim za mesec-dva.
Najbolje da se obratis advokatu ko se bavi naknadom stete. Moja preporuka> https://labuslaw.rs/naknada-stete-od-ujeda-pasa/
Zastupaju po celoj Srbiji, a nista se ne placa tokom postupka.

Da li neko ima iskustva kakva je mogućnost naplate štete od povrede zadobijene ujedom psa lutalice? Prošlo je skoro godinu dana od kako me je pas ujeo, od lekara imam izveštaj da se radi o povredi opasnoj po život koja ni do danas nije sanirana. Podnela sam zahtev Komisiji za nadoknadu štete, ali me do danas niko nije kontaktirao, a kad god pozovem za informacije kažu da je komisija u zastoju sa radom i kažu da se javim za mesec-dva
Zavisi kolika je duboka rana,
moj komsija je dobio 45 000 pre jedno 10tak godina,

Ja sam to prošao, izveštaj policije, izveštaj lekara, privatna tužba protiv opštine, advokat, veštačenje i na kraju 2500e. Trajalo je godinu dana.

2500 evra možete da dobijete skudski ako vam je od ujed psa došao do kosti, na sudu su jako male šasne da dobijete naknadu štete u tolikom iznosu u današnje vreme
To je bilo negde 2013 e, ili 2012 e. Tačan iznos mislim da je bio oko 2700e..1000e sam dao advokatu, mada su mi rekli tada da to ne moram. Bilo je prilično mučno, svi su bili povezani advokat, sudija, veštaci. Za manje od godinu dana je sve bilo završeno.

Back