Nadoknada štete ukoliko je krivac napustio mesto udesa

Grudobolja

Zainteresovan član
Poruka
241
Vozilo mi je blago oštećeno kada je auto ispred mene naprasno krenuo u rikverc.

Nismo zvali policiju već se dogovorili da mi se nadoknadi šteta.

Pozvao sam par oglasa i pitao za cenu dela koji je oštećen.

Kada sam pozvao vozača i saopštio cenu samo tog dela, krenula je drama. Natrljava mi se na nos kako sam bezobrazan što tražim toliki novac.

Na kraju mi je obećana nadoknada štete ali imam li još neku opciju? Pod ovim mislim na prijavu policiji.

Znam broj tablica, marku i model automobila.

Kada sam pozvao vozača i saopštio cenu samo tog dela, krenula je drama. Natrljava mi se na nos kako sam bezobrazan što tražim toliki novac.

Na kraju mi je obećana nadoknada štete ali imam li još neku opciju? Pod ovim mislim na prijavu policiji.

ako je vozilo samo krenulo u rikverc to nije neko ubrzanje da napravi stetu da mora da se menja deo karoserije..Dogovorite se pa kod majstora da ispegla i ispolira ...

Imaš pravo Borise.

Stvari su se srećom okrenule na bolje. Imali smo mnogo normalniji razgovor 2 dana kasnije.

Ja sam našao deo po povoljnijoj ceni (ove slepce koji drže otpad u Šapcu nikad više nizašta neću zvati, tražili su više para od novog!!!) a druga strana je preko rođaka shvatila da taj deo stvarno toliko košta. Možda se sve ipak OK završi.

Ipak naravoučenije - pare odmah ili, evro-obrazac ili policija.

Grdno si pogresio nisi trebao da ga pustis.Trebao si da zoves policiju.Ovako tesko da ces nesto moci da uradis.

Back