Nadogradnja noktiju

iva.art

Početnik
Poruka
1
Nedavno sam savladala gel tehniku nadogradnje noktiju. Samom obukom, koju sam puno platila, nimalo nisam zadovoljna. Da li neko ima informaciju o tome gde mogu dobiti kvalitetnu obuku u oblasti neildizajna i da li postoje priručnici na našem jeziku?

Volela bih da mi neko detaljno objasni akril tehniku sa providnim,pink puderom i monomerom crisnail.Da li se koriste i modeli za izllivanje i kako se oni koriste.....
Nadam se da ce mi neko brzo odgovoriti........Hvala unapred....

bas me zanima gde si obuku odradila jer i ja razmisljam da upisem neki kursic ali ne znam gde..? inace kuci radim nokte interno kod jedne kozmeticarke savladala. cula sam da je ipak bozidar adzija najozbiljniji ali bez izlivanja noktica. pozz.

Pozdrav Iva ja sam nabavila neki disk sa obukom za nadogradnju i izlivanje noktiju. Takodje na njemu ima objasnjenje kako se radi i akril tehnika. Imam i na engleskom i na srpskom. Mada lako je da se shvati sta treba da radis ....samo pratis ono sto ce oni raditi na ekranu i to je to. Nakon toga je samo vezba i praksa. Dakle drugarice postavi ispred tebe i na njihovim noktima vezbaj, ja sam tako radila.
Pozdrav bubica_011

Nisam cula za njih, al sam cula za proizvode ShineLine professional cosmetics i jako sam zadovoljna. ja inace radim sa njma oni su iz Zrenjanina. Imaju jako dobre cene i jako kvalitetnu robu. Nije mi se desilo od kad radm sa njima da mi dodje nezadovoljna musterija i da mi kaze da joj je spao gel na livenim noktima ili nesto slicno.

Back