Nadjoh jednu teoriju zavere...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po kojoj svako moze da se sluzi svim sredstvima, ako mu to donosi materijalnu korist.
Jedan korisnik je pretpostavio da je teorija zavere ako se kaze da na svom internet portalu neko moze da otvori ili koristi naloge korisnika. Koliko je to teorija zavere, a koliko realna tvrdnja te korisnice ?
Verujem da je to ipak teorija zavere i maste tih nekih ljudi na forumu, jer se to ne desava, a cak i nije moguce.

I sam sam imao priliku da doživim tu nepravdu da mi se obriše post. Ili da mi se zaključa tema koja apsolutno nije kršila pravilnik foruma. A počela je odgovorom moderatora u pogrdnom odgovoru na moju temu. Na šta sam ja prosto rekao da je to njegovo/njeno mišljenje. Što je okej reći. I tap, zaključana tema.

Svako ko je osnivač foruma diktira pravila. Čak iako pišeš ispravnu stvar, a opet je to subjektivan pojam, vlasnik može da ti blokira nalog jer mu se može. Da ti zaključa temu, jer mu se može. I kome možeš da se žališ? Njemu? Forumašima?
Vredjanje je ako neko nepristojan ima prava da te opomene na pristojnost, a to pravo mu daje vlasnik ili njegov zastupnik.
Kao da sam to radi ako zastupnik ne postuje korisnike....

Vredjanje je ako neko nepristojan ima prava da te opomene na pristojnost, a to pravo mu daje vlasnik ili njegov zastupnik.
Kao da sam to radi ako zastupnik ne postuje korisnike....
Naslov teme je apsolutno prilagođen prvom postu. Na šta je moderator reagovao pomalo drsko. Ja sam rekao "Zar ne umeš da čitaš". I tu je došlo do zaklljučavanja. Kao što ti sada govoriš administratoru: "Znaš ti dobro o čemu ja pričam". E tako je bilo prostije sa moderatorom. I zaključana tema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back