- Poruka
- 63.377
našao sam barem 4 mace.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ај ти нађи детелину с четри листа овдеnego gde je mačka? (al nemoj da gviriš u spojler!)
Bas tako...ovo lagano,5,6macaka sam video u 10 sekundi, jedino nisam nasao macku kako spojler kaze.našao sam barem 4 mace.
ovo u posebnu temi da otvoriš, nebilo ti zapovedjeno
Немам ја акредитацију за отварање таквих тема.ovo u posebnu temi da otvoriš, nebilo ti zapovedjeno
Imaš, imaš! Evo ja ti dajem, kao ovlaščeno lice.Немам ја акредитацију за отварање таквих тема.![]()
Ал морам прво ја да нађем детелину с четри листаImaš, imaš! Evo ja ti dajem, kao ovlaščeno lice.
čekaj, jesi li ti to izmislila ili si videla negde (nisam ni ja našao)Ал морам прво ја да нађем детелину с четри листа![]()
Тражила по дворишту и нисам нашла па фоткала да нађем на слици.čekaj, jesi li ti to izmislila ili si videla negde (nisam ni ja našao)
a ne mogu sada ovako javno da se deklarišemТражила по дворишту и нисам нашла па фоткала да нађем на слици.
Оћеш да ме казниш што зезам![]()
А јел си овде мод? Ко да запамти..a ne mogu sada ovako javno da se deklarišem
Ali dobra ti je fora. Uvališ kosku i ljudi se ubijaju da nadju a ti samo ćutiš i praviš se blesav(a). Sad si provaljena, mora da čekamo par meseci dok zaborave.Тражила по дворишту и нисам нашла па фоткала да нађем на слици.![]()
Vidi mi u potpisu gde se moderišemА јел си овде мод? Ко да запамти..
Обриши ме.![]()
Фали ти А МедицинаVidi mi u potpisu gde se moderišem
batalio sam više da dodajemФали ти А Медицина
Мито драги, лакше напиши где ниси мод![]()
Много је куме...batalio sam više da dodajem
da znaš (doduše, mnogo je samo kad biju)Много је куме...![]()