...
POTRESNA ISPOVEST NOVOSAĐANA KOJI SU IZVUKLI ALEKSANDRU IZ DUNAVA: Videli smo telo kako pluta, sve što se dešavalo kasnije bilo je ZASTRAŠUJUĆE! Tu noć nikada nećemo zaboraviti!
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...-zastrasujuce-tu-noc-nikada-necemo-zaboraviti
Ti trenuci, prisećaju se, bili su najgori koje su dotad doživeli.
"Bila je obučena, a još joj je torbica bila preko ramena.
Ovo po meni ukazuje da je ona bezala od nekog i skocila sa mosta bezeci.
Jer samoubica ne bi skakala cvrsto drzeci torbicu na ramenu...
Onaj ko drzi cvrsto torbicu pri skoku u vodu znaci da se ne prepusta sudbini tek tako, vec veruje da ce isplivati i spasiti ne samo sebe vec i svoje stvari tj torbicu.
Nazalost skok je verovatno bio koban, pa jos mrkla noc i ishod je bio fatalan, mozda je imala i neki prelom koban pri skoku i sl.
Ja mislim da je nju neko poterao i da je bezeci preko mosta usled neizlazne situacije mozda skocila verujuci da ce se spasiti tako.
U sred noci na toj lokaciji kako rekose autobuske..moglo je biti i raznih migranata, klosara, manijaka...
U danasnje haoticno vreme ne treba pustati svoje drugarice, devojke, sestre da u sred noci idu same kuci.
I nisu smeli to dozvoliti i brat ni drugovi...
Mladima treba objasniti da zivimo u ludom vremenu kad se lude stvari desavaju i tokom dana, a kamo li nocu.
Drzave i sistema odavno nema koji bi zastitili pojedinca.
Zato sami treba da imam svest i mudrost kako ziveti u takvom vremenu.
I opet ostaje pitanje zasto nema nijednog snimka nijedne kamere ?!
Zna li neko ko je iz NS, da li na toj autobuskoj stanici kod mosta ima npr migranata, narkomana i sl. ?!
...