Nađeni topnički dnevnici

a vidi vidi ko nam je došao !? :D

Drago :D:D:D

pa de si ti bre? kad ćeš u Varaždin na štrukle? :D

klupko se već odmotava ima dosta vremena...a kako se sve više odmotava tako sve više toga izlazi napolje :idea:
direktor HRTa koji se tako ponaša treba da za isto to i odgovara
što se topničkih dnevnika tiće veruj mi da barem ovde ljudi jedva čekaju da se to pitanje više reši jer su nas ovi holanđani više smorili s time
što se Puma jedinice tiće...ako su to uradili neka za isto to i odgovaraju...nemam nikoga potrebe braniti ako je za nešta kriv
i za kraj...
nisam govorio o Zagorcima nego o Međimurcima...al dobro tebi je to sve pretpostavljam isto ( to kao da ja mešam Šumadijce i Vojvođane):cool: i jedni i drugi su Srbi pša meni iz VŽa može to biti isto...al vi znate da nije isto :mrgreen: ;)

:bye:

Izvini za Zagorce... znam da nije isto Međimurje i Hrvatsko zagorje...
Ali suština je bila da si često pisao kako ste vi - Međimurci - vrlo miroljubivi itd.
A eto, počevši od Korade-a (generala) pa sada preko ovih Puma (poslednje hapšenje je bilo baš u Varaždinu) ispada da ste i vi itekako učestvovali u ratu...
A eto, uhapsiše i onog Milana Horvata vlasnika Fima Grupe, koja slučajno u centru Beograda na Trgu Nikole Pašića (Dom sindikata) ima veliku podružnicu...
Znači, daleko su tvoji zemljaci od mirnih i miroljubivih ljudi :)
To je bila suština...
Znam da niste baš kao Hercegovci ili Hrvati iz Zagore, ali...

Izvini za Zagorce... znam da nije isto Međimurje i Hrvatsko zagorje...
Ali suština je bila da si često pisao kako ste vi - Međimurci - vrlo miroljubivi itd.
A eto, počevši od Korade-a (generala) pa sada preko ovih Puma (poslednje hapšenje je bilo baš u Varaždinu) ispada da ste i vi itekako učestvovali u ratu...
A eto, uhapsiše i onog Milana Horvata vlasnika Fima Grupe, koja slučajno u centru Beograda na Trgu Nikole Pašića (Dom sindikata) ima veliku podružnicu...
Znači, daleko su tvoji zemljaci od mirnih i miroljubivih ljudi :)
To je bila suština...
Znam da niste baš kao Hercegovci ili Hrvati iz Zagore, ali...

u svakom žitu ima kukolja :idea:

suština je kad je u žitu kokolja na bazi statističke pogreške i kada je više kukolja nego žita:think:

a da kukolja svugde ima - ima :idea:

ima iz svih krajeva Srbije koji su okvrvavili ruke u 90ima na području Hrvatske.. al primerice niko od Hrvata nije okrvavio ruke u Srbiji u tom periodu...šta ćemo sa tom tezom? :per:

nadalje ja smatram Vojvođane (naravno pre "velike seobe krajišnika, kosovara u Vojvodinu" najmiroljubivijima i najcivilizovanim pa sam isto zaprepašćen ovih dana da su baš tamo bili "sabirni centri" zarobljenika iz Hrvatske:think:

PS drago mi je da si došao opet na ovaj forum...nadam se da ćeš ostati sa tobom sam oduvek imao kvalitetne diskusije argumentovane a ne kao sa nekim tipa Jerry a.k.a. Tihi, mita, torente, junkmarko etc...koji su u nedostatku protuargumenta pravili se slepi i / ili počeli da vređaju i da eskiviraju odgovor na pitanje koje im je bilo postavljeno...

toliko:bye:

Back