Nadimak...

Corey:
Ma Jasmina ti je njabolje :?

JaH_G|rL:
Da li imate neki nadimak??Da li ga volite...ako da zasto...i u suprotnom isto?? Kako ste ga dobili...?? Elem...kao sto znate...zovem se Masha...pa me cesto zovu Maka...a inache..obozavam taj nadimak ;) Takodje su me u skoli prozvali Pinky...jer kada god me neko,bilo ko...zove,ili samo spomene ime...ja odmah pocrvenim ili "porozim" kako kazu...i otuda... nadimak..Imam i nadimak centrifuga...i MRZIM GA... a dobila sam ga zato sto je moj mudri kum.. odvalio da mi mirise odeca na lenor...glupo zar ne?? Dakle da vas sad ja cujem ;)

Masha? Cool. Ja se zovem Tihana a Masha je bila druga opcija za moje ime i bas mi se svidja jer ovde gde zivim postoje jos dve Tihane a nijedna Masha. Nadimak??? Pa jedan drug mi je nedavno lupio Tikvana sto mi se neeee svidja, zvali su me i Tihic sto je jos gore.......... kad sam bila malecna tata me je zvao Minka ali pojma nemam zbog cega, i tako... najvise volim kad me zovu onako kako se zovem. Inace, kad sam bila mala, tata me je zvao..... hm, to ipak nije za javnost :) !!

Corey:
JaH_G|rL:
Da li imate neki nadimak??Da li ga volite...ako da zasto...i u suprotnom isto?? Kako ste ga dobili...?? Elem...kao sto znate...zovem se Masha...pa me cesto zovu Maka...a inache..obozavam taj nadimak ;) Takodje su me u skoli prozvali Pinky...jer kada god me neko,bilo ko...zove,ili samo spomene ime...ja odmah pocrvenim ili "porozim" kako kazu...i otuda... nadimak..Imam i nadimak centrifuga...i MRZIM GA... a dobila sam ga zato sto je moj mudri kum.. odvalio da mi mirise odeca na lenor...glupo zar ne?? Dakle da vas sad ja cujem ;)
Tebi je najbolji nadimak Janky a mene su zvali svakojakim glupim nadimcima a najvise mi se svidja Kori :wink:
SlipKnoT 4e\/er
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif

majmun.gif

You *' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
* you call a heart...
veryangry.gif

A KOJE TI JE PRAVO IME? COREY ME PODSECA NA NEKOG TIPA IZ TEEN SERIJICE STO SE DAVALA NA HRT, ,,DJECAK UPOZNAJE SVIJET'' ILI TAKO NESTO...

e to sa nadimcima je cudna stvar. Moji drugovi sun bas odvratni po tom pitanju. Kad bi se prezivao Lepic, ne bi me zvali Lepi, nego verovatno Ruzni. Takvi su ljudi, samo gledaju da te nesto zeznu. Neko ce da kaze: "E pa ja nemam takve drugove", ali verujte mi svi su takvi.

Posto neki nisu mogli da mi izgovire przime zvali su me K al s' vremeno pocheo sam da flikam rime pa sam doboio Mc i kad se spoji sve to dobije se MekKey

Back