нацисти и шиптари заједно на клање Срба

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imam od pradede novine velika srbija koje su izlazile od 1912-13 godine ukoricene i tu ima mnogo slika pobijenih Srba na Kosovu u periodu od 1880 do 1912 godine . Videcu ovih dana da to skeniram i postavim cisto da se podsetimo 100 godisnjih siptarskih zlocina nad Srbima i da se nikada ne zaboravi.

kome smeta da gleda dokaze ovih zlocina siptarskih - nek ne otvara ovu temu. prosto.

scena ubijenog srpskog profesora Univerziteta , u Prištini , nakon dolaska KFOR-a i UN misije

Prilozi

• nasilje-9.jpg
    nasilje-9.jpg
    16,5 KB · Pregleda: 10
mali.adadjo.:
Slavoljub Radunović, inače fotografija UNMIK policije, telo predato njegovoj majci.
vaše OVK teroriste znaš i sam, ne pravi se lud!
šta te još interesuje, pitaj slobodno.

http://www.kosovo.net/s_rad.html
lupas malena, evo sta google kaze o njemu. na zalost ubijen je, i to od albanaca,sto mi je zaista zao jer onakvi bacaju ljagu na moj narod, ali ako znas engleski shvatices da nije to sto si ti postovala.

svaka cast adadjo. dobro bi bilo ako imas da postavis i slike masakriranih Srba iz sela staro Gacko kod Lipljana. Ja sam iste imao ali ih vise nemam na zalost.

photodoc2.jpg

sahrana poklanih Srba u selu Bijelo Polje

photodoc7.jpg

Porodica tuguje za zaklanim Silvanom Spasic i Tihomirom Radicem iz Klokota.

tela14srba.jpg

Ostaci srpskih masakriranih zrtava iz sela Staro Gracko. 13 Srba je ubijeno u tom selu dok su znjeli psenicu na svojim njivama.

adem_ks:
http://www.kosovo.net/s_rad.html
lupas malena, evo sta google kaze o njemu. na zalost ubijen je, i to od albanaca,sto mi je zaista zao jer onakvi bacaju ljagu na moj narod, ali ako znas engleski shvatices da nije to sto si ti postovala.

o čemu ti to ajdemi, upravo sam to i kazala, telo je predato njegovoj majci u manastir,
prešla bih da govorim sa tobom na šiptarskom, samo jomini me uvek banuje zbog toga,
misli da te psujem 8-)

IN MEMORIAM

SLAVOLJUB RADENOVIC
(1963-1999)

Slavoljub Radunovic was born in 1963 in Pec and lived all his life with his mother because he was mentally retarded. He regularly attended all church services in Pec Monastery or in Decani. When the Serbs were fleeing Pec in front of KLA millitants in June 99 Slavoljub and his mother found refuge in the Pec Monastery. There Slavoljub lived and prayed to God until December 20, 99 when he unexpectedly left the monastery without the knowledge of his mother. He said to Italian soldeirs who were guarding the monastery that he wanted to have his hair cut in the city and they let him go. As soon as he was recognized by Albanians as a Serb he was abducted by unknown Albanians. After 10 days his mutillated body was found by UN police in one empty house. His body was half eaten by dogs. The body was brought to the monastery in a plastic bag to be burried there. The perpertrators have never been found as in all other cases of ethnically motivated murders.
sa zaljenjem,ali istine radi

mali.adadjo.:
o čemu ti to ajdemi, upravo sam to i kazala, telo je predato njegovoj majci u manastir,
prešla bih da govorim sa tobom na šiptarskom, samo jomini me uvek banuje zbog toga,
misli da te psujem 8-)
zasto si za pomenutu sliku lagala da je navedena osoba. zar ti ne pada na pamet da neko iz njegove porodice moce to procitati

Jerry Ropero:
Slike unistenog srpskog groblja u selu Staro Gracko u kom su Siptari zaklali preko 30 Srba u 2 odvojena masakra. Neka groblja su siptarski nekrofili cak i raskopavali i vadili srpske kosti iz njih. Svi grobovi su oskrnavljeni i na mnogima su siptarski zlocinci vrsili nuzdu:
Da se nikada ne zaboravi!

da se ne zaboravi!!!

adem_ks:
posto ne zelim da dosadjujem pojedinim forumasima ovakvim postovima, ja prestajem da komentarisem ovu temu
p.s. inace sve kritike su na mestu

ajde pođi ti slobodno, a sledeći put kada odlučiš da montiraš, da ne kažem gore treba da znaš da je istina na srpskoj strani!
imam toliko toga da te pitam i za onda i za sada!
tunga tjeta!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back