Нациста из Србије! (са СЦ)

_Milanche_:
a kakva je to Maronite hirscanska relegija u Libanu njih ima najvise od svih hriscana?ima ih 2.5 puta vise nego pravoslavaca?
То су ти нека врста ПРАВОСЛАВНЕ СЕКТЕ
05.jpg

Бл:
Јесте и како рече АЦО 2

Амблем "Либанских Снага", хришћанске партије која има и војску.
LF.jpg

Либанке, Арапкиње, Хришћанке носе мајице "Либанских Снага"
190605200042.jpg

Либанци Хришћани са заставама

lfkreuzgromedium_480.jpg

Још мало Либанки Хришћанки:
lebanese1b.jpg

Бл:
То су ти нека врста ПРАВОСЛАВНЕ СЕКТЕ

evo nasao sam na wikipediji kazu da priznaju papu

Maronites (Marunoye ܡܪܘܢܝܐܶ; in Syriac, Mâruniyya مارونية in Arabic) are members of an Eastern Catholic Church in full communion with the Pope of the Roman Catholic Church

to je ubedljivo najbrojnija hriscanska religija u Libanu

Alekasandar2:
Иначе Либански Хришћани су имали Израелски подршку у рату, Израел је по наређењу Аријела Шарона обучавао Либанске хришћане.
Целе "Либанске Снаге" су наоружане од Израела.
Само Латински јеретици, др. нису

Alekasandar2:
Иначе Либански Хришћани су имали Израелски подршку у рату, Израел је по наређењу Аријела Шарона обучавао Либанске хришћане.
Целе "Либанске Снаге" су наоружане од Израела.
I ja nesto mislim da izrael ne tuce tamo hriscane nego muslimane ali to onako ja pretpostavljam.
Mada im je onaj predsednik drzave koji je davao one izjave protiv izraela hriscanin

_Milanche_:
evo nasao sam na wikipediji kazu da priznaju papu

Maronites (Marunoye ܡܪܘܢܝܐܶ; in Syriac, Mâruniyya مارونية in Arabic) are members of an Eastern Catholic Church in full communion with the Pope of the Roman Catholic Church

to je ubedljivo najbrojnija hriscanska religija u Libanu
Па да УНИЈАТИ као и део МАЛОРУСА

_Milanche_:
ko su ti malorusi-svi ukrajinci ili samo neki?
МАЛОРУСИ ти је назив ТРАДИЦИОНАЛНИ за украјинце, назив украјинци ти је био везан само за унијате, па за време комунизма када се ствара украјинска нација сви добијају тај назив

Бл:
МАЛОРУСИ ти је назив ТРАДИЦИОНАЛНИ за украјинце, назив украјинци ти је био везан само за унијате, па за време комунизма када се ствара украјинска нација сви добијају тај назив

a nije tacno to sto si rekao mislio sam da su malorusi samo deo ruske populacija koja zivi u ukrajni a to da je od vremena komunizma naziv Ukrajna nije tacno

_Milanche_:
a nije tacno to sto si rekao mislio sam da su malorusi samo deo ruske populacija koja zivi u ukrajni a to da je od vremena komunizma naziv Ukrajna nije tacno
Ја причо са људима тамо, а ти мени причаш није тачно. КИЈЕВСКА ПАТРИЈАРШИЈА ЈЕ ЈЕДНА ОД ПРВИХ РУСКИХ ПАТРИЈАРШИЈА! Како можеш тако лагати ?
Мене нису терали из МАЛОРУСИЈЕ и БЕЛОРУСИЈЕ :lol:

Back