Nacionalni incident u velikom bratu

urospo:
Pojavilo se kad osim vesti, politike i poneke utakmice i nije bilo niceg drugog. Ne secas se rts-a 90-tih

ne bih bas rek'o da se to tad pojavli, vec da je uzelo maha....
videli ljudi sta donosi pare, i pustili Daru bubamaru...kad se to raji svidelo, oni pustili cecu...

nije marketing produkt novog doba, to postoji 1000 godina, pitanje je samo kako se to koristi....

Obersturmfuehrer:
nije bitno kad je pocelo, bitno je kako je sad, i koji to sad likovi odredjuju gde ce kesh...
boli me uvo dal je on sps, srs, dss, crnac ili jevrej ako se ponasa ko debil.....isto vazi i za kic koji se pojavljuje na pinku, a i za VB na b92...
btw, o opservatoriji ce uskoro biti clanak na Astonomskom magazinu, sto cu ja blagovremeno objaviti :)

Brate neka plate pa nek pustaju sta hoce....oporezivanjem ce se i smanjiti takve emisije, pa ce pustati ono sto ce ljudi takodje gledati a da nije "bunda od nerca".....kazem mora to polako i postepeno.. samo dobar zakon i da se zna sta je sta.

btw, o opservatoriji ce uskoro biti clanak na Astonomskom magazinu, sto cu ja blagovremeno objaviti :)

Jel sam ti rekao da ce se to resiti, ovo je pocetak, kad izadje u mediji bice drugacije....jos kad bi se iscimali da to objavi neki dnevni list...

urospo:
Brate neka plate pa nek pustaju sta hoce....oporezivanjem ce se i smanjiti takve emisije, pa ce pustati ono sto ce ljudi takodje gledati a da nije "bunda od nerca".....kazem mora to polako i postepeno.. samo dobar zakon i da se zna sta je sta.

mozda to nije losa ideja, ali pitanje je koliko bi to imalo efekta....

urospo:
Jel sam ti rekao da ce se to resiti, ovo je pocetak, kad izadje u mediji bice drugacije....jos kad bi se iscimali da to objavi neki dnevni list...

bilo je u Politici 2 dana za redom, za ostale novine ne znam...
iskreno se nadam da ce dodji do nekog resenja, inace ode mas' u propas'....

Onaj Edin inace kenjaaa za medalju. Kad prica vrti pet reci u krug. (onaj...ovaj...ba...znas...pete ne mogu da se setim,hehehe).
Ne znam ni koji su ga qurac moji postavili u NAS VB, i koji se moj **** on uopste prijavljivao za VB u Srbiji? Yebo ga Kemo i Sarajevo i sevdah i Hari mata Hari, i Crvena Jabuka, I Zijo Valentino... i cela Bosna BA! Sve u svemu, qrton!
A Nikola je jedan klasican crnogorski balvan. Iako ga ne varim od pocetka ipak ovde stajem na njegovu stranu. A posebno zbog toga sto je pevao pesmu koja NI JEDNOM SVOJOM RECIJU NIJE UVREDLJIVA NI ZA KOGA!!!

p.s. koliko sam stigao da vidim ispavali ste ovde dosta srpskih nacinalnih i junackih pesama samo ste zaboravili onu NAJBOLJU..."Nad Kraljevom ziva vatra seva".

I da zakljucim...svi ukucani su KLASICNI debili,somovi,bilmezi,curani i curke,idiJoti bez grama mozga,uglavnom. Osim onog Ivana koji je RETARDIRAN,bespovratno! :D:D:D
Samo na trenutak neko uradi neki gest koji je interesantan.
(Nikola je napravio gresku...trebao je da peva: "Nad Sarajevom svice rujna zora s Turcima se ratovati mora,ratovati a ne suze liti,Sarajevo mora srpsko biti" :lol: :lol: Mislim kad ga vec drkaju da zna zasto ga drkaju. Ja sam uvek za extremno istupanje u medijima. :lol: )

Tako da...boli me **** za njih sve...moj favorit je ALEKSANDRA!!! :D:D:D:D
Za nju sam cuo, od svoje bliske prijateljice i NSa, da se yebala po NSu da joj nije bilo dobro.
Pa jos u Dubaiju bila "hostesa". :D:D
Zivi bre devojka punim plucima...jedan je zivot !!!
Jedva cekam da izadje,imam ponudu za nju kakvu ne moze da odbije! :D

A vi i dalje nastavite da se palite na PAJSERE svih vrsta.
Pa ja sam samo cekao kad ce sranjeee da izbije...gde samo nadjose onolike Bosance i Bosnjake (yebote) da ih dovedu u SRPSKI VB? Pa jos povrh svega NIKOLU terazijsikog Crnogorca! Mislim...ZONA SUMRAKA,a ne VB. :D:D

Postovani,

molim Vas, nemojte ici u offtopic, odnosno nemojte skretati sa teme. Ispostujte pre svega osobu koja je otvorila temu.

Zbog velikog broja poruka koje nisu pripadale temi, bilo je veoma je tesko odrediti sta pripada datoj temi, pa su neki korisnici osteceni jer su i njihove poruke izbrisane.

Ja se izvinjavam svim korisnicima cije su poruke nepravedno izbrisane.

Nadam se da ce moderatori foruma Poltiika nauciti svoj posao i da ce oni korisnici, cije su poruke sa razlogom izbrisane, prestati da prave nered i truju tudje teme.

Pozdrav

Pa posto je ova tema izgubila svaki smisao jer su (slucajno) izbrisane sve poruke koje su sadrzale odbranu dostojanstva Srbije, mozda je pravednije bilo obrisati celu temu, kao sto je i pravednije bilo da nominovani u BB budu i Nikola i Edin, ali,kao sto rekoh, glupo je da Srbi ocekuju bilo kakva prava u Srbiji. I jos jedna srpska bruka!

Da zakljucimo, NIkola je kriv jer je u sred Srbije pevao srpsku pesmu.....mada, ipak nije u sred Srbije, nije cak ni u Srbiji....ipak je to na b92.....sto mu dodje kao muslimanska ili albanska ambasada, a znate ono, teritorija ambasade neke zemlje npr. Albanije je ustvari na teritoriji Albanije....ipak je Nikola kriv...

admin:
Postovani,

molim Vas, nemojte ici u offtopic, odnosno nemojte skretati sa teme. Ispostujte pre svega osobu koja je otvorila temu.

Zbog velikog broja poruka koje nisu pripadale temi, bilo je veoma je tesko odrediti sta pripada datoj temi, pa su neki korisnici osteceni jer su i njihove poruke izbrisane.

Ja se izvinjavam svim korisnicima cije su poruke nepravedno izbrisane.

Nadam se da ce moderatori foruma Poltiika nauciti svoj posao i da ce oni korisnici, cije su poruke sa razlogom izbrisane, prestati da prave nered i truju tudje teme.

Ово што је остало више нема благе везе са темом - тј. "спала тема на три поста"... али бар имамо обавештење на чему се захваљујем неидентификованом учеснику који се "вика" АДМИН - јер сада ми је јасно да је овде забрањено учествовати на темама које политички нешто значе - само може краставци, шаргарепа, пошто лукаЦ... јеси ли киселио купус.......

ПАЖЊА !!!!!!!!!!!

Ако икада у било којој теми желите ДА САЧУВАТЕ НЕЧИЈИ ПОСТ немојте бити наивни као што сам то ја па да запамтите "адресу поста" - јер се онда појави "админ" и поништи тј. избрише све такве изјаве и ви са својом адресом можете да избришете ду*е - што је тотално НЕПОШТОВАЊЕ УЧЕСНИКА.(без обзира на извињење)

Дакле, ако заиста желите да сачувате нечији пост као што сам ја то желео на овој теми МОРАТЕ КОПИРАТИ ЦЕО ТЕКСТ ПОСТА И САЧУВАТИ ГА У ВАШЕМ КОМПУ:

eremita:
Ово што је остало више нема благе везе са темом - тј. "спала тема на три поста"... али бар имамо обавештење на чему се захваљујем неидентификованом учеснику који се "вика" АДМИН - јер сада ми је јасно да је овде забрањено учествовати на темама које политички нешто значе - само може краставци, шаргарепа, пошто лукаЦ... јеси ли киселио купус.......

Postovani,

ako je ono politicka rasprava kakvu Vi zelite, ako pod politickim postovima podrazumevate samo one u kojima blatite jedni druge, postavljate provokativne slike, iskazujete netoleranciju i netrpeljivost prema svojim neistomisljenicima, konstantno presipate iz supljeg u prazno, onda ste definitivno na pogresnom Forumu.

Pozdrav

eremita:
ПАЖЊА !!!!!!!!!!!

Ако икада у било којој теми желите ДА САЧУВАТЕ НЕЧИЈИ ПОСТ немојте бити наивни као што сам то ја па да запамтите "адресу поста" - јер се онда појави "админ" и поништи тј. избрише све такве изјаве и ви са својом адресом можете да избришете ду*е - што је тотално НЕПОШТОВАЊЕ УЧЕСНИКА.(без обзира на извињење)

Дакле, ако заиста желите да сачувате нечији пост као што сам ја то желео на овој теми МОРАТЕ КОПИРАТИ ЦЕО ТЕКСТ ПОСТА И САЧУВАТИ ГА У ВАШЕМ КОМПУ:

Postovani,

mozete sacuvati i celu stranicu, tako ce biti najpreglednije ukoliko je vezano vise postova ili ako se u poruci nalazi vise citata.

Ne znam da li ste upoznati ali postoji i verzija za stampu, u okviru opcije 'Alati za teme'. mozda je to najbolje resenje za cuvanje poruka.

Pozdrav

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3302828&postcount=63

e136.gif

Ja sam sa jedne strane cula Edina, a sa druge strane cula sam Nikolu koji kaze da ima drugove koji su muslimani i koji se sa njim zagrle i pevaju pesme koje i on peva, a isto tako pricao mi je moj brat, kad je bio u vojsci, da se muslimani ponasaju sasvim kao Srbi samo kad su jedan, ili dvojica, ili kad je i vise njih a kad je malo ili poznato okruzenje. A kad jedni muslimani mogu da vide druge muslimane koji ih ne poznaju, oni se onda drze svojih pravila, i drze se odvojeno, pa mi je potpuno jasno zasto nije hteo Edin da ga vide muslimani u drustvu u kojem se pevaju cetnicke pesme.

Back