po svoj prilici postali smo mnogo razmazeni,pa ljudima ovo tesko pada.O cemu je rec objasnite mi.Dali je to bahatost,bezobrazluk sebicnost ili.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po svoj prilici postali smo mnogo razmazeni,pa ljudima ovo tesko pada.O cemu je rec objasnite mi.Dali je to bahatost,bezobrazluk sebicnost ili.....
Šta prdiš, kakva terapija?!po svoj prilici postali smo mnogo razmazeni,pa ljudima ovo tesko pada.O cemu je rec objasnite mi.Dali je to bahatost,bezobrazluk sebicnost ili.....
Na šta misliš "to nam teško pada"? By the way...jesam razmažena, ali nisam ja za to krivapo svoj prilici postali smo mnogo razmazeni,pa ljudima ovo tesko pada.O cemu je rec objasnite mi.Dali je to bahatost,bezobrazluk sebicnost ili.....
Šta prdiš, kakva terapija?!
koje OVO?po svoj prilici postali smo mnogo razmazeni,pa ljudima ovo tesko pada.O cemu je rec objasnite mi.Dali je to bahatost,bezobrazluk sebicnost ili.....
Šta kome teško pada?po svoj prilici postali smo mnogo razmazeni,pa ljudima ovo tesko pada.O cemu je rec objasnite mi.Dali je to bahatost,bezobrazluk sebicnost ili.....