NACINI PREPISIVANJA

ja sam u osnovnoj koristila fiskalne racune skrivene u charapama (soknicama)...prekrstim nogu...malo zavucem nogavicu (naravno sve je okrenuto ka unutrasnjoj strani nas dvoje ucenika)
posle su me kopirali...pa je bilo ono...za jezik od patika, pa kao da zavezu pertle...(vrlo brzo provaljeno)

Nepravda, kad sam ja bio u osnovnoj nije bilo ni nagovestaja os fiskalnim racunima.
No, u osnovnoj sam bio dobro dete, pa nisam prepisivao.
A kada sam postao lose dete (od druge godine srednje), koristio sam se svakakvim tehnikama.
Naravno, kod svakog profesora je drugacije.
Na matematici sam dok profa deli papire ili diktira zadatke (tj. onaj period dok je dozvoljeno ponavljanje gradiva), po coskovima papira ispisivao formule koje ne znam, a kasnije taj deo koristio za skrabanje.
Hemija mi je bila najlaksa. Zabodem se u zadnju klupu i uzmem dve knjige (ova nikad nije davala jedinice niti oduzimala kontrolni, a druga knjiga je sluzila za slucaj da me premesti).
Ruski i engleski je bilo najlakse iako su bili najgadniji profani po tom pitanju. Bilo je lako zato sto je bilo uvek malo i tacno se znalo sta ce biti. Tako da sam uvek provodio 1-2h kucajuci puskice nekim minimalnim fontom (5 ili 6) i stampao u tri primerka (jedan u rukav, jedan u dzep i jedan na kolena).
Sto se tice istorije, filozofije, sociologije (gde se puno pise), uvek sam lekcije citao jednom ili dva puta, a na puskice pisao osnovne teze i godine (koje nikada nisam hteo da pamtim), pa kasnije na kontrolnom po secanju lupetao nesto svojim recima drzeci se teza (i godina :lol: ).
Sto se tice odgovaranja na tabli, tu sam obicnom plavom hemijskom (pre no sto udje profesor) ispisivao sve u vrhu table, taj deo table lepo obrisao, a posle pisao ispod toga (jer se hemijska lako primeti kad je mokra tabla).
A bilo je i neizbeznog skrabanja po rukama i ostalim delovima tela.
Secam se isto kako je bilo u pocetku mog prepisivackog zivota, negde pred kraj godine, napolju 28-30 stepeni, a ja duksericu, zimske pantalone (imao sam jedne sa puno dzepova, pa sam ih stalno nosio na kontrolne) i tako pod punom opremom na kontrolnom. Nije potrebno da pominjem da sam posle par minuta ostao bez svih papirica.

Ma, ti smrdis. Kako ste glupi, NAJBOLJI nacin varanja je: naucis jos sa nekim jezik za gluvineme, pa onda zajedno na ucenje. Jedan jednu lekciju, drugi drugu. Ha! Samo, naravno, ima tu i tezih stvari. Recimo... Kako to nauviti :P that is the only part that *****...

ma samo sednes iza ili ispred nekog strebera on tebi da njjegov papir ti mu das svoj da ti uradi i posle se zamenite i gotovo!! Ali treba naci takvog strebera koji nije ****....
i coravog profesora :-)

Back