nacin muvanja

interesuje me vase misljenje kako da se pridje devojci koju ne poznajes
na koju foru da je "uhvatis"
ali samo ozbiljni predlozi,bez sala MOLIM VAS
mozete nesto iz vaseg iskustva
z:poz:

A što nisi otvorio temu na ozbiljnom delu LJiSa?
Najlakše ćeš da je "uhvatiš" ako joj obuven u kvalitetne patike pridješ s ledja, kad se ne nada i zgrabiš obema rukama - levom levi, desnom desni guz. Nabiješ prste duboko, da ne može da se otme i paziš da te ne pogodi laktom ili da ne udari glavom unazad. Rekord u takvom hvatanju je 4,73 sekunde. Ti kao početnik budi zadovoljan ako izdržiš da je držiš "uhvaćenu" 2-2,5 sekundi. Kad se oslobodi, ne čekaj da se okrene, tad na scenu stupaju kvalitetne patike - bežte noge, posratju vas!

Ja mom bivsem pijana prilazim, imas devojku? Ne. Imas devojku? Ne. Imas devojku? Ne. E sad imas, mislim da je prilicno ozbiljno

Jedne godine sam se tako naroljao da sam svojoj tadasnjoj devojci rekao:
Od sutra prestajem da pijem,i pronalazim devojku za ozbiljno.
Sledila je samarcina i raskid :sneskoz:

j.bg,zaboravio sam u tom momentu da mi je ona devojka:kafa:

Pravi ste spoj.

ma kakva fora sinko..samo pridjes,kazes da se upoznamo, das joj neki kompliment... (nemoj neki kao ono: JAO pa vi ste sigurno ispali iz bombonjere pa ste tako slatki) :P
budi spontan,ako mnogo razmisljas bice gore TRUST ME

Inace sto se odgovora (normalnog) na pitanje tice, nemoj samo nista na brzaka, nemoj da je istrog dana kad je upoznas trazis broj ili da izadjete, udesi nekako da se par puta jos sretnete, ali nemoj ni beskonacno da odugovlacis, danas niko nikoga ne ceka

Inace meni je fascinantan pristup jednog lika s kojim sam par dana tako pricala i nesto bzvz i fino se kontamo, ali reko nista i tako mi napise da je ispred faxa i da dodjem oce nesto da mi kaze, ja prolazim kroz vrata i ne vidim ga i lik me samo zgrabi gurne uza zid i pocne da ljubi. I kad sam dosla k sebi, a oborio me s nogu kaze mi-j.ebes pricu. I posle toga me iskulirao, a ja se primila bas bas

Inace sad ce da ti pola foruma kaze kako bi za ovo popio samar, a lod druge polovine bi pao sex

Ne znam kako to niko ne kaže omladini da uvek devojke biraju.
Znači, ako te neka uoči, onda ti ovaj dozvoli da je "osvojiš". I tu nema pravila, jer nije previše važno ni šta ćeš reći ni šta ćeš uraditi. Već si odabran. z:lol:
Naravno, možeš da izigravaš Džemsa Bonda, ili Kizu bez Komine ili bilo šta drugo. Ipak, najbolje je da izigravaš samog sebe. To je uloga koju najbolje poznaješ. Dobro, možeš da izigravaš i sebe kakav bi voleo da budeš "kad porasteš".

A pogledaj oko sebe. Sigurno ima par očiju koje te radoznalo prate iz potaje. z:)

Back