E Extreme_Girl Zainteresovan član Poruka 456 19.05.2004. u 13:24 - NACIN DA SE UMRE #126 Cheaf: Black_Swan: Ok.Ne ljutis se na mene?? Kliknite za proširenje... MA sto bi se ljutio. Kliknite za proširenje... To je pravi stav!
Cheaf: Black_Swan: Ok.Ne ljutis se na mene?? Kliknite za proširenje... MA sto bi se ljutio. Kliknite za proširenje... To je pravi stav!
R rdpetar Početnik Poruka 3 20.05.2004. u 21:30 - NACIN DA SE UMRE #128 Da mi doktor posle jednog pregleda kaze:"Postovanje gospodine, riknucete u ovoj godini", ili jednostavnije die by the sword.
Da mi doktor posle jednog pregleda kaze:"Postovanje gospodine, riknucete u ovoj godini", ili jednostavnije die by the sword.
C Cheaf Aktivan član Poruka 1.647 20.05.2004. u 21:55 - NACIN DA SE UMRE #129 Extreme_Girl: Cheaf: Black_Swan: Ok.Ne ljutis se na mene?? Kliknite za proširenje... MA sto bi se ljutio. Kliknite za proširenje... To je pravi stav! Kliknite za proširenje... Ko se ne ljuti i ne ziga za svaku sitnicu ZIVECE DUZE!!!!!
Extreme_Girl: Cheaf: Black_Swan: Ok.Ne ljutis se na mene?? Kliknite za proširenje... MA sto bi se ljutio. Kliknite za proširenje... To je pravi stav! Kliknite za proširenje... Ko se ne ljuti i ne ziga za svaku sitnicu ZIVECE DUZE!!!!!
mortishaaa Iskusan Poruka 6.304 25.05.2004. u 00:37 - NACIN DA SE UMRE #130 Cheaf: Ko se ne ljuti i ne ziga za svaku sitnicu ZIVECE DUZE!!!!! Kliknite za proširenje... jeste zlato jeste 8)
Cheaf: Ko se ne ljuti i ne ziga za svaku sitnicu ZIVECE DUZE!!!!! Kliknite za proširenje... jeste zlato jeste 8)
C Cheaf Aktivan član Poruka 1.647 25.05.2004. u 00:52 - NACIN DA SE UMRE #131 mortishaaa: Cheaf: Ko se ne ljuti i ne ziga za svaku sitnicu ZIVECE DUZE!!!!! Kliknite za proširenje... jeste zlato jeste 8) Kliknite za proširenje... Pa naravno,kad sam pricao prazne price???
mortishaaa: Cheaf: Ko se ne ljuti i ne ziga za svaku sitnicu ZIVECE DUZE!!!!! Kliknite za proširenje... jeste zlato jeste 8) Kliknite za proširenje... Pa naravno,kad sam pricao prazne price???
mortishaaa Iskusan Poruka 6.304 25.05.2004. u 00:57 - NACIN DA SE UMRE #132 Cheaf: mortishaaa: Cheaf: Ko se ne ljuti i ne ziga za svaku sitnicu ZIVECE DUZE!!!!! Kliknite za proširenje... jeste zlato jeste 8) Kliknite za proširenje... Pa naravno,kad sam pricao prazne price??? Kliknite za proširenje... kod nas (u mojoj skoli.. u prici mog druga i mene 8) ) je ,jeste, zlato, jeste' ironicno 8) no.. ono kad si ti pricao prazne price :shock: svasta!
Cheaf: mortishaaa: Cheaf: Ko se ne ljuti i ne ziga za svaku sitnicu ZIVECE DUZE!!!!! Kliknite za proširenje... jeste zlato jeste 8) Kliknite za proširenje... Pa naravno,kad sam pricao prazne price??? Kliknite za proširenje... kod nas (u mojoj skoli.. u prici mog druga i mene 8) ) je ,jeste, zlato, jeste' ironicno 8) no.. ono kad si ti pricao prazne price :shock: svasta!
C Cheaf Aktivan član Poruka 1.647 25.05.2004. u 01:01 - NACIN DA SE UMRE #133 mortishaaa: Cheaf: mortishaaa: Cheaf: Ko se ne ljuti i ne ziga za svaku sitnicu ZIVECE DUZE!!!!! Kliknite za proširenje... jeste zlato jeste 8) Kliknite za proširenje... Pa naravno,kad sam pricao prazne price??? Kliknite za proširenje... kod nas (u mojoj skoli.. u prici mog druga i mene 8) ) je ,jeste, zlato, jeste' ironicno 8) no.. ono kad si ti pricao prazne price :shock: svasta! Kliknite za proširenje... Ironicno kazes a???Gresis "lepa" moja,debelo gresis!! E ti sad shvati ovo kao ironiju ili kao istinu choice is yours
mortishaaa: Cheaf: mortishaaa: Cheaf: Ko se ne ljuti i ne ziga za svaku sitnicu ZIVECE DUZE!!!!! Kliknite za proširenje... jeste zlato jeste 8) Kliknite za proširenje... Pa naravno,kad sam pricao prazne price??? Kliknite za proširenje... kod nas (u mojoj skoli.. u prici mog druga i mene 8) ) je ,jeste, zlato, jeste' ironicno 8) no.. ono kad si ti pricao prazne price :shock: svasta! Kliknite za proširenje... Ironicno kazes a???Gresis "lepa" moja,debelo gresis!! E ti sad shvati ovo kao ironiju ili kao istinu choice is yours
mortishaaa Iskusan Poruka 6.304 25.05.2004. u 01:07 - NACIN DA SE UMRE #134 Cheaf: Ironicno kazes a???Gresis "lepa" moja,debelo gresis!! E ti sad shvati ovo kao ironiju ili kao istinu choice is yours Kliknite za proširenje... jel se ti to ljutis na mene no.. oko cega gresim 8)
Cheaf: Ironicno kazes a???Gresis "lepa" moja,debelo gresis!! E ti sad shvati ovo kao ironiju ili kao istinu choice is yours Kliknite za proširenje... jel se ti to ljutis na mene no.. oko cega gresim 8)