Dakle da chujem.....Kako zammishljate svoju smrt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
d4ch4:Dakle da chujem.....Kako zammishljate svoju smrt
Ja zamisljam moju smrt bez bola.Jednostavno uvece zaspim i ujutro se ne probudis. 8)d4ch4:Dakle da chujem.....Kako zammishljate svoju smrt
Cheaf:Ja zamisljam moju smrt bez bola.Jednostavno uvece zaspim i ujutro se ne probudis. 8)d4ch4:Dakle da chujem.....Kako zammishljate svoju smrt
Hvala ti za podrskud4ch4:Cheaf:Ja zamisljam moju smrt bez bola.Jednostavno uvece zaspim i ujutro se ne probudis. 8)d4ch4:Dakle da chujem.....Kako zammishljate svoju smrt
Ajde...Drzacjemo ti palcheve.)
E to je najbolja smrtCheaf:Ja zamisljam moju smrt bez bola.Jednostavno uvece zaspim i ujutro se ne probudis. 8)d4ch4:Dakle da chujem.....Kako zammishljate svoju smrt
Nije dosadna nego bezbolna smrt. 8)pakleni andjeo:Ali to je dosadna smrt
Peta W.:Ne volim bas da zamisljam svoju smrt![]()
![]()
ali mislim da cu poginuti ili nastradati nekako...ne verujem da cu umreti prirodnom smrcu... :wink:
pakleni andjeo:Ja bih volela da umrem od smeha
umrimo zajedno? :wink:Sasha85:Ne znam...
Nadam se da cu umreti u dubokoj starosti... Ali ponekad imam osecaj da to nece tako biti...
mario80:umrimo zajedno? :wink:Sasha85:Ne znam...
Nadam se da cu umreti u dubokoj starosti... Ali ponekad imam osecaj da to nece tako biti...
ma mislio sam ono...u dobru i u zlu...dok nas smrt ne rastavi... :wink:Sasha85:mario80:umrimo zajedno? :wink:Sasha85:Ne znam...
To bi onda bila najgora smrt...![]()
![]()
![]()
mario80:ma mislio sam ono...u dobru i u zlu...dok nas smrt ne rastavi... :wink:Sasha85:mario80:umrimo zajedno? :wink:Sasha85:Ne znam...
![]()
![]()
ma slagali bi se nas dvoje...ja bih otvarao teme samo zbog tebe a ti bi ih zatvarala i ziveli bi srecni dok je sveta i veka...Sasha85:mario80:ma mislio sam ono...u dobru i u zlu...dok nas smrt ne rastavi... :wink:Sasha85:mario80:umrimo zajedno? :wink:Sasha85:Ne znam...
![]()
![]()
Pa,to bi tek bilo strasno...![]()
![]()
![]()