Stalno se kuka na Državu, na ovoga ili onoga političara.Ima li neko ideju šta sve može da ponudi da bi koliko toliko bolje bilo i koji dinar da svaki pojedinac pokuša i zaradi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Потенцијал Србије је плодна земља која лежи празна. Шта би Египћани, или Индуси, дали да имају овако плодну земљу као ми. Земља треба да се поново насели Србима. Треба да се уведе права представничка демократија, где ће свако знати ко је његов народни посланик који га представља у Народној скупштини, и коме увек може да се обрати. Заборавити на високи животни стандард и високо образовање. Наталитет је велики само у заједницама које су сеоске, скромне, и необразоване, а наталитет нам треба највише од свега. И дозволити већи простор за Цркву у јавном животу.Stalno se kuka na Državu, na ovoga ili onoga političara.Ima li neko ideju šta sve može da ponudi da bi koliko toliko bolje bilo i koji dinar da svaki pojedinac pokuša i zaradi.
samo motike u ruke i kafici da se preoru
Da glasate za ovkve ljude ....od 7min
Nema nista od nicega dok se ne urade neke stvari prvo..Sredi sistem i obezvede uslovi da ljudi mogu da rade i stvaraju ..sto on lep govori..Ljudi ge samo svojim vestinama dolaziti do razultata tu se ne treba mesati vec im samo obezvediti uslove
"nema ništa od ničega dok se ne urade neke stvari prvo"Jedino tu se ne slažem.Uzmimo da ima u Srbiji prilično studenata koji bi rado neki dinar zaradili za vreme slobodnog vremena.Po meni mogli bi neki sajt napraviti gde bi istakli u čemu su dobri kako bi neko
zatražio njihovu uslugu.
Vlast je takva,kakav je narod.Kakav narod takav je i predsednik.Svi ti politicari koje ovde gledamo na drzavnom ili lokalnom nivou su odavde dosli,iz naroda.Dakle,narod danas ne valja nista.Porediti Srbe danas sa recimo generacijom koja je ratovala od '12-te do '18-te je nemoguce.Najgori od onda nisu radili kako rade mnogi danas.Ni radili ni razmisljali.Prevedeno za vas, sve moze biti svetsko cudo, al ne moze kad su ljudi ovakvi kakvi su, pa i vlast ovakva kakva je.
Pa to ti i govorim jer ponuda je ta danas da ti studenti mogu samo ici brati maline,,,
To je najveća ponuda ali nije jedina.Zato Vam i kažem da studenti trebaju neki sajt i pokažu u čemu su dobri pa će i kupci uzeti ono što im je potrebno.Napr.ovaj sa malinama ili građevini oni to nude,studenti mogu ponuditi znanje, mašinstvo,elektronika,elektrotehnika itd.
Svega toga nema bez obzira koliko ih je.
Vlast je takva,kakav je narod.Kakav narod takav je i predsednik.Svi ti politicari koje ovde gledamo na drzavnom ili lokalnom nivou su odavde dosli,iz naroda.Dakle,narod danas ne valja nista.Porediti Srbe danas sa recimo generacijom koja je ratovala od '12-te do '18-te je nemoguce.Najgori od onda nisu radili kako rade mnogi danas.Ni radili ni razmisljali.
Nije bio igrac za igru koju je zapoceo.Tvoje mišljenje o Radulovicu ako moze.. inreruseje me..moze i na pp ;-)
Nije bio igrac za igru koju je zapoceo.
Program ko program;to nece nijedna stranka da napise lose.Problem je u ljudima,a ne toliko u programu.Program se menja,ali ljudi se menjaju jos i brze.Jedno je biti opozicija,a sasvim nesto drugo pozicija.Mi smo u toliko velikim problemima,po sirini i po dubini,da bilo ko da dodje nece imati petlju da presece neke cvorove.Evo,krecem od sebe;sta bi me docekalo da posaljem nekoliko desetina hiljada besposlenih birokrata zauvek kuci sa drzavnih jasli...lincovali bi me ispred zgrade Vlade iste veceri.Komplikovano je kod nas najvise zbog loseg mentaliteta u narodu,to je sigurno od svih kocnica,kocnica broj 1.Radulovic je bio u vlasti,a pre nego sto se dohvatio ministarstva on je jako dobro znao sa kakvim ljudima ce da radi i sta od njih moze da ocekuje.Izgubio je,a ne bi izgubio da je odmah odbio ponudu da sedne u ministarsku fotelju.Eh sad nije imao ni vlast a to ne mozemo znati dok ne bude imao odresene ruke,,,Na program sam mislio njegove stranke
Program ko program;to nece nijedna stranka da napise lose.Problem je u ljudima,a ne toliko u programu.Program se menja,ali ljudi se menjaju jos i brze.Jedno je biti opozicija,a sasvim nesto drugo pozicija.Mi smo u toliko velikim problemima,po sirini i po dubini,da bilo ko da dodje nece imati petlju da presece neke cvorove.Evo,krecem od sebe;sta bi me docekalo da posaljem nekoliko desetina hiljada besposlenih birokrata zauvek kuci sa drzavnih jasli...lincovali bi me ispred zgrade Vlade iste veceri.Komplikovano je kod nas najvise zbog loseg mentaliteta u narodu,to je sigurno od svih kocnica,kocnica broj 1.Radulovic je bio u vlasti,a pre nego sto se dohvatio ministarstva on je jako dobro znao sa kakvim ljudima ce da radi i sta od njih moze da ocekuje.Izgubio je,a ne bi izgubio da je odmah odbio ponudu da sedne u ministarsku fotelju.